سرایت کرونا به دومین اردوگاه پناهجویی یونان
در اردوگاه مالاسکا یک پناهجوی افغانستانی به کرونا مبتلا شد. او در بیمارستان تحت درمان قرار گرفته و اردوگاه نیر قرنطینه شده است.
یونان دومین اردوگاه پناهجویی در آن کشور را قرنطینه کرد. وزارت مهاجرت یونان اعلام کرد تست کرونای یک پناهجوی ۵۳ ساله افغانستانی ساکن اردوگاه مالاکاسا در شمال آتن مثبت شد.
پناهجوی افغانستانی که به کووید ۱۹ مبتلا شده همراه با خانوادهاش و صدها پناهجوی دیگر در اردوگاه مالاکاسا زندگی میکند. به گزارش رویترز او اکنون به بیمارستان منتقل شده و مسئولان وزارت بهداشت یونان در حال غربالگری ساکنان اردوگاه هستند.
در یونان تا یکشنبه ۵ آوریل/ ۱۷ فروردین ۶۲ مورد ابتلای قطعی به کووید ۱۹ شناسایی شده و تعداد مبتلایان به این بیماری در این کشور به ۱۷۳۵ نفر رسیده. ۷۳ نفر هم تاکنون جان خود را در اثر ابتلا به کووید ۱۹ از دست دادهاند.
هفته گذشته کرونا به اردوگاه ریتسونا در مرکز یونان سرایت کرده بود. پناهجویان از مناطق جنگزده خاورمیانه معمولاً از راه یونان وارد خاک اروپا میشوند. در سال ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۶ بیش از یک میلیون پناهجو از سواحل ترکیه وارد یونان شدند. در حال حاضر ۱۱۰ هزار پناهجو در اردوگاههای یونان زندگی میکنند. ۴۰ هزار نفر از آنان در اردوگاههای بسیار پرجمعیت با امکانات بهداشتی اندک.
نوتیس میتاراچی، وزیر مهاجرت یونان در مصاحبه با اسکای تی وی با صراحت اعلام کرد که انتظار میرود کرونا به اردوگاههای پناهجویی در جزایر یونان هم سرایت کند. به گفته میتاراچی دولت یونان برای مقابله با کرونا در اردوگاههای پناهجویی یک برنامه اضطراری طرح کرده اما اجرای آن دشوار است.
دوشنبه ۶ آوریل/ ۱۸ فروردین اردوگاه اردوگاه پناهجویی مالاکاسا در شمال آتن تحت قرنطینه (توییتر)
دولت محافظهکار یونان قصد دارد اردوگاههای پناهجویی در جزایر سهگانه را منحل و پناهجویان را به زندانها منتقل کند. اما این طرح با مقاومت گروههای حقوق بشری مواجه شده است.
قرنطینه پناهجویانی که به تازگی وارد اردوگاهها میشوند به دلیل کمبود جا میسر نیست. ۱۲۰ پناهجویی که از اردوگاه لاسبوس وارد سرزمین اصلی یونان شدهاند هنوز سرپناهی ندارند.
وزارت مهاجرت یونان اعلام کرد اردوگاه مالاکاسا به مدت دو هفته قرنطینه میشود. نیروهای پلیس اردوگاه را محاصر کردهاند و مانع از خروج پناهجویان از اردوگاه میشوند. برای پناهجویانی هم که از یکم مارس/ ۱۳ فروردین وارد یونان شدهاند محل سکونت جداگانهای در نظر گرفته شده است.
یونان بعد از همهگیری جهانی کرونا مرزهای خود را به روی کشورهای غیراروپایی و همچنین اسپانیا، آلمان، ایتالیا و بریتانیا بست. این اقدامات اقتصاد یونان و صنعت گردشگری در آن کشور را تحت تأثیر قرار داده است.
بیشتر بخوانید:
نظرها
نظری وجود ندارد.