ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

قرنطینه در کابل جدی گرفته نشد: برای یک لقمه نان ناچارند بیرون بیایند

دستفروشان در کابل گفتند ناچارند برای تامین معاش در روزهای قرنطینه به خیابان بیایند. دولت طرحی برای حمایت از کارگران مشاغل غیردولتی در روزهای قرنطینه نیاندیشیده است.

دولت افغانستان از جمعه هشتم فروردین طرح قرنطینه را به مدت سه هفته به اجرا گذاشت. در برخی مناطق کابل اما این طرح جدی گرفته نشد و مغازه‌ها و دستفروشان کسب و کار را تعطیل نکردند و مردم هم به خیابان آمدند.

دستفروشان در کابل گفتند ناچارند برای تامین معاش در روزهای قرنطینه به خیابان بیایند. دولت طرحی برای حمایت از کارگران مشاغل غیردولتی در روزهای قرنطینه نیاندیشده است. عکس: شبکه اجتماعی توییتر

به گزارش روزنامه ۸ صبح افغانستان، از دیروز (شنبه ۹ فروردین) طرح قرنطینه در کابل به اجرا گذاشته شد. اداره‌های دولتی اعلام کرده‌اند که در دوره قرنطینه حقوق کارکنان خود را پرداخت خواهند کرد. تکلیف آنهایی که شغل دولتی ندارند اما نامشخص است و برای همین هم گفتند که چاره‌ای جز ادامه کار ندارند.

وحیدالله مایار، سخنگوی وزارت صحت عامه (بهداشت)، روز شنبه در یک کنفرانس خبری گفت که مردم تا هنوز این طرح را جدی نگرفته‌اند و از خانه‌های‌شان بیرون می‌شوند.

او از نهادهای امنیتی خواست، با شهروندانی که نسبت به طرح قرنطینه بی‌اعتنا هستند «برخورد قاطعانه کنند».

در همین رابطه پلیس کابل روز گذشته چند مغازه که طرح قرنطینه را رعایت نکرده بودند، تعطیل کرد. این اقدام در حالی صورت می‌گیرد که دولت افغانستان تا به حال مشخص نکرده برای تامین معیشت و حمایت مالی از شاغلان غیردولتی و کارگران چه برنامه‌ای خواهد داشت و همین آنها را ناچار به خروج از خانه کرده است.

آنطور که دستفروشان در کابل از جمله کسانی بودند که برای امرار معاش به خیابان آمدند. یکی از آنان به نام رجب گفت: چاره‌ای ندارد جز اینکه کار کند. «اگر کار نکنم، شکم فامیلم را چگونه سیر کنم. دولت باید برای ما کمک کند، در غیر آن ما مجبوریم غریبی کنیم و کار کنیم.».

محمدهای هم که به باربری مشغول است، مشکلات اقتصادی را دلیل بیرون آمدنش از خانه عنوان کرد و گفت: «من مجبورم که برای شش نفر نان تهیه کنم. در خانه بشینم، چه بخوریم؟ از یک سو کرایه خانه و از سوی دیگر نان شب اولادم است که باید خودم تهیه کنم. ما از دولت می‌خواهیم که برای افراد فقیر کمک کند تا بتوانند مایحتاج زند‌گی‌شان را تهیه کنند. بدون کمک دولت خیلی سخت است که در خانه بنشینیم.».

براساس اعلام وزارت صحت عامه افغانستان تا به حال ۱۰۶ نمونه مثبت کرونا در مراکز درمانی کابل و هرات ثبت شده است. یک تن نیز به دلیل این بیماری جان داده است.

در همین زمینه:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.