روحانی: هم میتوان کار کرد، هم کرونا نگرفت
روحانی از صندوق بینالمللی پول خواست تا تبعیض قائل نشود و به ایران وام پرداخت کند. او از پرداخت اعتبار یک میلیونی به خانوادهها دفاع کرد بدون آنکه بگوید چنین وامی چه دردی از مردم دوا میکند.
حسن روحانی در سخنانی بار دیگر از صندوق بینالمللی پول خواست تا به درخواست وام ایران پاسخ مثبت بدهد. او در شرایط کرونایی از ادامه تولید در کشور سخن گفت و از پرداخت اعتبار یک میلیون تومانی به خانوادهها دفاع کرد اما نه از بهره بالای این کمکها چیزی گفت و نه اینکه این مقدار کمک چه باری از دوش مردم برمیدارد.
در شرایطی که شیوع کرونا در ایران همچنان ادامه دارد حسن روحانی، رئیس جمهوری اسلامی چهارشنبه ۲۰ فروردین در نشست هیئت دولت از افزایش تولید در کشور و تلاش مسئولان در این راه حرف زد و گفت: «این نشان میدهد هم میتوان کار کرد و هم به کرونا مبتلا نشد. همه این کارها هم برای این است که تولیدات ما افزایش باید.»
براساس تصمیم دولت، قرار است از ۲۳ فروردین فعالیت اقتصادی در مشاغل کم خطر در شهرستانها و از ۳۰ فروردین در تهران آغاز شود. سعید مبینی، رئیس اتاق اصناف تهران اعلام کرده است که ۷۵ درصد واحدهای صنفی در سراسر کشور از ۲۳ فروردین بازگشایی میشوند.
ایران برای مبارزه با کرونا بهویژه در شرایطی که تحریمهای آمریکا ادامه دارد، با مشکلات و کمبودهایی مواجه است. از این رو عبدالناصر همتی، رئیس کل بانک مرکزی ۲۲ اسفندماه اعلام کرد طی نامهای به رئیس صندوق بینالمللی پول خواستار وام ۵ میلیارد دلاری از طرح ۵۰ میلیارد دلاری تسهیلات سریع آن صندوق برای پیشگیری و درمان و مقابله با آثار اقتصادی ویروس کرونا شده است.
روحانی روز چهارشنبه بار دیگر بر این خواسته تأکید کرد و گفت: «همه مجامع بینالمللی باید به وظایف خود عمل کنند. ما عضو بانک جهانی و صندوق بینالمللی پول هستیم و سهمیه خود را پرداخت میکنیم و بخشی از ذخایر ما در این صندوق است. اگر بنا باشد بین ایران و کشورهای دیگر تبعیض قائل شوند برای ما قابل تحمل نیست. بسیاری از کشورهای جهان به صراحت اعلام کردند که صندوق بینالمللی پول باید به وظیفه خود عمل کند. ما در طول ۵۰ سال گذشته از این صندوق چیزی نخواستیم. اگر در این شرایط سخت به وظایفشان عمل نکنند دنیا قضاوت دیگری نسبت به آنها خواهند داشت.»
بهگزارش وال استریت ژورنال دولت آمریکا قصد دارد مانع از پرداخت وام ۵ میلیارد دلاری صندوق بینالمللی پول به جمهوری اسلامی ایران برای مبارزه با همهگیری کووید ۱۹ شود. به نوشته این نشریه مقامهای ارشد دولت آمریکا میگویند حکومت ایران همچنان حسابهای میلیارد دلاری در اختیار دارد.
حسن روحانی در بخش دیگری از سخنان خود به پرداخت اعتبار به خانوادهها توسط دولت اشاره کرد و گفت: «۱۰۰ هزار میلیارد تومانی که برای پرداخت در نظر گرفتیم، نسبت به همه آنها در جلسه اقتصادی تصمیم گرفتیم. ما در حد توان کشور، کشوری هستیم که در برخی امور قدمهای خوبی برداشتیم مثلاً در ماه آینده وقتی یارانه پرداخت میشود هم آنجا اعتبار یک میلیونی به همه خانوادهها داده میشود و در مدت ۲۴ ماه از یارانه کم میشود. برای کسب و کارهایی که آسیب دیدهاند هم رقمی را مدنظر قرار دادیم.»
