ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

امدادرسانی هوایی به سیل‌زدگان متوقف شد

مدیرکل مدیریت بحران استان سیستان و بلوچستان می‌گوید بارش باران دلیل توقف امدادرسانی هوایی به سیل‌زدگان است. برآورد اولیه از خسارت‌ها یک‌هزار و ۸۴۰ میلیارد تومان است.

به‌گفته مدیرکل مدیریت بحران استان سیستان و بلوچستان بارش باران در سیستان و بلوچستان امدادرسانی هوایی به سیل‌زدگان را متوقف کرده است. یک‌هزار و ۸۴۰ میلیارد تومان برآورد اولیه خسارت‌های سیل در سیستان و بلوچستان است.

تصویر منتشر شده در شبکه‌ اجتماعی توییتر از وقوع سیل و آبگرفتگی در استان سیستان و بلوچستان

عباسعلی ارجمندی، مدیرکل مدیریت بحران استان سیستان و بلوچستان چهارشنبه ۲۵ دی با اعلام این‌که شب گذشته در مناطق سیل‌زده این استان باران بارید گفت: «بارش باران تا این لحظه مانع از امدادرسانی هوایی شده است، اما چنانچه وضعیت جوی بهتر شود و امکان پرواز وجود داشته باشد، امدادرسانی از طریق هوایی مجدد انجام خواهد شد.»

ارجمندی افزود در حال حاضر شبکه برق در اکثر مناطق روستایی جنوب و مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان برقرار شده و تمام مناطق برق دارند. همچنین در میان راه‌های شمال استان هیچ راه روستایی مسدودی وجود ندارد و تمام راه‌های روستایی شمال و بخش اعظم راه‌های روستایی جنوب استان بازگشایی شده است.

به‌گفته مدیرکل مدیریت بحران استان سیستان و بلوچستان در بخش راه‌های جنوب استان براساس برآوردهای اولیه تاکنون ۷۴۰ میلیارد تومان خسارت وارد شده است.

ایوب کرد، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان نیز از خسارت ۱۵۰ میلیارد تومانی سیلاب به محورهای ارتباطی نیمه شمالی استان خبر داده است.

او گفت: «تخریب شانه راه‌های اصلی و فرعی، آب بردگی محورها، آسیب به رویه آسفالت، تخریب پل‌ها و سازه‌های کمکی، از جمله مهم‌ترین خسارات وارده به شبکه راه‌های ارتباطی نیمه شمالی استان در این مدت بوده است.»

— fahimeh tabatabaee (@fahimehtabaee1) 15. Januar 2020

— fahimeh tabatabaee (@fahimehtabaee1) 15. Januar 2020

عباسعلی ارجمندی درباره خسارت‌ها در بخش نوسازی مدارس گفت: «گزارشی مبنی بر ریزش سقف یا تخریب دیوار مدارس نداشته‌ایم، اما احتمال آبگرفتگی حیاط‌های مدارس در مناطق سیل‌زده وجود دارد، اما خسارت‌های جدی گزارش نشده است.»

مدیرکل مدیریت بحران استان سیستان و بلوچستان همچنین اعلام کرد که ۲۰ هزار هکتار از مزارع کشاورزی استان آسیب دیده است و تاکنون نیز براساس برآوردهای اولیه میزان خسارات وارده ۶۵۰ میلیارد تومان است.

در بخش پروژه‌های آب‌منطقه‌ای نیز تاکنون ۶ میلیارد تومان خسارت وارد شده است. همچنین دو هزار و ۵۰۰ خانه روستایی بیش از ۸۰ درصد خسارت دیدند.

بدین ترتیب میزان خسارت در بخش‌های مختلف تا کنون یک‌هزار و ۸۴۰ میلیارد تومان است.

در همین حال روز چهارشنبه محمدباقر نوبخت، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه با انتشار پیامی در صفحه توئیتر خود از اختصاص فوری ۱۰۰ میلیارد تومان برای سه استان سیل‌زده سیستان ‌و بلوچستان، ‎هرمزگان و ‎کرمان خبر داد. نوبخت درخواست این کمک را به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی داده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان اعلام کرده است که به‌زودی خسارت‌های وارده به زیرساخت‌ها در این استان اعلام می‌شود.

سیستان و بلوچستان از پنج روز پیش گرفتار بارش‌های سنگین و سیل و طوفان است. ریزش سنگین باران و رگبار، وقوع تندباد لحظه‌ای، بارش برف، مه‌گرفتگی، کاهش ۱۰ درجه‌ای دمای هوا و یخبندان شبانه از مهمترین پدیده‌هایی بودند که در پنج روز گذشته سیستان و بلوچستان را درگیر کردند.

بارش بی‌سابقه نزدیک به ۲۰۰ میلیمتر باران در یک روز در استان سیستان و بلوچستان که به عنوان منطقه تحت خشکسالی شناخته می‌شود و بی‌توجهی به پیش‌بینی‌های هواشناسی درباره بارش بی‌سابقه باران، خسارت‌های فراوانی را به مناطق مرکزی و جنوبی این استان وارد کرده و مردم فقیر این مناطق را در شرایط بحرانی قرار داده است.

سیل ساکنان سیستان و بلوچستان را فقیرتر از پیش کرده و اندک دارایی آن‌ها را نیز تخریب کرده است.

با این‌که مسئولان استان از امدادرسانی‌ها می‌گویند، در شبکه‌های اجتماعی مردم از اقدامات نهادهای دولتی ناراضی هستند و کمک‌رسانی‌ها را ناکافی می‌دانند.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • اکبر دهقانی ناژوانی

    با سلام بنده اکبر دهقانی متخصص فیزیک هستم بنده مقاله علمی نوشته ام درباره بارشها و سیلابهای ویرانگر. این مقاله علمی است و به ما خیلی کمک می کند که تا این بارشها و سیلابها را درست بفهمیم و علتهای آنها را درک بکنیم و به عمق فاجعه بیشتر پی ببریم. این مقاله سه قسمتی است و می توان با وارد کردن اسم آن در گوگل آن را پیدا کرد. اسم آن عبارت است از « منشاء بارشها و سیلابهای ویرانگر » با باز کردن آن در گوگل قسمت سوم و دوم را ملاحظه می کنید، برای پیدا کردن قسمت اول روی قسمت دوم و یا سوم که کلیک و آن را باز کنید به آخر قسمت باز کرده که می رسید قسمت اول را پیدا خواهید کرد، لطف کنید برای فهم مطالب به ترتیب از قسمت اول شروع کنید به خواندن و مطلب علمی است و لطفا با دقت آن را بخوانید، اگر هم در این رابطه مایل هستید که با بنده تماس بگیرید با همین ایمیل بالا با بنده تماس بگیرید. خیلی ممنون به امید پیروزی برای ایران و ملت ایران