ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

حسین فریدون به زندان اوین منتقل شد

اتهام برادر رئیس جمهوری ایران رشوه‌خواری بود و دادگاه او را به ۵ سال زندان و پرداخت ۳۱ میلیارد تومان محکوم کرد.

حسین فریدون که به جرم رشوه‌خواری به پنج سال زندان و پرداخت ۳۱ میلیارد تومان محکوم شده بود برای گذراندن دوران محکومیت خود به زندان اوین منتقل شد.

حسین فریدون

حسین سرتیپی، وکیل مدافع حسین فریدون اعلام کرد که صبح امروز چهارشنبه ۲۴ مهر موکلش در تماسی تلفنی گفته که برای اجرای حکم به دادسرا مراجعه می‌کند.

سرتیپی گفت: «حسین فریدون شخصاً با مراجعه به دادسرا برای اجرای حکم به زندان اوین منتقل شد.»

حسین فریدون، برادر حسن روحانی، رئیس جمهوری ایران، در تیرماه ۹۶ به‌دنبال تخلف‌های بانکی و بازداشت برخی از مدیران بانک‌ها دستگیر و با وثیقه آزاد شد.

غلامحسین اسماعیلی، سخنگوی قوه قضائیه ۹ مهرماه جاری از صدور حکم قطعی ۵ سال زندان برای حسین فریدون خبر داد و گفت:‌ «در پرونده حسین فریدون دادگاه حکم او را از ۷ سال حبس به ۵ سال و پرداخت ۳۱ میلیارد تومان کاهش داد و به دیگر متهمان نیز ارفاق داد. برای مثال یک سوم حکم یکی از متهمان خانم در این پرونده تعلیق شده است».

سخنگوی قوه قضائیه اتهام حسین فریدون را «اخذ رشوه» اعلام کرد.

خبرگزاری فارس که به سپاه پاسداران وابسته است نیز اتهامات فریدون را به نقل از منابع آگاه «ارتشاء و پولشویی» اعلام کرده و نوشته بود برادر رئیس دولت «در قبال دریافت رشوه رایزنی‌های مؤثری را برای سپردن مسئولیت‌هایی در بانک‌ها و دیگر بخش‌های تأثیرگذار اقتصادی به افرادی خاص انجام می‌داده است و این افراد در مقابل مبالغ هنگفتی را به وی پرداخت می‌کرده‌اند».

محافظه‌کاران و رقبای سیاسی حسن روحانی بارها برادر او را متهم به فساد مالی کرده بودند. ابراهیم رئیسی، رئیس کنونی قوه قضائیه و از اعضای کمیته مرگ در اعدام زندانیان سیاسی، و محمدباقر قالیباف، شهردار تهران که هر دو از رقبای روحانی در انتخابات ریاست‌جمهوری بودند، در زمان رقابت‌ها بارها اتهام فساد مالی به حسین فریدون را تلویحاً در مناظره‌های تلویزیونی تکرار کردند.

حسین فریدون خود پیشتر ارتباط با برخی از مفسدان اقتصادی را «خبرسازی برای تحت فشار قرار دادن دولت روحانی» دانسته بود. دولت روحانی نیز خبرهای انتشاریافته در این‌باره را «اتهام‌افکنی» دانسته بود.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • طاهر

    شايد خبر صحت داشته باشد شايد هم نداشته باشد وشايدتسويه حساب يا فشار براي پذيرفتن اوامر ديگر باشد،تا دادگاهي علني ورسانه هايي آزاد براي آگاهي شهروندان از حقيقت وجود نداشته باشد قضاوت نميتوان كرد ولي يك چيز روشن است كه مرتضوي آزاد شد وقاليباف در بالاترين اركان ودرمجمع هنوز حضور دارد ،دستگاه عدالت يك طرفه است،حكم و دستور اين است: نظام متصل به خداوند است واز خطا وفساد بدور است بنابراين خود فاسد را شناسايي ميكند،خود اتهام را تعريف ميكند ،خود شواهد را بيان ميكند،در حضور خود دادگاه را تشكيل ميدهد،خود حكم را صادر ميكند وخود هم اطلاع رساني ميكند وشهروندان هم بايد بپذيرند.