۲۴ بنگلادشی در لیبی شکنجه و کشته شدند
این مهاجران در جستوجوی کار ۱۵ روز پیش توسط یک گروه مسلح در نزدیکی شهر مزده گروگان گرفته شدند.

A picture taken on March 31, 2017 shows West African migrants returning from Niger after fleeing Libya due to armed groups by pickup truck in Agadez, northern Niger, following their failed attempt to reach Europe by crossing the Mediterranean Sea. - Many migrants from sub-Saharan Africa are driven through southern Libya in trucks to the northern coast where they later attempt the perilous Mediterranean crossing to Italy in Europe some 300 kilometres (180 miles) away. People traffickers have exploited the chaos in Libya since the 2011 uprising deposed and killed strongman Moamer Kadhafi to boost their lucrative but deadly trade. (Photo by ISSOUF SANOGO / AFP)
۳۰ مهاجر که ۲۴ نفر از آنها بنگلادشی هستند، روز چهارشنبه ۲۷ مه در حالی که در جستوجوی کار در حال عبور از صحرای لیبی بودند، کشته شدند.

وزارت امور خارجه بنگلادش با استناد به اظهارات یک بازمانده گفته:
«۳۰ مهاجر کشته شده، توسط قاچاقچیان در لیبی ربوده شدند و سپس برای گرفتن باج شکنجه شدند.»
این مهاجران در جستوجوی کار که ۱۵ روز پیش توسط یک گروه مسلح در نزدیکی مزده، یک شهر کویری در ۱۶۰ کیلومتری جنوب طرابلس گروگان گرفته شدند، در حال گذر از بیابان در مسیر بنغازی بودند.
وزارت امور خارجه بنگلادش در بیانیه خود اضافه كرده:
«آنها را به طور غیرانسانی شكنجه كردند. اسرا توانستند آدمربای اصلی را به قتل برسانند.»
روز پنجشنبه، دولت مورد تأیید سازمان ملل در لیبی (GNA) اعلام کرد برای مظنونین به قتل ۲۴ بنگلادشی و شش مهاجر آفریقایی حکم دستگیری صادر کرده است.
۱۱ مهاجر دیگر نیز از این درگیریها جان سالم به در بردند و در بیمارستانی در مزده که محل این قتلها بوده است، بستری شدند.
فتحی بشاغا، وزیر کشور دولت وفاق ملی لیبی گفته که مقامات این کشور تمام تلاش خود را برای یافتن عاملان این آدمربایی و شکنجه انجام میدهند.
مزده تحت کنترل فرمانده خلیفه حفتر و ارتش ملی لیبی (LNA) است اما از مناطقی که توسط دولت رسمی کنترل میشود، خیلی دور نیست.
سازمان بینالمللی مهاجرت وابسته به سازمان ملل متحد اعلام کرده که این حادثه در یک انبار قاچاق صورت گرفته است که گروهی از مهاجران در آن نگهداری میشدند.
فدریکو سودا، رئیس سازمان بینالمللی مهاجرت در لیبی گفته:
«این گروههای جنایتکار از بیثباتی و وضعیت امنیتی کشور برای طعمه قرار دادن افراد بیچاره استفاده میکنند.»
لیبی محل زندگی تعداد زیادی از مهاجران از جمله عدهای است که قبل از شروع جنگ داخلی در این کشور کار میکردند. برخی دیگر از مهاجران که امیدوارند از آن به عنوان ایستگاهی در سفر به اروپا استفاده کنند نیز در این کشور حضور دارند.
بسیاری از این مهاجران از فقر، درگیری، جنگ، کار اجباری، مثله کردن دستگاه تناسلی زنان، دولتهای فاسد و تهدیدهای شخصی فرار کردهاند و اکنون در میانه درگیریهای داخلی لیبی گرفتار شدهاند.
- در همین زمینه:
نظرها
نظری وجود ندارد.