ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

مایکروسافت: ایران به دنبال حمله سایبری به کارزارهای انتخاباتی آمریکاست

مایکروسافت گفته حمله سایبری به یک کارزار انتخابات ریاست جمهوری آمریکا موفقیت‌آمیز نبوده اما مقامات دولتی و روزنامه‌نگاران هم هدف «حمله‌های سایبری تهران» قرار گرفته‌اند.

مایکروسافت روز جمعه چهارم اکتبر خبر داد حداقل یکی از کمپین‌های مبارزات انتخاباتی ریاست جمهوری ایالات متحده، هدف حملات سایبری مرتبط با دولت ایران قرار گرفته است.

یافته‌های مایکروسافت نخستین تأیید یک شرکت بزرگ فناوری درباره ایجاد اختلال از سوی هکرهای دولتی در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکاست

مایکروسافت گفته تلاش برای حمله سایبری به یکی از کارزارهای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا موفقیت‌آمیز نبوده. این شرکت همچنین اعلام کرده که مقامات دولتی و روزنامه‌نگاران دیگری هم هدف حمله‌های سایبری تهران قرار گرفته‌اند.

بر اساس ایمیلی که وال استریت ژورنال آن را بررسی کرده، کمیته ملی دموکرات‌ها هشدارهایی در این زمینه ارسال کرده است.

این کمیته در ایمیل خود نوشته است:

«امروز مایکروسافت به ما اطلاع داد که یک هکر دولتی به روزنامه‌نگاران، سیاستمداران و دست‌کم یکی از کارزارهای ریاست جمهوری حمله می‌کند.»

در ادامه این یادداشت آمده است:

«گروه هکر ایرانی که مایکروسافت از آن به عنوان فسفر نام می‌برد، در ایجاد ایمیل‌های فیشینگ ماهر بوده و با استفاده از پروفایل‌های جعلی لینکداین قربانیان را تشویق به کلیک روی لینک‌های مخرب می‌کند.»

به نظر می‌رسد یافته‌های مایکروسافت نخستین تأیید یک شرکت بزرگ فناوری درباره ایجاد اختلال از سوی هکرهای دولتی در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۰ ایالات متحده است.

مایکروسافت در یک پست وبلاگی نوشته طی یک دوره ۳۰ روزه بین ماه اوت و سپتامبر، بیش از دو هزار و ۷۰۰ مورد تلاش هکرهای ایرانی را برای شناسایی حساب‌های ایمیل متعلق به مشتریان خاص خود مشاهده کرده و به ۲۴۱ مورد از آن حساب‌ها حمله شده است.

مایکروسافت گفته از این تعداد، چهار حساب با موفقیت هک شده، اما هیچ‌کدام با کمپین‌های ریاست جمهوری، مقامات فعلی یا سابق ایالات متحده مرتبط نبوده‌اند.

تام برت، معاون امنیتی و اعتماد مشتریان مایکروسافت در پست وبلاگی گفته:

«مهم این است که همه ما -دولت و بخش خصوصی- نسبت به حملات سایبری و تلاش برای مختل کردن فرآیندهای دموکراتیک هوشیار باشیم.»

مایکروسافت قبلاً در تابستان امسال اعلام کرده بود نزدیک به ۸۰۰ حمله سایبری را شناسایی کرده که عمدتاً به سازمان‌های سیاسی از جمله گروه‌های غیردولتی مرتبط بوده‌اند که با نامزدها یا احزاب سیاسی کار می‌کنند. این شرکت در آن زمان گفته بود چنین حملاتی می‌تواند پیش‌زمینه‌ای برای هدایت حملات به کارزارها و سیستم‌های انتخاباتی باشد.

مقامات فعلی و سابق آمریكا و محققان امنیت سایبری در ماه‌های اخیر هشدار داده‌اند كه حملات سایبری از طرف ایران به دلیل افزایش تنش‌ها بین دو کشور در تابستان امسال در حال افزایش بوده است.

مایکروسافت در پست وبلاگ خود اعلام کرده که این حملات از نظر فنی پیچیده نبوده‌اند، اما نشان می‌دهد که هکرها «بسیار با انگیزه‌اند و مایلند در وقت و منابع قابل توجه برای انجام تحقیقات و سایر روش‌های جمع‌آوری اطلاعات به منظور هدف قرار دادن قربانیان خود سرمایه‌گذاری کنند.»

    این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

    آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

    .در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

    توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

    نظر بدهید

    در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

    نظرها

    نظری وجود ندارد.