ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

دیدار نمایندگان پرستاران معترض با معاون وزارت بهداشت

نمایندگان پرستاران معترض مطالبات خود را به وزارت بهداشت ارائه دادند. این دیدار در پی تجمع اعتراضی روز گذشته پرستاران شرکتی مقابل وزارت بهداشت صورت گرفت.

نمایندگان پرستاران معترض مطالبات خود را به وزارت بهداشت ارائه دادند. این دیدار در پی تجمع اعتراضی روز گذشته پرستاران شرکتی مقابل وزارت بهداشت صورت گرفت.

تجمع اعتراضی پرستاران شرکتی مقابل وزارت بهداشت- ۲۳ اردیبهشت ۹۹

پنج نماینده پرستاران شرکتی چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت طی دیدار با کامل تقوی نژاد، معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی وزارت بهداشت نامه‌ای حاوی فهرست مطالبات پرستاران شرکتی کشور را به او تحویل دادند و خواستار پیگیری شدند.

به گزارش خبرگزاری دولتی جمهوری اسلامی (ایرنا) این پنج نماینده به نیروهای شرکتی معترضی تعلق دارند که در بیمارستان‌های وابسته به دانشگاه‌های علوم پزشکی شاغل هستند.

روز سه‌شنبه ۲۳ اردیبهشت همزمان با روز پرستار، پرستاران شرکتی که برخی از آنان از استان‌های فارس، یزد، لرستان، همدان، قزوین برای اعتراض به تهران آمده‌ بودند همراه پرستاران تهران مقابل ساختمان وزارت بهداشت واقع در شهرک قدس در غرب تهران تجمع کردند. در پی این تجمع نمایندگان پرستاران برای طرح مطالباتشان به وزارت بهداشت دعوت شدند.

مطالبات پرستاران شرکتی عبارتند از: تبدیل وضعیت استخدامی، حذف شرکت‌های پیمانی و عقد قرارداد مستقیم با پرستاران، افزایش حقوق مطابق با افزایش حقوق پرستاران رسمی، و پرداخت مطالبات معوقه.

پرستاران شرکتی با قراردادهای ۸۹ روزه تا یک ساله کار می‌کنند. برخی از آن‌ها سال‌ها با قراردادهای موقت در وزارت بهداشت کار کرده‌ اما رسمی نشده‌اند و از حقوق و مزایای پرستاران رسمی محروم‌اند. شیوع کرونا بر فشار کار و مشکلات آن‌ها افزوده اما امنیت شغلی ندارند و برخی کماکان با تاخیر در پرداخت دستمزد مواجه‌اند.

وزارت بهداشت پس از شیوع کرونا تعدادی پرستار شرکتی را با قراردادهای ۸۹ روزه به کار گرفته و آن‌ها نگرانند پس از ۸۹ روز قراردادشان تمدید نشود. در گیلان، این پرستاران از زمان آغاز به کار در ۵۸ روز پیش دستمزد هم نگرفته‌اند.

محمد رضا شریفی مقدم، دبیرکل خانه پرستار دوشنبه ۲۲ اردیبهشت در این باره به خبرگزاری کار ایران (ایلنا) گفت:

«این پرستاران که در شرایط سختی مشغول به کار شده‌اند، هنوز دستمزد فروردین ماه خود را دریافت نکرده‌اند، زمزمه‌هایی مبنی بر احتمال بیکار شدن بعد از بحران کرونا به گوش‌شان خورده، از مزایای ارتقای بهره‌وری برخوردار نیستند و برخی شنیده‌ها حاکی از آن است که برخی از آنها بدون بیمه مشغول به کار شده‌اند.»

پرستاران شرکتی به اعتراض و مقاومت ادامه می‌دهند و برای پیگیری مطالبات خود دست به ایجاد تشکل زده‌اند. در گیلان، کمیته‌ای ۱۰ نفره از پرستاران تشکیل شده است.

یکی از نمایندگان پرستاران پس از دیدار چهارشنبه با سیدکامل تقوی نژاد، معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی وزارت بهداشت به خبرگزاری کار ایران (ایلنا) گفت: «در این نشست تاکیداتی مبنی بر حفظ سنوات پرستاران شرکتی و کم کردن فاصله پرداختی پرستاران شرکتی با سایر پرستاران مطرح شد.»

در همین زمینه:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.