ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

پیشنهاد تشکیل یک کنسرسیوم برای حل مشکلات هپکو

در حالی‌که اعتصاب کارگران هپکو با وجود بازداشت‌های گسترده ادامه دارد، نماینده اراک در مجلس می‌گوید مشکلات این شرکت قابل حل است و چند شرکت آماده‌‌اند تا سهام هپکو را در اختیار گیرند.

در پی ادامه اعتصاب کارگران شرکت هپکو، حمله نیروهای انتظامی و امنیتی به کارگران معترض این شرکت و بازداشت شماری از آن‌ها، نماینده اراک در مجلس شورای اسلامی می‌گوید مشکل هپکو با همکاری سازمان خصوصی‌سازی و وزیر اقتصاد حل شدنی است. او اعلام کرد که چند شرکت در قالب یک کنسرسیوم آماده‌‌اند تا سهام هپکو را در اختیار گیرند.

اعتصاب کارگران هپکو با وجود بازداشت‌های گسترده ادامه دارد.

کارگران شرکت تولید تجهیزات سنگین هپکو اراک ماه‌هاست که به خصوصی‌سازی این شرکت معترضند و خواستار پرداخت چندین میلیارد تومان دستمزد معوقه،‌ تعیین تکلیف سهام‌داری و انتخاب مدیرعامل و اعضای هیئت‌مدیره جدید هستند. آن‌ها همچنین خواهان اجرای قرارداد ساخت ۲۴۰۰ دستگاه انواع ماشین‌آلات راه‌سازی هستند که سال‌ گذشته وزارت راه و شهرسازی آن را تصویب کرد.

اعتراضات کارگران تاکنون به نتیجه‌ای نرسیده است و مسئولان همچنان آن‌ها را بی‌پاسخ گذاشته‌اند. در ادامه واکنش‌ها به وضعیت شرکت هپکو و اعتراضات ادامه‌دار کارگران، مهدی مقدسی، نماینده اراک در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس، پنج‌شنبه ۲۸ شهریور، واگذاری شرکت هپکو به بخش خصوصی را از «واگذاری‌ها ناموفق» نامید و گفت: «مشکل هپکو با همکاری سازمان خصوصی‌سازی و وزیر اقتصاد حل‌شدنی است.»

مقدسی گفت برای رفع مشکلات هپکو با شخص حسن روحانی، رئیس‌جمهوری، اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس‌جمهوری، وزیران و معاونان وزیران اقتصادی دولت مذاکره شده و جهانگیری قول پیگیری داده است. همچنین محمد شریعتمداری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این رابطه هفته آینده به استان مرکزی سفر خواهد کرد.

نماینده اراک از یک طرح پیشنهادی برای حل مشکلات شرکت هپکو خبر داد. او گفت: «[به وزیران تعاون و اقتصاد] پیشنهاد شد که یک گروه معدنی در قالب کنسرسیوم متشکل از شرکت معدنی‌صنعتی گل گهر سیرجان که بسیار مشتاق برای استفاده از ظرفیت هپکو است، چادرملو، مس و پیمانکاران بزرگ معدنی از جمله جهاد نصر ۶۰ درصد سهام شرکت هپکو را در اختیار گیرند و حتی شرکت گل گهر مشروط بر حمایت‌هایی آماده مشارکت در این کنسرسیوم است.»

این پیشنهاد با علیرضا صالح، رئیس جدید سازمان خصوصی‌سازی نیز مطرح شده است.

به‌گفته مقدسی، «این شرکت‌ها خواهان فرصتی برای پرداخت بدهی‌های شرکت [هپکو] هستند تا بتوانند منابع خود را وارد تولید کنند».

نماینده اراک در مجلس در حالی مشکلات شرکت هپکو را قابل حل می‌داند که روز گذشته (چهارشنبه) علی آقازاده استاندار استان مرکزی گفت هیچ چشم‌اندازی برای حل مشکلات هپکو نمی‌بیند.

آقازاده ضمن تأیید مطالبات عقب‌مانده کارگران گفت: «در بحث هپکو سهامداری وجود دارد که الان نتوانسته تعهدات خود را انجام دهد و سازمان خصوصی‌سازی هم آن را انتخاب کرده است و این سهامدار به سازمان خصوصی‌سازی هم وکالت داده است درنتیجه این سازمان می‌تواند این سهامدار را عزل کند.»

در ادامه اعتراضات کارگران هپکو، روز دوشنبه ۲۵ شهریور نیروهای گارد ویژه به تجمع کارگران حمله کردند که مصدومیت ۱۵ کارگر و دستگیری دست‌کم ۲۸ کارگر را به دنبال داشت. در پی آن، اعتصاب کارگران در دو روز گذشته، در درون کارخانه و در محاصره نیروهای گارد ویژه ادامه یافت.

روز گذشته، چهارشنبه ۲۷ شهریور سه تن از ۲۸ کارگر بازداشتی این کارخانه آزاد شدند. برای چهار کارگر وثیقه ۲۵۰ میلیون تومانی تعیین شد و آزادی سایر کارگران بازداشتی به گروگذاشتن فیش حقوقی همکارانشان منوط شد. اعتصاب کارگران همچنان ادامه دارد.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.