ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

پمپئو: رأی‌گیری شورای امنیت درباره تمدید تحریم تسلحیاتی ایران در هفته دوم اوت ۲۰۲۰

از هم‌اکنون انتظار می‌رود چین و روسیه پیش‌نویس قطعنامه پیشنهادی آمریکا را وتو کنند. در این صورت ایالات متحده اعلام کرده مکانیسم ماشه را فعال می‌‌‌‌‌کند.

وزیر خارجه آمریکا اعلام کرد هفته آینده شورای امنیت سازمان ملل متحد تمدید تحریم تسلیحاتی ایران را به رأی می‌‌گذارد. از هم‌اکنون انتظار می‌رود چین و روسیه پیش‌نویس قطعنامه پیشنهادی آمریکا را وتو کنند. در این صورت ایالات متحده اعلام کرده مکانیسم ماشه را فعال می‌‌‌‌‌کند.

مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا

بر اساس قطعنامه ۲۲۳۱ سازمان ملل متحد تأمین، فروش و انتقال سامانه‌های موشکی، خودروهای زرهی، توپخانه سنگین، بالگردهای تهاجمی، هواپیماهای جنگنده‌، و ناو به ایران ممنوع است. همچنین بر اساس این قطعنامه ارائه آموزش‌های فنی یا تأمین قطعات یدکی یاد شده نیز منع شده است. محدودیت تسلیحاتی پنج سال بعد از امضای برجام و ارائه گزارش جامع آژانس بین‌المللی انرژی اتمی لغو می‌شود. لغو این محدودیت‌ها بخشی از برجام نبود، اما امتیازی بود که مذاکره‌کنندگان هسته‌ای ایران به دست آوردند. تحریم تسلیحاتی ایران اما ۲۷ مهر / ۱۸ اکتبر سال جاری به پایان می‌رسد. به گزارش خبرگزاری رویترز، مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا شامگاه چهارشنبه ۱۵ مرداد / ۵ اوت گفت:

«ایالات متحده هفته آینده پیش‌نویس یک قطعنامه را برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران به شورای امنیت ارائه خواهد کرد. پیشنهاد ما کاملاً منطقی است. ما به این شکل یا به شکل دیگری، اقدام درست را انجام خواهیم داد و کاری خواهیم کرد که تحریم تسلیحاتی علیه ایران تمدید شود.»

کلی کرافت، نماینده آمریکا در سازمان ملل روز گذشته گفته بود انتظار می‌رود چین و روسیه قطعنامه پیشنهادی آمریکا را وتو کنند:

«استراتژی در یک دنیای کامل همیشه این است که آن‌ها از این اقدام پرهیز کنند و از حق وتو استفاده نکنند. با این حال بگذارید واقع‌بین باشیم. در حال حاضر این استراتژی همراه با سایر اعضای شورای امنیت کشاندن چین و روسیه به گوشه‌ای و تاباندن نور به روی آن‌هاست. همه می‌دانند که این یک انتخاب بین استبداد و آزادی است.»

چنانچه روسیه و چین قطعنامه پیشنهادی آمریکا را وتو کنند، ایالات متحده قصد دارد خود را ناظر به قطعنامه ۲۲۳۱ سازمان ملل معرفی کند و با وجود آنکه از برجام خارج شده، با این ترفند، بر اساس قطعنامه‌ا‌ی که خود با خروج از برجام آن را نقض کرده، تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران را بازگرداند و به یک معنا مکانیسم ماشه را فعال کند. اگر قطعنامه پیشنهادی آمریکا وتو شود، ایالات متحده ۳۰ روز (تا پایان اوت) وقت دارد ساز و کار مکانیسم ماشه را فعال کند. زمان‌بندی ارائه پیش‌نویس قطعنامه پیشنهادی آمریکا به گونه‌ای طراحی شده که تا قبل از لغو تحریم تسلیحاتی ایران این پرونده بسته شود.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.