ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

در یک سال گذشته بیش از ۲۰۰ فعال محیط زیست در جهان کشته شده‌اند

یک نهاد غیردولتی بین‌المللی در گزارشی گفته است که اعمال خشونت علیه فعالان محیط زیست بیشتر از سوی شرکت‌ها، باندهای جنایتکار، افراد دولتی، گروه‌های شبه‌نظامی و شورشیان انجام می‌شود.

یک نهاد غیردولتی فعال در زمینه منابع طبیعی می‌گوید فعالان محیط زیست غالباً در برابر شرکت‌ها یا مافیا قرار می‌گیرند. بیش از ۲۰۰ نفر از آن‌ها سال گذشته کشته شده‌اند. در این میان وضعیت در دو کشور وخیم‌تر است.

قتل فعالان محیط زیست ـ عکس از آرشیو

سازمان غیردولتی و بین‌المللی Global Witness (شاهد جهانی) در گزارشی نوشته است که فعالان محیط زیستِ بیشتری در جهان برای حفاظت از طبیعت، آب پاکیزه، و حقوق سرزمین‌های بومی جان خود را از دست می‌دهند.

براساس این گزارش سال گذشته میلادی ۲۱۲ فعال محیط زیست در سراسر جهان کشته شده‌اند. این بالاترین آماری است که تاکنون در یک سال ثبت شده است. این نهاد همچنین بر این نظر است که شمار واقعی فعالان محیط زیستِ کشته‌شده به‌مراتب بیش از این‌هاست.

به گفته این سازمان، بیش از نیمی از کل موارد در دو کشور ثبت شده است: کلمبیا با ۶۴ نفر و فیلیپین با ۴۳ نفر کشته. دو سوم موارد نیز در آمریکای لاتین بوده است.

اغلب خشونت‌ها از سوی شرکت‌ها، کشاورزان و در مواردی بازیگران دولتی و همچنین باندهای جنایتکار، گروه‌های شبه‌نظامی و شورشیان اعمال شده است. راشل کاکس از Global Witness می‌گوید:

«بخش‌های کشاورزی، نفت، گاز و معدن از عرصه‌های خشونت علیه فعالان محیط زیست هستند. این‌ها صنایعی هستند که از طریق نابودی جنگل‌ها و انتشار گازهای گلخانه‌ای موجب تغییرات آب و هوایی می‌شوند.»

بیشتر قتل‌ها مربوط به معدن (۵۰ مورد) و پس از آن کشاورزی (۳۴ مورد) و جنگل‌داری (۲۴ مورد) است.

راشل کاکس می‌گوید: «بسیاری از بدترین نوع نقض حقوق بشر مربوط به بهره‌برداری از منابع طبیعی ما و فساد سیاسی و اقتصادی است و فعالان محیط زیست کسانی هستند که در برابر عاملان آن ایستادگی می‌کنند.»

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.