رئیس کل بانک مرکزی دوشنبه ۱۸ فروردین از وام یک میلیون تومانی با کارمزد ۱۲ درصد به ۲۳ میلیون خانوار خبر داد. بانک مرکزی قرار است از طریق تأمین اعتبار ۷۵ هزار میلیارد تومانی که از محل ذخیره قانونی بانکها به دست آمده مبلغ یک میلیون تومان با کارمزد ۱۲ درصد به یارانه بگیران وام دهد. این وام بازپرداخت ۲۴ ماهه و تنفس ۴ ماهه دارد که مبلغ قسط آن نیز از یارانه افراد کسر خواهد شد بدین صورت که یارانه یکی از افراد خانواده برای قسط این وام کاسته خواهد شد.
پرداخت این اعتبار از سوی دولت با واکنشهای منفیای روبهرو شده است. بر اساس آمار رسمی، وام یک میلیون تومانی تنها ۱۴ درصد از هزینههای خانوار شهری و ۲۶ درصد از هزینههای خانوار روستایی را پوشش میدهد. بر اساس گزارش مرکز آمار ایران از هزینه خانوار شهری و روستایی با فرض لزوم تامین ۵۰ درصد از هزینه یک خانوار در ماههای اسفند، فروردین و اردیبهشت وام یک میلیونی تأثیر کمی در زندگی خانوار روستایی و شهری دارد.
مسئله دیگر این اعتبار بهره بالا و ۱۲ درصدی آن است در حالی که بیشتر دولتها در دوران کرونا وامهای بلند مدت و بسیار زیاد با سود کم میدهند.
حسن روحانی بار دیگر از «شفافیت دولت» در مورد مقابله با کرونا حرف زد و با بیان اینکه «ما از همان روز اول چیزی را از مردم عزیزمان پنهان نکردیم»، گفت: «به عنوان دولت از ۳۰ بهمن متوجه ورود کرونا شدیم و در همان جلسه اعلام شد که خبر را به مردم بدهیم. آن روزی که به ما اعلام شد اول فقط در قم بود و روز بعد اراک را هم اعلام کردند که متوجه شدیم آن روز که ما فهمیدیم هم در قم شیوع یافته و هم از قم عبور یافته است. اکثر استانها را هم که میپرسم میگویند روز یک یا دو اسفند این بیماری وارد استان شده است.»
روز گذشته سعید نمکی، وزیر بهداشت نیز در مجلس از عدم پنهانکاری دولت در مسئله کرونا سخن گفت. او با اشاره به نظر مخالفان دولت گفت: «برخی اعلام کردند که اعلام این قبل از انتخابات درست نیست، اما من تأکید کردم که راستگویی خدمت به مردم است هر چند این موارد باید به تفصیل در جلسه غیرعلنی توضیح داده شود.»
نمکی بیان برخی مسائل را به جلسه غیرعلنی مجلس موکول کرد.
بیشتر بخوانید:
نظرها
علس
خوش خیالی حسن روحانی سر انقلاب اسلامی رو به باد میده.
حقیقتگو
درکتوب دین اسلامی برچنین وچنان بودن لطف ومرحمت دوازده امام برمردمان فقرزده و فقیر به کرات اشاره میشود ازجمله این مورد که حضرت علی کیسه هائی مملو و آذدقه و کالاهای خوراکی را شبانه با خود حمل میکرده و درب منازل فقرا قرار میداده است وبرای آنکه فقردچار تشویش روانی وخجالت زده نشوند هرگز ازانچه انجام میداده است سخنی نمی گفته است ...انکاراسلتم ناب محمدی متصل به خدای اسلام و امام زمان آنهم درقرن بیست ویکم دگرگونی اساسی یافته است که آذدوقه ها و کیسه های مملو ازدلار درب منازل ثروتمندان تحویل میدهد اوبرای فقرا ظلم وستم وفقر وگرسنگی را درکیسه کرده درب منازلشان می گذارد ...بله درقران بیست ویکم مام هائی همچون خامنه ای و شرکاء ظهورکرده اند که نتها آذدقه ای درب منازل فقرا نمی گذارند بلکه چندرغازی پولی هم به فقرا میدهند دوباره با بهره انچنانی پس می گیرند!!اساس و فلسفه حکومت آخوندی ورهبرواقشاراخوندها لذت تمام وکمال بردن ازتشویش روحی وروانی مردم ایران چه ازویروس کرونا باشد وچه ازفقروگرسنگی وبیکاری باشد ...کجارفت تقسیم پول نفت مابین مردم ایران ؟ که قولش را خمینی اخوند داده بود؟ آخوندی سیدعلی علی روحانی همان اخوندی است که می گفت هنگام عبوربا اتومبیلش ازکنارمردم به چهره های نگاه می کند و تشخیص میدهد که مردم شاداب و راضی هستند !! بازهمین آخوند تمام بی وجدان ادعا می کند که کارمیشود وکرونا نگرفت ...واقعا" بعد بیشرمی و بی وجدانی وتوهین به مرم این سید را باید توجه کرد که انکار ویروس کرونا یک گدای دوره گرد است و مردم قابل روئیت کردنش را دارند.ومی توانند ازآن دوری کنند...درمتروها و اتوبوس ها ومحل کار چگونه می توان ویروس کرونا را روئیت کرد؟ تازمانیکه مردم ایران ازرفتارو اعمال روبات وارانه و بی اتحادی وزورگار را که همین هست خداراشکر دست برندارند و کشور را ازسلطه اخوندهائی که اصل ونصب شان ایرانی نبوده ونیست نجات ندهند انتظاری هم ازچنین عباردوشان ضدمردمی نباید داشته باشند..حقوق های قشون بیست وچند هزاری الشعبی ها و هشت هزار قشون فاطمیمه و تمامی مخارج و بودجه کشورسوریه ولبنان با دلار همین اخوند و رهبرش و انهم بدون هیچ برگشتی با بهره انجام گرفته ومی گیرد ....چا حکومت اخوندی که حالا تقاضای 5دلار وام ازصندوق بین المللی دارد وحتی تهدید هم می کند چرا قانون شفافیت مالی بانک جهانی را که چندین بار به حکومت آخوندی مهلت داد نپذیرفت ودرحقیقت اعلام کرد حکومت آخوندی ثروتش و چگونگی هزینه کردن آن را نمی خواهد عریان کند ..با یک حساب تخمینی ساده می توان ثروت بیت رهبری و خامنه ای تنها ازسهم فروش نفت وگاز دراین سی ساله را محاسبه کرد ...اگرروزانه یک میلیون دلار بوده است را درسی سال و هرسال 365روز محاسبه کنید رقمی بیش از360میلیاردلار خواهد بود که این مقدار فقط به بیت رهبری و رهبرش تعلق گرفته است ...حالا به انهم 150میلیاردلار ازتحریم ها آزاد شده توسط اوباما را اضافه کنید ...مقادیرنجومی ازاین پولها درچین و اروپا و روسیه سرمایه گذاری شده است و درچین بسیاری ازکارخانه های تولیدی با سرمایه گذاری حکومت اخوندی ساخته شده اند وبهمین دلیل هم هست که حمایت حکومت اخوندی ازچین چنین وچنان است ..وبهمین دلیل هم بوده ومی باشد حکوکت اخوندی ورهبری واقشاراخوندها و اقازاده های میلیاردر ازقانون شفافیت مالی تبعیت نکرده ونمی کنند و نخواهند کرد..صندوق پول بین المللی هم دانسته ازپرداخت 5 دلار طفره میرود ..
آمار جدید دولتی: جانباختگان کرونا از مرز 4 هزار نفر گذشت
آمار جدید دولتی: جانباختگان کرونا از مرز 4 هزار نفر گذشت ▪️اردوی کار: کیانوش جهانپور رییس مرکز اطلاع رسانی وزارت بهداشت درباره آخرین آمار مبتلایان به ویروس کووید ۱۹ گفته: از دیروز تا امروز ۲۰ فروردین ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۱۹۹۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد. ▪️با احتساب موارد جدید، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶۷۲۸۶ نفر رسید. متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۲۱ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند. تاکنون ۴۰۰۳ نفر از بیماران، جان خود را از دست دادهاند چند خبر کوتاه کرونایی ▪️ناخدا رحیمی پور رئیس اداره سرمایه انسانی ستاد کل نیروهای مسلح گفته: ۵۴ سرباز تا به امروز به بیماری کرونا مبتلا شدهاند ▪️حجت الاسلام «یاسین حسینآبادی» معاون فرهنگی مسجد جمکران گفته: با توجه به شیوع ویروس کرونا و ضرورت قطع زنجیره انتقال، ما امسال در مراسم نیمهشعبان پذیرای زائران نخواهیم بود و دربهای مسجد جمکران بسته است ▪️«علیرضا