ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

#اعتراضات: کارگران در چند شهر مختلف اعتصاب کردند

کارگران در چند شهر مختلف تجمع و اعتصاب کردند. در اراک کارگران هپکو و در مناطق جنوبی و نفت‌خیز کارگران پالایشگاه‌ها دست از کار کشیدند. اعتراض در نیشکر هفت‌تپه هم ادامه دارد.

همزمان با چهل و نهمین روز اعتصاب در نیشکر هفت‌تپه کارگران هپکو اراک برای دومین روز متوالی به خیابان آمدند. در قشم، کنگان، عسلویه، ماهشهر و آبادان هم کارگران پالایشگاه‌ها دست از کار کشیدند.

کارگران هپکو اراک یکشنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ مقابل ساختمان این شرکت اعتصاب کردند.

کارگران هپکو نه دستمزد خرداد و تیر امسال را دریافت کرده‌اند و نه مطالبات معوق از سال‌های گذشته را. دولت شرکت را به سازمان تامین اجتماعی واگذار کرده تا بخشی از بدهی‌اش را تسویه کند و از سوی دیگر تامین اجتماعی را به فروش حداقل ۱۷ درصد از سهام خود موظف کرده است.

در این وضعیت کارگران همچنان بلاتکلیف‌اند و نمی‌دانند چه سرنوشتی خواهند داشت و در اعتراض به این شرایط یکشنبه ۱۲ مرداد برای دومین روز پیاپی به خیابان آمدند و در زیر پل بختیاری، در نزدیکی شرکت تجمع کردند.

خبرگزاری دولتی کار ایران (ایلنا)، به نقل از کارگران معترض نوشت: پس از ماه‌ها بازی با افکار عمومی طرح این گمانه‌زنی که هپکو به ایدرو یا ایمیدرو واگذار می‌شود، ۵۵ درصد از سهام غیرمدیریتی آن را به سازمان تامین اجتماعی واگذار کرده‌اند.

هئیت دولت ماه گذشته سهام خود در شرکت هپکو را در ازای بدهی به سازمان تامین اجتماعی واگذار کرد. پیش از آن به دنبال اعتراضات کارگران از مالک قبلی شرکت خلع ید و اعلام شده بود که این شرکت به دولت بازگردانده می‌شود.

کارگران هپکو در سال‌های گذشته بارها در اعتراض به تاخیر در پرداخت دستمزد و شرایط کاری به خیابان آمدند. این شرکت یکی از بزرگ‌ترین تولید کنندگان ماشین‌آلات راه‌سازی به شمار می‌رود.

همزمان با کارگران هپکو در اراک، کارگران پالایشگاه‌ها و پروژه‌های نفت و گاز در عسلویه، لامرد، پارسیان، قشم، آبادان و کنگان اعتصاب کردند. رسانه‌های خبری ایران تنها خبر اعتصاب در پالایشگاه قشم را پوشش دادند و ایلنا به نقل از یک مقام مسئول در این شرکت خواسته کارگران معترض را افزایش حقوق عنوان کرد.

کارگران پتروشیمی پارس فنل در عسلویه یکشنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ اعتصاب کردند.

منابع غیررسمی نزدیک به کارگران اما پرداخت نشدن دستمزد را علت اعتصاب کارگران در چند پالایشگاه گزارش کردند.

در شوش نیز کارگران نیشکر هفت‌تپه برای چهل و نهمین روز پیاپی مقابل فرمانداری این شهر تجمع کردند. روز گذشته سه تن از نمایندگان تهران به منظور آنچه که «رسیدگی به خواسته کارگران» عنوان کردند به شوش رفتند. نظام‌الدین موسوی، عضو کمیسیون ۹۰ مجلس پس از بازگشت به تهران گفت: او و همراهانش «نشستی با ۱۵ تن از نمایندگان کارگران در فرمانداری شوش برگزار کردند و قرار بر این شده است که در این هفته نشستی در هیات رییسه مجلس با حضور مسئولان مربوطه در سطح ملی و استانی و نماینده کارگران هفت تپه برگزار شود تا یک تصمیمی برای رفع مشکلات کارگران هفت‌تپه گرفته شود».

کارگران نیشکر هفت‌تپه از ۲۶ خرداد ۹۹ با خواسته‌های خلع ید از مالکان این شرکت که به اتهام اختلاس ارزی محاکمه می‌شوند، پرداخت دستمزدهای معوق، بازداشت فوری امید اسدبیگی، بازگشت به کار کارگران اخراج شده و بازگرداندن منابع اختلاس شده به شرکت دور تازه اعتراضات خود را آغاز کرده‌اند.

در همین زمینه:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.