روحانی برخورد قوه قضاییه با فساد را «تبلیغی» خواند
او از قوه قضاییه خواست تا در باره فسادهای میلیارد دلاری هم شفافسازی کند.
حسن روحانی، رئیس دولت جمهوری اسلامی در یزد به رئیس قوه قضاییه حمله کرد و از دادستانها خواست در برخورد با فساد «نترستند» و «به این جناح و آن جناح نگاه نکنند».
روحانی که صبح یکشنبه ۱۹ آبان به یزد رسیده بود، در حالیکه شماری از حاضران در میدان امیرچخماق یزد علیهاش شعار میدادند، از قوه قضاییه خواست تا همزمان با آنچه که «برخورد با فسادهای میلیونی و میلیارد تومانی» عنوان کرد، «مبارزه با فساد میلیارد دلاری را به مردم توضیح دهد».
او بدون اینکه نامی را افشاء کند ببرد، از قوه قضاییه خواست شفاف کند «آن ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار کجا رفته است؟».
روحانی در ادامه گفت: «هنوز برای او روش نیست آقایی که دو میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار پول این مردم را خورده و او را دستگیر و حکم اعدام برای او صادر کردند و الان نیز این فرد در زندان است، آن پول کجا رفته است.»، تا مشخص شود منظور او پرونده بابک زنجانی است.
زنجانی از زمان دستگیری در سال ۱۳۹۲ همچنان در زندان نگهداری میشود. دادگاه او را به اعدام محکوم کرده است اما سخنگوی سابق قوه قضاییه گفته بود که در صورتی که زنجانی اموال دولت را بازگرداند، امکان بازنگری در حکم اعدامش وجود دارد.
روحانی از مسئولان قوه قضاییه خواست تا به پرونده همه کسانی که به گفته او «در این پرونده مسئول هستند» رسیدگی کند و به مردم در این باره توضیح داده شود.
او در ادامه بازهم بدون اینکه نامی را افشاء کند خواستار توضیح مسئولان در باره پرونده «نهادی که ۹۴۷ میلیون دلار گرفته و حسابی پس نداده است»، شد
رئیس دولت در بخش دیگری از سخنانش گفت که از وزیر نفت میخواهد تا در باره نهادهایی که ۷۰۰ میلیون دلار پول نفت بدهکار هستند به مردم توضیح بدهد.
او با بیان اینکه در دوره ریاست جمهوری او «حتی یک دلار هم گم نشده»، انتشار خبر گم شدن ۱۸ میلیارد دلار ارز در سال جاری را «بیاخلاقی برخی روزنامهها» عنوان کرد و گفت که بانک مرکزی دستور داده است تمام پولهایی که سال گذشته در شش ماه اول داده شده است را لیست و فهرست آن را اعلام کند.
روحانی در بخش دیگری از اظهاراتش دولت محمود احمدینژاد را مسئول عدم بازگشت ۲ میلیارد دلار از درآمدهای دولت ایران دانست و مدعی شد که «دولت قبل ۱۰ ماه وقت داشت این پول را پس بگیرد و دست دست کرد».
به گفته او شورای عالی امنیت ملی تصویب کرد که قوه قضاییه باید به سرعت به این پرونده رسیدگی کند، اما تا به امروز اقدامی در این باره صورت نگرفته است.
رئیس دولت که به تازگی قوه قضاییه برادرش را به اتهام فساد مالی به زندان محکوم کرده است، برگزاری دادگاههای مبارزه با فساد مالی را «تبلیغی» دانست و گفت: «چند نفر را به دادگاه بردند و تبلیغ و سر و صدا کردند.».
روحانی از قضات و دادستانهایی که به گفته او «شریف» هستند خواست «نترسند به این جناح آن جناح نگاه نکنند» و در باره مبالغی که اعلام کرد «برای مردم توضیح دهند».
او گفت که در سفرهای آتیاش هم در باره این مبالغ سخن خواهد گفت و از قوه قضاییه میخواهد به پروانه دانه درشتها رسیدگی کند.
قوه قضاییه ایران از از تابستان سال گذشته به منظور آنچه که «برخورد با فساد مالی» عنوان میشود، شماری از سرمایهداران، مدیران دولتی و برخی نزدیکان به اعضای هیئت دولت از جمله برادر رئیس دولت را بازداشت و یا محکوم کرده است.
نزدیکان دولت برخوردهای قوه قضاییه را نمایشی و تبلیغی و گزینشی میخوانند که تنها حامیان دولت را هدف قرار داده است.
نظرها
حقیقتگو
درهمه موتورهای وسائل نقلیه چه موتورسیکلت ها و اتومبیل ها و اتوبوس وکامیون ها باشند روغن موتور یکی ازههمترین موردی است که موتورهایشان بتوانند ادامه حیات دهند و بدون روغن موتورها مرگشان فرامی رسد - درحقیقت چپاول و دزدی و فساد هم درموتور حکومت اخوندی همچون روغن موتوری برای ادامه حیاتش بوده و هست و خواهد بود-- درحقیقت محض همین فساد گران و چپاولگران و دزذان هیولائی ومحافظانشان بوده اند که چنین ارگانی بعنوان حکومت درایران برپا کرده اند...حالا روحانی برعلیه روغن موتورحکومت بپا خواسته است !!!بله دوران انتخابات نزدیک میشود هرگونه عوام فریبی واعدالت نمائی جائز است ---قوه قضاییه که بطورعلنی قوه فساد و چپاولگری های نجومی است باید فسادگری دیگری را دستگیرکند؟ !!