ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

وزارت بهداشت آمار مبتلایان به کرونا را تصحیح کرد

ایرج حریرچی در شبکه خبر اعلام کرد در حال حاضر ۹۱۶ مورد مشکوک به کرونا، ۶۱ نفر تست مثبت و ۱۲ نفر فوتی در ایران ثبت شده است.

قائم مقام وزارت بهداشت آمار جدیدی از مبتلایان و تلفات ویروس کرونا در ایران ارائه داد. ایرج حریرچی شامگاه دوشنبه ۵ اسفند در گفت‌وگوی ویژه خبری شبکه دو اعلام کرد که در حال حاضر ۹۱۶ مورد مشکوک به کرونا، ۶۱ نفر تست مثبت و ۱۲ نفر فوتی در ایران ثبت شده است.

وحشت از ابتلا به کروناویروس جدید (کووید ۱۹) عکس: آرشیو

صبح دوشنبه مقامات وزارت بهداشت تعداد کل مبتلایان به ویروس کرونا در ایران را ۶۱ نفر و تعداد جان‌باختگان بیماری کووید ۱۹ را ۱۲ نفر اعلام کرده بودند.

در آمار تازه‌ای که قائم مقام وزارت بهداشت ارائه داد، تعداد مبتلایان با توجه به میزان کشندگی کروناویروس جدید (کویید ۱۹) به تعداد فوتی‌ها نزدیک شده است.

ایرج حریرچی گفت خوشبختانه تعدادی از استان‌ها از جمله خراسان و سیستان و بلوچستان و اردبیل و همچنین منطقه جنوبی کشور و آذربایجان [از کروناویروس جدید] پاک هستند.

قائم مقام وزیر بهداشت در ادامه این گفت‌وگو اعلام کرد که تهران، البرز، مرکزی، همدان، گیلان و مازندران از جمله استان‌هایی‌اند که موارد مبتلا به کرونا در آن‌ها وجود دارد. صبح سه‌شنبه آرش نجیمی، سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، از تایید دو مورد ابتلای قطعی به کرونا در اصفهان خبر داد: دو زن ۷۴ و ۵۳ ساله که به گفته نجیمی یکی آن‌ها بهبود یافته است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی البرز نیز روز سه‌شنبه از ابتلای سه نفر در استان به ویروس کرونا خبر داد. به گزارش مهر سید حسن اینانلو به مردم توصیه کرد که در منزل بمانند و از تجمعات دوری کنند.

سفر هیأت سازمان جهانی بهداشت به ایران

همزمان یک تیم اجرایی از سازمان جهانی بهداشت برای بررسی کمبودها در مقابله با کووید ۱۹ به ایران سفر می‌کند. مایک رایان، مدیر برنامه فوریت‌های سلامت و درمان سازمان جهانی بهداشت گفت:

«ما باید نحوه شیوع بیماری و آنچه که در ایران اتفاق می‌افتد را درک کنیم، واضح است که آنجا تجمعاتی برای مراسم مذهبی برگزار می‌شود و افرادی که شرکت می‌کنند به جاهای دیگر سفر می‌کنند.»

رایان احتمال داد که تحقیقات سازمان جهانی بهداشت برای درک نحوه شیوع کروناویروس جدید در ایران چند روز به درازا بکشد. مدیر برنامه فوریت‌های سلامت و درمان سازمان جهانی بهداشت گفت:

«تیم‌های ناظر ما به همه کشورها سر می‌زنند تا مطمئن شوند که کشورها امکانات و تجهیزات لازم برای مقابله با شیوع کرونا را دارند.»

برگزاری تجمعات مذهبی و تعطیلات نوروزی

روز گذشته مراسم اعتکاف در قم لغو شد و دور حرم معصومه نیز یک نرده حائل قرار گرفت. اما ساعتی بعد نرده حائل را برداشتند و مراسم مذهبی را به جای آوردند. در نجف اما با مشاهده نخستین مورد ابتلا به کرونا، مراجع مذهبی تصمیم گرفتند مقبره امام اول شیعیان را تعطیل کنند.

با افزایش موارد فوتی و ابتلای به بیماری کووید ۱۹ در قم چند تن از مراجع تقلید با صدور پیام‌های ویدئویی، عمل به توصیه‌های پزشکی از جمله عدم حضور در اجتماعات را حجت شرعی خوانده و خواستار رعایت آن از سوی شهروندان ایرانی شدند. با این‌حال روابط عمومی آستان حضرت معصومه از برپایی نماز جماعت در حرم برخلاف مصوبه شورای تأمین استان قم خبر داد.

با توجه به آنکه تعطیلات نوروزی هم در راه است، کارگروه پدافند غیر عامل تصویب کرد که در مبادی ورودی استان مازندران از مسافران تست کرونا گرفته شود. احمد حسین‌زادگان، استاندار مازندران تلویحاً از مردم خواست در تعطیلات پیش روی از سفر به آن استان خودداری کنند.

وضع بیمارستان‌ها و گرمخانه‌ها

علاوه بر کرونا بیماری‌های ویروسی دیگر از جمله آنفولانزای نوع B در جامعه شیوع یافته است. مردم با مشاهده علائمی مانند عطسه و سرفه و آبریزش بینی گمان می‌برند به کرونا مبتلا شده‌اند. ازدحام مردم در بیمارستان‌ها نه تنها امدادرسانی را مختل کرده، بلکه زمینه شیوع کووید ۱۹ را هم افزایش داده است. روز گذشته یک مقام وزارت بهداشت از مردم خواست به بیمارستان‌ها مراجعه نکنند. مطب پزشکان و مراکز جامع سلامت مسئول پذیرش بیماران‌اند. سامانه تلفنی ۱۹۰ نیز مرجع پاسخگویی به مردم است.

 وزارت بهداشت گرمخانه‌ها را موظف کرده است که دو بار در روز ضد عفونی کنند. اتاقی هم برای ایزوله کردن انسان‌های بی‌سرپناه که علائمی شبیه به سرماخوردگی دارند در نظر گرفته شده است.

سید مالک حسینی، سرپرست سازمان رفاه و خدمات اجتماعی شهرداری تهران به رسانه‌های داخلی گفته است:

«مساله‌ اصلی ما وجود مردان و زنانی است که در دو مرکز خاورشهر و لویزان که محل نگهداری موقت افرادی دارای بیماری زمینه‌ای هستند، اقامت دارند. از نظر ما لازم است این دو مرکز به دلیل آنکه ۲۰۰ زن و مرد دارای بیماری‌های خاص، زمینه‌ای و زخم باز قرار دارند قرنطینه شوند. این افراد سیستم ایمنی ضعیف‌تری دارند.»

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.