قنادان» مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی تهران گفته: در تهران ۸۰ هزار تاکسیران داریم و تامین روزانه ماسک و دستکش که وسایل یکبار مصرف هستند، از توان شهرداری تهران هم خارج است و هیچ کاری در این زمینه نمیشود کرد ▪️«حمیده پورفهیم» معاون توانبخشی آسایشگاه خیریه کهریزک گفته: در مجموع ۲۵ نفر از سالمندان این مرکز دارای علائم این بیماری کرونا از حد خفیف تا شدید تشخیص داده شدند که ۱۵ نفر از آنان که حال وخیم داشتند و به بیمارستان اعزام شدند. ۲ بیمار بهبودیافته اند. ▪️ عضو شورای اسلامی شهر تهران گفته: تاکنون ۲۰۰ تن از کارکنان شهرداری تهران به بیماری کووید ۱۹ مبتلا شده و ۱۰ تن نیز جان خود را از دست دادهاند. ▪️«مسعود ثقفی» سخنگوی آموزش و پرورش شهر تهران از ابتلای «عبدالرضا فولادوند» مدیر کل آموزش و پرورش تهران به کرونا ویروس خبر داد @ordoyekar
کارفرمایان اندازه پیچ و مهره هم برای کارگران ارزش قائل نیستند
کارفرمایان اندازه پیچ و مهره هم برای کارگران ارزش قائل نیستند ▪️اردوی کار: «سیدجواد نوفرستی»، اقتصاد دان با اشاره به مقاومت کارفرمایان در برابر افزایش حداقل دستمزد کارگران گفته: «حتی اگر ۱۰۰ درصد حداقل دستمزد افزایش یابد، هزینه نیروی انسانی در قیمت تمام شده کالاها حدود ۳ درصد افزایش مییابد. با این حال کارفرمایی که در چند نوبت از سال قیمت کالای خود را افزایش میدهد، بر سر ۳ درصد افزایش قیمت تمام شده کالای تولید، مقاومت میکند.» ▪️واقعیت این است که گفتن این جمله توسط کارفرمایان که ما و کارگران در یک جبهه قرار داریم، بیشتر شعار است؛ چراکه اندازهی پیچ و مهرههای فلزی کارخانهجات هم برای کارگران ارزشی قائل نیستند. کارفرمایان زمانی که قیمت مواد اولیه، مثلا فلزاتی مانند مس، آلومنیوم یا فراوردههای پتروشیمی گران میشود؛ و حتی زمزمههای گرانی مواد اولیه در بازار میپیچد به صورت سریالی شروع به افزایش قیمت میکنند و در کمترین زمان افزایش هزینههای خرید مواد اولیه را از محل افزایش قیمت کالا جبران میکنند ▪️کارفرمایان نه تنها اندازهی پیچ و مهرههای فلزی که حتی اندازهی پیچ و مهرههای پلاستیکی کارخانهجات خود هم برای کارگران ارزش قائل نیستند. آنها به انکار زیر خطر فقر بودن کارگران میپردازند؛ درحالیکه اگر کارگر بداند دستمزدش به صورت واقعی ترمیم شده است، بهرهوری خود را افزایش میدهد ▪️کارگر باید بتواند با یک شفیت کار معیشت خود را تامین کند و به کار دوم و سوم فکر نکند. کارگران به قشری تبدیل شدهاند که زیر فشارهای اقتصادی له شدهاند و میشوند اما با این وجود تصمیمگیران اصلی مذاکرات مزدی یعنی دولت و کارفرمایان حاضر نیستند که مزدی بالاتر از خط فقر را تعیین کنند ▪️دولت باتوجه به اوضاع اقتصاد خانوارها اعلام میکند که به ۶۰ میلیون نفر حمایت معیشتی پرداخت کرده است، درحالیکه نه با این پول که با پرداخت دستمزد مکفی و بالاتر از خط فقر میتوان رضایت کارگران را جلب کرد
مقابله با شورشهای اجتماعی پسا کرونایی
به سخنان رئیسی جنایتکار و قاتل زندانیان سیاسی دهه 60 خوب گوش کنید. ◾️از همین الان دستگاه جنایت (دستگاه قضایی) را برای مقابله با شورشهای اجتماعی پسا کرونایی چگونه آماده می کند.
هرکدام از اینها 50 نفر را به کرونا مبتلا می کنند.
]بسیجیان واکسینه در مقابل ویروس کرونا در خیابانهای تهران ◾️کاروان نیمه شعبان بسیجیان در خیابان کمیل در تهران به مناسبت نیمه شعبان. فردا هرکدام از اینها 50 نفر را به کرونا مبتلا می کنند.
