ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد نزدیک به نیمی از دانش‌آموزان در ایران دچار فقر یادگیری‌اند

رضوان حکیم زاده تأکید کرد کودکان مناطق محروم و دوزبانه بیش از همه با فقر یادگیری مواجه اند.

رضوان حکیم‌زاده، معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش ایران یکشنبه ۴ آذر در مصاحبه‌ای با خبرگزاری حکومتی تسنیم هشدار داد ۴۰ درصد دانش‌‌آموزان در ایران فقر یادگیری دارند و برخی دانش‌آموزان با وجود حضور در مدرسه، مهارت‌های پایه سواد را به درستی کسب نمی‌کنند. 

او توضیح داد: «فقر یادگیری به شرایطی اطلاق می‌شود که دانش‌آموزان با وجود حضور در مدرسه، مهارت‌های پایه سواد را به درستی کسب نمی‌کنند. این مهارت‌ها شامل خواندن، نوشتن، حساب کردن و سخن گفتن است».

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش به‌طور ضمنی تأیید کرد زبان مادری غیرفارسی و همچنین محرومیت از دسترسی به امکانات آموزشی در کلاس‌های درس تا چه اندازه بر مسئله عدم یادگیری دانش‌آموزان تأثیر گذاشته است. او گفت:

صرفاً حضور دانش‌آموز در مدرسه به معنای یادگیری مطلوب نیست. بسیاری از دانش‌آموزان، به‌ویژه در مناطق کمتر برخوردار و دو‌زبانه، مهارت‌های سواد پایه را به‌طور کامل فرا نمی‌گیرند. این ضعف یادگیری، شانس موفقیت تحصیلی و شغلی آن‌ها را به‌طور چشمگیری کاهش داده و با اصول عدالت آموزشی و توزیع برابر فرصت‌های یادگیری در تضاد است.

رضوان حکیم‌زاده چالش فقر یادگیری را به‌عنوان یکی از مسائل جدی آموزش ابتدایی مطرح کرد و گفت: «رفع این مسئله تأثیر مستقیمی بر کاهش نرخ تکرار پایه دارد. هرچه فقر یادگیری کمتر شود، نرخ تکرار پایه نیز کاهش می‌یابد و در نتیجه کیفیت آموزش ابتدایی بهبود پیدا می‌کند».

او همچنین تأکید کرد دانش‌آموزانی که در دوره ابتدایی مهارت‌های اصلی سواد را نیاموزند در ادامه عملاً از یادگیری باز خواهند ماند.

گزارش‌های رسمی نشان می‌دهند حداقل ۳۰ درصد دانش‌آموزان در ایران در مقاطع مختلف ترک تحصیل می‌کنند. ترک تحصیل کودکان پسر با کار کودک و ترک تحصیل کودکان دختر با کودک‌همسری رابطه مستقیمی دارد.

در همین زمینه:‌

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.