کرونا: کارگران نیروگاه برق رامین اهواز خواهان تعطیلی نیروگاه هستند
دو تن از کارکنان نیروگاه برق رامین اهواز به کووید ۱۹ مبتلا شدهاند اما مدیریت نیروگاه به بخشنامه استانداری برای کاهش تعداد کارکنان به ۲۰ درصد عمل نکرده و امکانات بهداشتی کافی نیز در اختیار کارکنان قرار نداده است.
دو تن از کارکنان نیروگاه برق رامین واقع در نزدیکی اهواز به بیماری کووید ۱۹ مبتلا شدهاند اما مدیریت این نیروگاه به بخشنامه استاندار خوزستان مبنی بر کاهش تعداد کارکنان به ۲۰ درصد عمل نکرده، و امکانات بهداشتی کافی نیز در اختیار کارکنان قرار نداده است. گروهی از کارکنان این شرکت در نامهی سرگشادهای خواستار تعطیلی نیروگاه شدند اما مدیریت نیروگاه مدعی است ادامه کار نیروگاه برای تولید و ذخیره برق برای تابستان ضروری است.
حدود دو هزار تن در نیروگاه رامین اهواز کار میکنند و حدود دو سوم آنها نوبتکارند. دو تن از کارکنان این نیروگاه در اسفند ماه سال ۹۸ به ویروس جدید کرونا مبتلا شدند و در قرنطینه به سر میبرند.
کارکنان نیروگاه در نامه سرگشادهای که در شبکههای اجتماعی منتشر شده، گفتهاند جانشان در خطر است، مدیرعامل امکانات بهداشتی کافی در اختیار کارکنان قرار نداده، و حاضر به اجرای بخشنامه استاندار نیز نیست.
استاندار خوزستان مقرر کرده است مراکز دولتی استان باید تا ۱۵ فروردین با ۲۰ درصد ظرفیت کار کنند و ۸۰ درصد کارکنان در محل کار حاضر نباشند. سخنگوی نیروگاه رامین گفته که وضعیت این نیروگاه با سایر مراکز فرق میکند و «تولید برق تکلیف ما است».
خبرگزاری فارس، نزدیک به سپاه پاسداران هفتم فروردین در این رابطه با کارگران و سخنگوی نیروگاه رامین گفتگو کرد.
کارکنان نیروگاه گفتهاند مواد ضدعفونیکننده، ماسک، الکل، دستکش و... به میزان کافی در اختیار ندارند و خود با جمعکردن پول ماسک و دستکش تهیه کردهاند.
سلطانعلی صحنعلیزاده، سخنگوی نیروگاه رامین ابتلای دو تن از کارکنان به کرونا را تائید کرده و مدعی شده است وسایل بهداشتی به میزان کافی در اختیار کارکنان هست. او درباره کاهش کارکنان به ۲۰ درصد هم گفتهاست وضعیت این نیروگاه با سایر مراکز فرق میکند و در حال حاضر شیفتها در هم ادغام شده و ۵۰ درصد کارکنان کارکنان در دو شیفت کار میکنند. افراد دارای بیماریهای زمینهای و زنان شاغل در نیروگاه دورکاری میکنند.
در اسفند ماه کمیته بحران استان خوزستان با صدور رهنمودهای کلی برای محیطهای کار در ارتباط با پیشگیری از گسترش ویروس کرونا، اجرای مقررات بهداشتی و ایمنی را به کارفرمایان واگذار کرد تا آنها «متناسب با بضاعت» خود اقدام کنند.
نظرها
نظری وجود ندارد.