بالاخره آمار مبتلایان درون نیروهای مسلح چند نفر است و این تناقض در آمار را چگونه توضیح می دهند؟
بالاخره آمار مبتلایان درون نیروهای مسلح چند نفر است و این تناقض در آمار را چگونه توضیح می دهند؟ ◾️امیر سیاری می گوید : «در کل ارتش 70- 80 نفر مبتلا داشتیم که خوب شدند و یک فوتی مشکوک » «ناخدا رحیمی» رئیس اداره سرمایه انسانی ستاد کل نیروهای مسلح دیروز گفت : « در کل نیروهای مسلح ۵۴ نفر مبتلا داریم» و سردار عراقی از اداره بهداشت ستاد کل گفته بود هیچ موردی از ابتلاء به ویروس کرونا در پادگانها و مراکز نظامی نداریم. این تناقضات را باور کنیم یا آماری که می گوید : « بیش از هفت هزار نفر از پرسنل نیروهای مسلح در سراسر کشور بطور قطع به کرونا مبتلاء شده اند و تاکنون بالغ بر 900 نفر جان باخته اند.
اخبار اعتراضات کارگری در شرایط بحران کرونا
اخبار اعتراضات کارگری در شرایط بحران کرونا تجمع اعتراضی کارگران کارخانه "روناک دارو" ساوه کارگران این کارخانه واقع در شهرک صنعتی کاوه برای اعتراض موج جدید اخراج سازیها در این کارخانه، مقابل فرمانداری ساوه تجمع کردند. کارگران گفتند در روز ۱۶فروردین تعداد ۶۰ تا ۷۰ نفر از کارگران که سابقه ۵سال کار دارند را بهدلیل نامعلوم اخراج کرده اند. آنها می گویند قرار است در ماه اردیبهشت ماه نیز شماری دیگر از کارگران اخراج شوند. برخی از کارگران می گویند درحالی که این شرکت داروسازی فروش خوبی دارد ولی کارفرما به بهانه ناتوانی در تامین مواد به دلیل تحریم و مشکلات واردات اقدام به اخراج کارگران می کند. تجمع اعتراضی اهالی بوانات در مقابل فرمانداری در روز دوشنبه ۱۸فروردین ماه، دراستان فارس برای اعتراض به خطر ابتلا به کووید۱۹. تجمع کنندگان با در دست داشتن پلاکاردهایی نسبت به ۱۱مورد مبتلا به کرونا در این شهرستان در عرض یک روز اعتراض کردند و همچنین خواستار تعطیلی معدن مس این شهرستان برای جلوگیری از شیوع این ویروس شدند. ادامه تجمات کارکنان عوارضی قزوین از صبح روز دوشنبه ۱۸فروردین ماه برای پیگیری مطالبات شان، مقابل استانداری. پس از آن ادامه تجمع خود را در روبروی اداره کل راه و شهرسازی قزوین ادامه دادند. این تجمع کنندگان گفتند:متاسفانه پیمانکار شرکت عذر همه کارکنان را خواسته است و به همه آنها گفته است که به اداره کار مراجعه و بیمه بیکاری دریافت کنند. آنها همچنین افزودند: آیا در سالی که به نام جهش تولید و حمایت از حوزه اشتغال معرفی شده باید شاهد بیکاری ما و ایجاد مشکلات اقتصادی بیشتر برای خانوادههای خود باشیم. اعتراض کارکنان اقماری صنعت نفت سراسر کشور در روز دوشبنه ۱۸فروردین ماه به طور جداگانه با برپایی تجمع در محل کار خود نسبت به افزایش روزهای کاری و کاهش روزهای استراحت خود. تجمع اعتراضی کارگران شهرداری مریوان در روز دوشنبه ۱۸فروردین ماه نسبت به عدم پرداخت ۳ماه حقوق و عیدی. کارگران میگویند، هنوز حقوق دی، بهمن و اسفند سال گذشته و عیدی و اضافه کار خود را نگرفتهاند. همچنین تعدادی از آنها هنوز از سال۹۷ معوقات مزدی پرداخت نشده دارند. این کارگران که تعداد آنها بیش از صد نفر است و در بخشهای مختلف فضای سبز، پاکبانی و پارکبانی مشغول به کار هستند، افزودند: علیرغم عدم پرداخت معوقات مزدی در این روزهای سخت کرونایی، همچنان سر کار میروند و در سختترین شرایط، مشغول