ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

هشدار شرکت ملی نفت لیبی درباره پیامدهای منع صادرات نفت

قبایل حامی خلیفه حفتر، پیش از برگزاری کنفرانس برلین برای صلح در لیبی، فراخوان منع صادرات نفت را صادر کرده‌اند.

شرکت ملی نفت لیبی درباره پیامدهای منع صادرات نفت که بزرگترین منبع درآمد این کشور است، هشدار داد. قبایل حامی خلیفه حفتر، پیش از برگزاری کنفرانس برلین برای صلح در لیبی، فراخوان منع صادرات نفت را صادر کرده‌اند.

یکی از بنادر نفتی لیبی/ عکس از Abdullah DOMA / AFP

در بیانیه‌ای که شرکت ملی نفت لیبی روز جمعه ۱۷ ژانویه/ ۲۷ دی منتشر کرد، «فراخوان‌ها به بستن بنادر نفتی پیش از وقوع کنفرانس برلین در روز یکشنبه» قویاً محکوم شده است. کنفرانس برلین درباره مناقشه لیبی روز یکشنبه ۲۹ دی / ۱۹ ژانویه در سطح روسا و دولت‌ها برگزار خواهد شد.

قبایل نزدیک به فرمانده نظامی خلیفه حفتر فراخوان به بستن بنادر نفتی را در اعتراض به مداخله ترکیه در لیبی صادر کردند. نیروهای خلیفه حفتر موسوم به ارتش آزاد لیبی نیمه شرقی این کشور را تحت کنترل خود دارند. از سوی دیگر در غرب دولت وفاق ملی لیبی تحت حمایت سازمان ملل صاحب قدرت است. همزمان با تلاش نیروهای حفتر برای تصرف طرابلس پایتخت دولت وفاق، ترکیه نیز اعلام کرد که برای مقابل با این حملات، نیرو به لیبی اعزام می‌کند.

با وجود این وقتی ترکیه برای حمایت از دولت وفاق ملی نیرو اعزام کرد، قبایل نزدیک به حفتر تهدید کردند که «هلال نفتی» را می‌بندند. هلال نفتی دنباله‌ای از بنادر صادراتی در راستای ساحل شمال شرقی لیبی است که از سال ۲۰۱۶ در کنترل حفتر است.

نیروهای او همچنین بسیج شدند تا مانع هر ضدحمله‌ای به هلال نفتی شوند.

احمد المیسماری، سخنگوی نیروهای حامی حفتر جمعه شب به تلویزیون الحدث گفت: «بستن میدان‌ها و درگاه‌های نفتی تصمیمی کاملاً مردمی است. این مردم هستند که چنین تصمیمی گرفتند.»

یکی از روسای قبایل شرقی به خبرگزاری فرانسه گفت که منع صادرات «منابع تامین مالی تروریسم از طریق درآمدهای نفتی را خشک می‌کند.»

رئیس شرکت ملی نفت لیبی گفته است که بخش نفت و گاز برای اقتصادی لیبی «حیاتی» است، و تنها منبع درآمد مردم این کشور است.

او گفت که این منابع معیشتی نباید آلت دست مقاصد سیاسی شوند.

به گفته رئیس شرکت ملی نفت لیبی، منع صادرات نفت به سقوط نرخ مبادله، افزایش عظیم و ناپایدار کسری ملی، خروج پیمانکاران خارجی، و از دست دادن امکان تولید آینده منجر خواهد شد.

لیبی، کشور نفت‌خیز شمال آفریقا از سال ۲۰۱۱ و خیزش تحت حمایت ناتو که به سقوط و کشته شدن معمر قذافی منجر شد، در آشوب است.

صنعت نفت این کشور که تقریباً همه درآمد دولت به آن وابسته است، مرتب هدف حملات گروه‌های مختلف قرار گرفته است.

کنفرانس برلین در تلاش است که طرف‌های درگیر در لیبی را وادار به پذیرش شش نکته کند. آنتونیو گوترش، دبیر کل سازمان ملل گفته که این نکات شامل آتش‌بس دائم، اجرای مقررات تحریم تسلیحاتی سازمان ملل که تاکنون بارها نقض شده و بازگشت به دور سیاسی مذاکرات صلح می‌شود.

در همین زمینه:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.