ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

اعتراض معلمان پیمانی آموزش و پرورش به تبعیض

۱۶ هزار معلم پیمانی ورودی سال ۹۸ به آموزش و پرورش، نامه‌ای اعتراضی به نمایندگان مجلس نوشته اند و خواستار رسیدگی به وضعیت معیشتی‌شان شده‌اند.

۱۶ هزار معلم پیمانی مشغول به کار در آموزش و پرورش به تبعیضی که در پرداخت حقوق بر آنان اعمال می‌شود، معترضند. وزارت آموزش و پرورش بر خلاف مصوبات قانون بودجه، بخشی از حقوق معلمان پیمانی را نمی‌پردازد و آنها به نسبت معلمان هم‌ردیف خود در آموزش و پرورش حقوق کمتری دریافت می‌کنند.

پنجشنبه ۴ بهمن ۹۷: گروهی از معلمان معترض در استان البرز/ عکس: آرشیو

به گزارش خبرگزاری دولتی ایران (ایلنا)، ۱۶ هزار معلم پیمانی ورودی سال ۹۸ به آموزش و پرورش، نامه‌ای اعتراضی به نمایندگان مجلس نوشته اند و خواستار رسیدگی به وضعیت معیشتی‌شان شده‌اند.

طبق قانون بودجه حقوق معلمان در دو مرحله، یکی از طریق افزایش ۱۰ درصدی به حقوق و دیگری از طریق پرداخت ۴۰۰ هزار تومان دیگر به همه افزایش می‌یابد. اما وزارت آموزش و پرورش از افزودن ۴۰۰ هزار تومان به حقوق معلمان پیمانی خودداری کرده است.

یکی از این معلمان به ایلنا گفته است:

«سال ۹۷ آزمون استخدامی شرکت کردیم و قبول شدیم؛ قرار شد بر طبق روال همه ارگان‌ها، پنج سال به صورت پیمانی کار کنیم و بعد آزمایشی و سپس رسمی شویم. تعداد ما ۱۶ هزار نفر است که همگی ورودی مهر ۹۸ هستیم؛ حدود ۳ هزار نفر از ما در هنرستان‌ها و باقی در دبیرستان‌ها و مدارس ابتدایی جذب شدیم. تبصره ۱۲ قانون بودجه ۹۸ که افزایش حقوق مزدبگیران دولت را مشخص کرده، به صراحت گفته افزایش حقوق در دو مرحله، یکی ۴۰۰ هزار تومان نقدی و دیگر ۱۰ درصد افزایش، بایستی صورت بگیرد اما دولت برای ورودی‌های ما فقط ۱۰ درصد را در نظر گرفته و افزایشِ ۴۰۰ هزار تومانی حقوق، شامل حال ما نشده است.»

به گفته این معلم، اگر ۱۰ درصد افزایش هم از سوی دولت در نظر گرفته نمی‌شد، دریافتی معلمان پیمانی از حداقل مجاز حقوق‌های دولتی، یعنی از «کف قانونی» نیز کمتر می‌شد.

نهاد حکومتی شوراهای اسلامی کار هزینه سبد معیشتی خانوار را حدود هفت میلیون تومان تخمین زده‌است. اما این معلم معترض به ایلنا گفته است که حدود یک میلیون و پانصد هزار تومان حقوق می‌گیرد:

««من یک معلم پیمانی با مدرک لیسانس و مجرد در شهر تهران هستم، در حکم من، حقوق ۱ میلیون و ۵۷۴ هزار تومان است؛ در حکم ورودی مهر ۹۷، لیسانس، مجرد و با طبقه ۵ (یعنی کاملاً مشابه، با امتیازات مشابه و با اختلاف یک سال در شروع تدریس)، حقوقِ دریافتی، بیش از دو میلیون تومان است؛ یعنی حداقل ۴۰۰ هزار تومان فرق است.»

وزارت آموزش و پرورش علاوه بر این معلمان، صدها معلم دیگر را به صورت حق‌التدریسی، و خرید خدمات آموزشی با حقوقی اندک که گاه کمتر از یک میلیون تومان است، به کار گرفته است.

    این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

    آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

    .در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

    توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

    نظر بدهید

    در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

    نظرها

    نظری وجود ندارد.