ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

سازمان جهانی بهداشت: کمبود ماسک و مواد ضدعفونی‌کننده

به گفته مایک رایان این کمبودها در ایران محسوس‌تر است. سازمان جهانی بهداشت خواهان افزایش ۴۰ درصدی تولید ماسک و مواد ضدعفونی‌کننده شد.

سازمان جهانی بهداشت نسبت به کمبود ماسک و مواد ضد عفونی‌کننده و سایر اقلام بهداشتی مورد نیاز برای مقابله با ویروس کرونا هشدار داد و از تولیدکنندگان خواست تولید این اقلام را ۴۰ درصد افزایش دهند. بر همین اساس کمبودها در ایران محسوس‌تر از سایر کشورهای جهان است.

به گفته مایک رایان این کمبودها در ایران محسوس‌تر است. سازمان جهانی بهداشت خواهان افزایش ۴۰ درصدی تولید ماسک و مواد ضدعفونی‌کننده شد.

در همان حال به گزارش رویترز بانک مرکزی آمریکا روز گذشته (سه‌شنبه) در یک اقدام عاجل نرخ بهره را کاهش داد و بانک جهانی نیز ۱۲ میلیارد دلار به مقابله با کروناویروس جدید اختصاص داد. رئیس بانک مرکزی ایران هم اعلام کرد که تسهیلاتی برای کسب‌وکارهایی که از شیوع کرونا در ایران زیان دیده‌اند در نظر گرفته است. ۴۰ درصد از تولید ناخالص داخلی ایران تحت تأثیر شیوع کرونا قرار دارد.

کروناویرس جدید علاوه بر ایران در کره جنوبی، ژاپن، کشورهای اروپایی و ایالات متحده آمریکا و در مجموع در ۸۰ کشور جهان شیوع یافته است. به گزارش رویترز شاخص بازارهای سهام در روز چهارشنبه ۴ مارس/ ۱۴ اسفند ۳ درصد افت کردند. قیمت طلا ۳ درصد افزایش یافت. قانون‌گذاران آمریکایی در صددند با تخصیص ۹ میلیارد دلار مانع از شیوع بیشتر کرونا در ایالات متحده شوند.

در ایران برای مقابله با شیوع کروناویروس جدید پزشک و پرستار کافی وجود ندارد. روز گذشته وزارت بهداشت ایران اعلام کرد که در آن کشور تاکنون ۷۷ نفر در اثر ابتلا به کووید ۱۹ جان خود را ازدست داده‌اند. حتی اگر این آمار صحیح باشد، ایران یکی از بالاترین مرگ‌و‌میرها در اثر شیوع کرونا بعد از چین را به نام خود ثبت کرده است.

تعداد قربانیان کرونا در ایتالیا به ۷۹ نفر رسید. مقامات ایتالیایی در حال بررسی گسترش مناطق تحت قرنطینه در آن کشورند. فرانسه چهارمین قربانی بیماری کووید ۱۹ را ثبت کرد، اندونزی، آرژانتین و شیلی از نخستین قربانی کووید ۱۹ در آن کشورها خبر دادند.

به گزارش رویترز از زمان همه‌گیری کروناویروس جدید تاکنون در مجموع ۳.۴ درصد از میتلایان جان خود را از دست داده‌اند. با این‌حال سازمان جهانی بهداشت می‌گوید هنوز می‌توان کرونا را مهار کرد.  تدروس آدهانوم، رئیس سازمان جهانی بهداشت گفت:

«کووید ۱۹ در مقایسه با آنفولانزا کمتر گسترش می‌یابد. به نظر می‌رسد انتقال توسط افرادی که بیمار نیستند (اما ناقل ویروس‌اند) هدایت می‌شود. شدت بیماری از آنفولانزا حادتر است و هنوز واکسن یا درمانی برای آن وجود ندارد.»

سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد کشندگی کروناویروس جدید ۲ تا ۴ درصد است. بر همین اساس قیمت ماسک‌های جراحی شش برابر و قیمت ماسک‌های N95 سه برابر و قیمت لباس‌های محافظ دو برابر افزایش یافته است. کارکنان بیمارستان‌ها و مراکز درمانی هر ماه دست‌کم به ۷۶ میلیون جفت دستکش، ۸۹ میلیون ماسک و بیش از یک و نیم میلیون عینک محافظتی نیاز دارند. امانوئل مکرون، رئیس جمهوری فرانسه روز گذشته اعلام کرد دولت توزیع این اقلام را خود به عهده می‌گیرد. یک عدد ماسک ساده در فرانسه با قیمت ۶ یورو به فروش می‌رسد. بیمارستان‌های آلمان گزارش داده‌اند که مراجعه‌کنندگان الکل‌های طبی بیمارستان‌ها را غارت می‌کنند. در ایران سودجویان الکل‌های طبی را به میزان ده برابر با آب رقیق می‌کنند و به بازارها می‌فرستند.

در سراسر جهان تا چهارشنبه ۴ مارس/ ۱۴ اسفند ۹۱ هزار مورد ابتلای قطعی به کووید ۱۹ به ثبت رسیده است. ۸۰ هزار نفر از مبتلایان در چین زندگی می‌کنند.

سازمان جهانی بهداشت از کمبود امکانات در مراکز درمانی ایران اظهار نگرانی کرد. بر این اساس در بیمارستان‌های ایران کمبود دستگاه‌های تنفسی وجود دارد. مایک رایان، یکی از مقامات سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد کمبودها در ایران بیشتر از سایر کشورهای جهان است.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.