به کار هستند. اعتراض کارگران کوره پزخانههای اصفهان در روزسه شنبه ۱۹فروردین ماه نسبت به کمبود امکانات بهداشتی برای مقابله با ویروس کرونا در محیط کار خود. در اصفهان بیش از ۳۰۰ کورهپزخانه در حال فعالیت است که در اغلب این واحدهای تولیدی، کارفرما امکانات بهداشتی از جمله ماسک، دستکش و محلولهای ضدعفونیکننده در اختیار آنهاقرار نداده است. محیط کار و زندگی کارگران در کورهپزخانهها از هم جدانیست و هنوز هیچ اقدامی برای ضدعفونی کردن کوره پزخانهها صورت نگرفته است. اعتراض کارگران راه آهن جنوب شرقی زاهدان در روز چهارشنبه ۲۰فروردین ماه نسبت به عدم وجود تجهیزات و امکانات بهداشتی در مقابله با ویروس کرونا در محیط کار. کارگران راهآهن خواستار مقدار کافی ماسک و مواد ضدعفونیکننده برای محیط کار و مصارف خود هستند ولی تا به حال هیچ کدام از مسئولین جوابگوی خواسته هایشان نبودهاند. #کرونا #زحمتکشان #بیعدالتی #مرگ اتحاد بازنشستگان @etehad_bazn
افشای تکان دهنده آمار ۵۰۰ هزار نفر مبتلا به کرونا در ایران
افشای تکان دهنده آمار ۵۰۰ هزار نفر مبتلا به کرونا در ایران حمید سوری؛ عضو «ستاد ملی مدیریت کرونا» در گفتگویی خبری از ۵۰۰ هزار نفر مبتلا به کرونا در ایران خبر داد و اعلام کرد: “برآوردی که اکنون وجود دارد این است که حدود ۵۰۰ هزار نفر در کشور به ویروس کرونا مبتلا شده اند.” آمار اعلام شده رسمی از سوی وزارت بهداشت تعداد مبتلایان به کرونا ۶۰۵۰۰ نفر اعلام شده است. این عضو ستاد ملی مدیریت کـرونا با اشاره به افزایش ابتلا به کـرونا در استانهای تهران، خراسان رضوی، آذربایجان غربی، بوشهر، خوزستان، کرمانشاه و سمنان گفت: “در هیچ استانی به سطح افقی نمودار اپیدمی کـرونا نرسیدهایم و در کل کشور وضعیت نگرانکننده است. ”وی در رابطه با اظهارات حسن روحانی که گفته بود برخی از استانها مانند بوشهر و سیستان و بلوچستان، از نظر ابتلا به کرونا در وضعیت سفید قرار دارند، گفت: “روحانی اعلام کرد وضعیت بیماری کـرونا در سیستان و بلوچستان سفید است؛ من نمیدانم این اطلاعات را از کجا آورده؟ وضعیت در استان سیستان و بلوچستان سفید نیست. حتی تخت بیمارستانی خالی نداریم. در زاهدان کـرونا شیوع پیدا کرده و بیمارستان بوعلی تختهایش پر شده است. اتحاد بازنشستگان @etehad_bazn
دم مرگبار کرونایسم
وامی یک میلیونی تومانی با پرداخت سود 12% محل یارانه ، اوج وقاحت یا حماقت یکدولتمرد است! فضاحت فصاحت نمایی چیست؟ چرا محاسبه شده بازپرداخت اقتساطش از مبلغ 45 هزار تومان بیشتر است! فقط 200 میلیون دلار از محل درامد ارز نفتی که بخش مسلم حق الناس و عموم ملی ایران است میتواند سودش داد و نیازی به چنی نزول خواری آبروریزانه برای دولت نیست. کل مبلغ اساسا دو ملیارد دلار است که یک بیستم درامد نفتی نیست در همین وضعیت کاهش درامدی، بعدش این ریال بی ارزرشترین واحد پول ملی جهان است، و نه دلار !! میتوان برای یک ماه به شرپرست خانوار یک میلیون تومان کمک کرد بعد 40 سال، مپر چه ضرری به انباشته رانتخوارن و سرمایه داران این چند ده میرسد؟ جز اینکه قدرت خرید بالا میرود و بازار همین سرمایه دارها رونقی میگرد؟! این ملت چه گناهی کرده و کی باید حقش از سفره نفت بستاند؟! بالاخره غارت اموال عمومی حدی دارد؟ الان وقتش هست دست غارت برداند حتی شده برای بقای خودشان.