تغییر لحن ترامپ: همه ماسک بزنید
بعد از دو ماه وقفه نشست خبری کاخ سفید درباره همهگیری ویروس کرونا برگزار شد. رئیس جمهوری آمریکا زدن ماسک را جلوهای از میهنپرستی دانست. یک تغییر موضع آشکار.
دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا برای نخستین بار از شهرونندان آمریکایی خواست هر موقع که نتوانستند فاصله فیزیکی را رعایت کنند از ماسک استفاده کنند.
چهارشنبه ۲۲ ژوئیه/یکم مرداد تعداد مبتلایان قطعی به بیملاری کووید ۱۹ در سراسر جهان از ۱۵ میلیون نفر فراتر رفت. ایالات متحده آمریکا با بیش از چهار میلیون ابتلای قطعی و شناسایی شده در صدر جدول کشورهای درگیر با همهگیری ویروس کرونا قرار دارد. ۱۶ هزار و ۷۱۰ نفر از بیماران در بیمارستانهای آمریکا در وضعیت حاد بیماری قرار دارند و تاکنون نزدیک به ۱۴۵ هزار نفر از شهروندان آمریکایی در اثر ابتلا به کووید ۱۹ جان خود را از دست دادهاند.
رئیس جمهوری آمریکا در نخستین نشست خبری کاخ سفید بعد از دو ماه، از همگان خواست برای جلوگیری از ابتلا به ویروس کرونا و انتقال آن به دیگری از ماسک استفاده کنند. در نشست خبری کاخ سفید رئیس جمهوری آمریکا از متخصصان دعوت نکرده بود. خود او هم مانند همیشه بدون ماسک پشت تریبون ظاهر شده بود. ترامپ گفت:
«از ماسک خوشتان بیاید یا نیاید، ماسک مفید است و اثر میکند و ما به هر چیز مفید و موثری که در دسترس باشد نیاز داریم. من خودم هم با کمال میل ماسک میزنم.»
رئیس جمهوری آمریکا در ادامه گفت:
«من ماسک دارم و آن را میپوشم. من هم به ماسک عادت کردهام. به میهنپرستی فکر کنید. شاید کمک کند. این کمک میکند.»
رئیس جمهوری آمریکا در ادامه سخنانش خاطرنشان کرد که به زودی آمریکا در زمینه تولید واکسن ضد کرونا به پیشرفتهایی دست پیدا میکند. ترامپ در پاسخ به این پرسش که چنانچه چین موفق به تولید واکسن ضد کرونا شود، آیا آمریکا در تولید و توزیع آن به یاری چین خواهد شتافت گفت:
«ما با هر کسی که ما را به نتیجه خوبی برساند، خواهان همکاری هستیم.»
دو ماه قبل دونالد ترامپ در نشست خبری کاخ سفید پیشنهاد کرده بود که شاید بتوان به افراد مبتلا به ویروس کرونا، مواد ضدعفونی کننده تزریق کرد. او همچنین پیشنهاد کرد با توجه به اینکه ویروس در دمای بالا از بین میرود، نور شدید یا اشعه فرابنفش به بیماران داده شود تا ببینید چه تاثیری دارد. طرح این پیشنهادها بازتاب گستردهای در شبکههای اجتماعی و در میان پزشکان داشت. چند ساعت بعد از نشست خبری رئیس جمهوری آمریکا شرکتهای تولیدکننده «لیزول» و «دتول» با توجه به تبلیغاتی که در شبکههای اجتماعی انجام شد مبنی بر آنکه مواد ضدعفونیکننده ویروس کرونا را از بین میبرد، هشدار دادند که این مواد خطرناک هستند. بعد از این وقابع بود که نشستهای خبری کاخ سفید درباره همهگیری ویروس کرونا متوقف شد.
پیش از این، در آغاز همهگیری کووید ۱۹ در آمریکا دونالد ترامپ گفته بود داروی کلوروکین که برای درمان مالاریا به کار میرود میتواند کووید ۱۹ را درمان کند.
بیشتر بخوانید:
نظرها
نظری وجود ندارد.