ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

آمریکا: ایران پشت حملات سایبری اخیر قرار دارد

<p dir="RTL">مقامات آمریکا معتقدند که ایران پشت حملات سایبری اخیر به بانک&zwnj;های آمریکا و صنعت نفت در خاورمیانه قرار دارد.</p> <!--break--> <p dir="RTL">&nbsp;</p> <p dir="RTL">به گزارش سی&zwnj;ان&zwnj;ان، اگرچه مقامات آمریکایی این ادعا را به طرز علنی مطرح نکرده&zwnj;اند، اما از حملات سایبری ماه&zwnj;های اخیر به عنوان ابتکار یک &quot;فرد دولتی&quot; نام برده&zwnj;اند.</p> <p dir="RTL">&nbsp;</p> <p dir="RTL">یک مقام اطلاعاتی آمریکا در گفت&zwnj;وگو با سی&zwnj;ان&zwnj;ان اظهار داشته که نهادهای اطلاعاتی آمریکا با مشاهده و تحت پیگرد قرار دادن این حملات سایبری دریافته&zwnj;اند که این حملات از طرف ایران صورت گرفته است.</p> <p dir="RTL">&nbsp;</p> <p dir="RTL">این مقام آمریکایی از شرح جزئیات امر امتناع کرد، اما گفت که این باور وجود دارد که افرادی که در این جریان دست داشته&zwnj;اند از مامورانی باشند که برای دولت ایران کار می&zwnj;کنند.</p> <p dir="RTL">&nbsp;</p> <p dir="RTL">او اظهار داشت: &quot;ما معتقدیم که ارتباطی میان افرادی که رمز عبور را تایپ کرده&zwnj;اند و گردانندگان حکومت ایران وجود دارد.&quot;</p> <blockquote> <p dir="RTL">&nbsp;</p> <p dir="RTL">یک مقام اطلاعاتی آمریکا در گفت&zwnj;وگو با سی&zwnj;ان&zwnj;ان اظهار داشته که نهادهای اطلاعاتی آمریکا با مشاهده و تحت پیگرد قرار دادن این حملات سایبری دریافته&zwnj;اند که این حملات از طرف ایران صورت گرفته است.</p> </blockquote> <p dir="RTL">این اطلاعات با توجه به افزایش یافتن نگرانی&zwnj;های آمریکا درباره ایران و امنیت سایبری حاصل شده است.</p> <p dir="RTL">&nbsp;</p> <p dir="RTL">یک مقام اطلاعاتی در این زمینه گفت: &quot;قضیه دقیقاً این است که قابلیت&zwnj;های ایران در حوزه سایبری رو به افزایش است. ما این موضوع را مورد توجه قرار داده&zwnj;ایم و نگران افزایش توانایی آنها برای انجام اقداماتی در این حوزه هستیم.&quot;</p> <p dir="RTL">&nbsp;</p> <p dir="RTL">لئون پانه&zwnj;تا، وزیر دفاع آمریکا نیز هفته گذشته با اشاره به حملات سایبری به بانک&zwnj;ها و صنایع انرژی، هشدار داد که آمریکا باید دفاع سایبری&zwnj;اش را تقویت کند چرا که در غیر این صورت باید حمله&zwnj; احتمالی زیان&zwnj;باری را انتظار بکشد. پانه&zwnj;تا به طرز علنی اعلام نکرد که ایران پشت این حملات سایبری قرار داشته است.</p> <p dir="RTL">&nbsp;</p> <p dir="RTL">در عربستان سعودی بیش از 30 هزار کامپیوتر به خاطر حملات سایبری که به شرکت نفتی دولتی <span dir="LTR">ARAMCO</span> در این کشور صورت گرفت، از کار افتاد. شرکت نفتی <span dir="LTR">Ras Gas</span> نیز در قطر مورد حمله سایبری قرار گرفت.</p> <p dir="RTL">طبق گزارشی که روز گذشته، دوشنبه ۱۵ اکتبر (۲۴ مهر)&nbsp; از تلویزیون دولتی پرس تی وی پخش شد، ایران هر گونه دست داشتن در حملات سایبری به شرکت&zwnj;های نفتی خاورمیانه را تکذیب کرده است.</p> <p dir="RTL">&nbsp;</p>

مقامات آمریکا معتقدند که ایران پشت حملات سایبری اخیر به بانک‌های آمریکا و صنعت نفت در خاورمیانه قرار دارد.

به گزارش سی‌ان‌ان، اگرچه مقامات آمریکایی این ادعا را به طرز علنی مطرح نکرده‌اند، اما از حملات سایبری ماه‌های اخیر به عنوان ابتکار یک "فرد دولتی" نام برده‌اند.

یک مقام اطلاعاتی آمریکا در گفت‌وگو با سی‌ان‌ان اظهار داشته که نهادهای اطلاعاتی آمریکا با مشاهده و تحت پیگرد قرار دادن این حملات سایبری دریافته‌اند که این حملات از طرف ایران صورت گرفته است.

این مقام آمریکایی از شرح جزئیات امر امتناع کرد، اما گفت که این باور وجود دارد که افرادی که در این جریان دست داشته‌اند از مامورانی باشند که برای دولت ایران کار می‌کنند.

او اظهار داشت: "ما معتقدیم که ارتباطی میان افرادی که رمز عبور را تایپ کرده‌اند و گردانندگان حکومت ایران وجود دارد."

این اطلاعات با توجه به افزایش یافتن نگرانی‌های آمریکا درباره ایران و امنیت سایبری حاصل شده است.

یک مقام اطلاعاتی در این زمینه گفت: "قضیه دقیقاً این است که قابلیت‌های ایران در حوزه سایبری رو به افزایش است. ما این موضوع را مورد توجه قرار داده‌ایم و نگران افزایش توانایی آنها برای انجام اقداماتی در این حوزه هستیم."

لئون پانه‌تا، وزیر دفاع آمریکا نیز هفته گذشته با اشاره به حملات سایبری به بانک‌ها و صنایع انرژی، هشدار داد که آمریکا باید دفاع سایبری‌اش را تقویت کند چرا که در غیر این صورت باید حمله‌ احتمالی زیان‌باری را انتظار بکشد. پانه‌تا به طرز علنی اعلام نکرد که ایران پشت این حملات سایبری قرار داشته است.

در عربستان سعودی بیش از 30 هزار کامپیوتر به خاطر حملات سایبری که به شرکت نفتی دولتی ARAMCO در این کشور صورت گرفت، از کار افتاد. شرکت نفتی Ras Gas نیز در قطر مورد حمله سایبری قرار گرفت.

طبق گزارشی که روز گذشته، دوشنبه ۱۵ اکتبر (۲۴ مهر)  از تلویزیون دولتی پرس تی وی پخش شد، ایران هر گونه دست داشتن در حملات سایبری به شرکت‌های نفتی خاورمیانه را تکذیب کرده است.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.