اعتصاب کارگران نیشکر هفتتپه به بازار هفتتپه کشیده شد
به گزارش «سندیکای کارگران نیشکر هفتتپه»، بیش از هزار کارگر با مطالباتی همچون «امنیت شغلی، بازگشت به کار همکاران اخراجی، و برچیدهشدن بخش فاسد خصوصی» تظاهرات کردند.
کارگران نیشکر هفتتپه که از ۱۰ روز پیش در اعتصاب به سر میبرند، در اعتراض به بیتوجهی به خواستهایشان در بازار هفتتپه تجمع کردند.
به گزارش کانال تلگرامی «سندیکای کارگران نیشکر هفتتپه»، بیش از هزار کارگر معترض در راهپیمایی چهارشنبه ۲۲ آبان با مطالباتی همچون «امنیت شغلی، بازگشت به کار همکاران اخراجی، و برچیده شدن بخش فاسد خصوصی» شرکت کردند.
کارگران معترض از ابتدای اعتصاب در ۱۳ آبان خواستار پرداخت حقوق شهریور و مهر و مزایای معوقه، لغو خصوصیسازی و واگذاری شرکت به دولت با نظارت نمایندگان مستقل کارگران هفتتپه، بازگشت به کار کارگران اخراجی، و لغو احکام صادره و تعقیب قضایی علیه کارگران و حامیان آنها هستند.
خبرگزاریهای دولتی ایران، بدون اشاره به سایر مطالبات کارگران گزارش داده اند که گروهی از کارگران کشاورزی این مجتمع با خواست پرداخت حقوق عقبافتاده تجمع کردهاند.
خبرگزاری دولتی کار ایران (ایلنا)، به نقل از یکی از کارگران در توضیح گستردهتر شدن اعتصاب کارگران نوشت:
«بعد از گذشت چندین روز اعتراض صنفی برای وصول مطالبات مزدی، وقتی با بی توجهی به پرداخت مطالباتمان روبرو شدیم، ناچار اعتراضها را به خارج از شرکت در محوطه بازار هفت تپه انتقال دادیم تا شاید صدایمان به گوش مسئولان برسد».
این کارگر معترض به ایلنا گفته است اعتصاب کارگران تا رسیدگی به خواستها ادامه خواهد داشت.
«کمپین دفاع از بازداشتشدگان هفتتپه» در کانال تلگرامی خود درباره گسترش اعتصاب نوشته است:
«امروز، چهارشنبه، ۲۲ آبان ۱۳۹۸ تعداد زیادی از همکاران در تجمع اعتراضی و اعتصاب حاضر شدند و به سمت بازار هفت تپه، خارج از محدوده کارخانه حرکت کردند و در این تجمع مانند روزهای گذشته، بر مطالبات مشترک تمامی کارگران هفت تپه تاکید شد. قرار بر این شده که از روز شنبه تجمعات در شهر شوش و مقابل فرمانداری برگزار شود.»
کارگران نیشکر هفتتپه از ابتدای مهر نیز با خواست خلع ید از مالک خصوصی، آزادی کارگران بازداشتی از جمله اسماعیل بخشی، بازگشت کارگران اخراجی به سر کار و مطالبات معوقه دست به اعتصاب زدند. اعتصاب بیش از یک ماه ادامه داشت. اسماعیل بخشی نماینده کارگران نیشکر هفتتپه روز ۸ آبان به قید وثیقه آزاد شد. اما سایر خواستهای کارگران هنوز بیپاسخ مانده است.
نظرها
نظری وجود ندارد.