ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

دست‌کم ۱۷۷ کشته در حادثه سقوط یک هواپیما در کره جنوبی

به‌دنبال سقوط یک هواپیما در فرودگاه موان کره جنوبی دست‌کم ۱۷۷ نفر کشته شدند. در این حادثه یک هواپیمای مسافربری که از مبدا بانکوک قصد فرود در فرودگاه موان را داشت پس از خروج از باند آتش گرفت. کره جنوبی یک هفته عزای عمومی اعلام کرد.

یک هواپیمای مسافربری خطوط هوایی ججو ایر (Jeju Air) کره‌جنوبی که از مبدا بانکوک تایلند قصد فرود در فرودگاه بین‌المللی موان کره‌جنوبی (Muan International Airport) را داشت پس از خروج از باند فرودگاه و برخورد به یک مانع در شهر موان کره جنوبی آتش گرفت. سازمان آتش‌نشانی ملی کره جنوبی ضمن اعلام این خبر تأیید کرد که این حادثه روز یکشنبه ۲۹ دسامبر ساعت ۹:۰۳ صبح به وقت محلی (۰۰:۰۳ به وقت گرینویچ) رخ داده است. پرواز شرکت ججو ایر، حامل ۱۷۵ مسافر و شش خدمه از بانکوک بود که قصد فرود در فرودگاه موان داشت که در حدود ۲۸۹ کیلومتری جنوب غربی سئول، پایتخت کره جنوبی، واقع شده است.

سازمان ملی آتش‌نشانی کره همچنین تأیید کرد که ۱۷۷ نفر، شامل ۸۵ زن، ۸۴ مرد و ۱۰ نفر دیگر با جنسیت نامشخص، کشته شده‌اند و دو نفر نجات یافته‌اند که هر دو از خدمه هواپیما هستند. گفته می‌شود امید کمی برای یافتن بازماندگان وجود دارد.

علت سقوط هواپیما

هواپیمای سقوط‌کرده، یک بوئینگ ۷۳۷-۸۰۰ با ۱۵ سال عمر، گزارش شده که حامل دو مسافر تایلندی بوده و بقیه مسافران ظاهراً کره‌ای بودند. شبکه الجزیره در ارتباط با این حادثه مرگبار نوشت: «به نظر می‌رسد نقصی در چرخ‌های فرود هواپیما رخ داده باشد. تصاویر منتشرشده در رسانه‌های محلی نشان می‌دهند که هواپیما روی بدنه خود فرود آمده، در طول باند فرود سر خورده و سپس یک انفجار بزرگ رخ داده است.»

خبرگزاری یونهاپ هم گزارش داده است که علت سقوط احتمالاً «برخورد با پرندگان بوده، که باعث نقص در چرخ‌های فرود شده»، هنگامی که هواپیما در تلاش برای فرود در فرودگاه بوده است.

خبرگزاری نیوز۱ کره نیز گزارش کرده که یکی از مسافران پیش از حادثه پیامکی به یکی از بستگان خود فرستاده و گفته که یک پرنده در بال گیر کرده است. آخرین پیام او این بود: «آیا باید حرف‌های آخرم را بگویم؟»

در عین‌حال یک مقام رسمی از بخش هوانوردی وزارت حمل و نقل کره جنوبی اعلام کرد که برخورد پرنده یکی از چندین نظریه درباره علت این حادثه است که هنوز تأیید نشده و تحقیقات همچنان در جریان است.

در واکنش به کشته‌شدن دست‌کم ۱۲۰ مسافر هواپیما پائتونگترن شیناواترا، نخست‌وزیر تایلند، تسلیت عمیق خود را به خانواده‌های قربانیان این حادثه ابراز کرد. او وزارت امور خارجه تایلند را مأمور کرد بررسی کند که آیا مسافران تایلندی در هواپیما حضور داشته‌اند و در صورت وجود، «فوراً کمک‌های لازم را ارائه دهد».

چوی سانگ‌موک، رئیس‌جمهور موقت کره جنوبی که پیشتر دستور «تلاش‌های همه‌جانبه برای عملیات نجات» در فرودگاه موان را صادر کرده بود یک هفته عزای عمومی اعلام کرد.

شرکت ججو ایر، یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های هواپیمایی ارزان‌قیمت کره جنوبی که در سال ۲۰۰۵ تأسیس شده، با انتشار بیانیه‌ای ضمن عذرخواهی بابت این حادثه اعلام کرد که «هر کاری در توان داریم برای پاسخ به این حادثه انجام خواهیم داد.»

این حادثه نخستین سانحه مرگبار برای ججو ایر است. آخرین سانحه پرواز در خطوط هوایی این شرکت به اوت ۲۰۰۷ برمی‌گردد که یک هواپیمای بمباردیر Q400 متعلق به ججو ایر با ۷۴ مسافر، به دلیل بادهای شدید از باند فرودگاه بوسان-گیمه در جنوب کره جنوبی خارج شد. این حادثه به زخمی شدن دوازده نفر منجر شد.

این گزارش با اطلاعات تازه درباره آمار کشته‌شدگان به‌روز شده و عنوان آن تغییر کرده است.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.