ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

ادامه اعتصاب‌های کارگری: از فولاد خرمشهر تا‌ راه‌آهن خراسان

پرستاران مشهد، کارگران هفت‌تپه، کارگران راه‌آهن مناطق مختلف، کارگران هپکو و کارگران فولاد جهان‌آراء خرمشهر در حال اعتصاب و اعتراض به پایمال‌شدن حقوق‌شان هستند.

اعتصاب‌های کارگری در نقاط مختلف ایران ادامه دارد. کارگران در شرکت فولاد جهان‌آرا اروند در خرمشهر دست به اعتصاب زدند. در مجتمع صنعتی نیشکر هفت‌تپه، اعتصاب به روز شصت‌و‌یکم وارد شد. کارگران راه‌آهن کرج و تهران و خراسان نیز دست از کار کشیدند. پرستاران بیمارستان‌های مشهد نیز به اعتراض خود ادامه دادند.

اعتصاب کارگران فولاد جهان‌آراء در خرمشهر، پنج‌شنبه ۲۳ مرداد ــ عکس: شبکه‌های اجتماعی

اعتراض‌های هپکو

کارگران معترض ابرشرکت پیمانکاری هپکو در اراک کماکان برای رسیدن به خواسته‌های خود در اعتراض به سر می‌برند.

اعتراض‌های هپکو وارد روز سیزدهم شده است.

کارگران معترض هپکو جمعه ۲۴ مرداد زیر پل بختیاری اراک ــ عکس: شبکه‌های اجتماعی

شماری از کارگران معترض هپکو جمعه ۲۴ مرداد زیر پل بختیاری اراک دست به تجمع زدند.

خواسته‌های کارگران هپکو پرداخت دو ماه حقوق ‌عقب‌افتاده، تعیین تکلیف مدیریت و مالکیت شرکت و ازسرگیری تولید در این کارخانه است.

مسئولان پنج‌شنبه ۲۳ مرداد در جمع کارگران حاضر شدند، وعده برآوردن مطالبات آنها را دادند و خواهان پایان اعتراض‌ها شدند. اما کارگران می‌گویند تا رسیدن به همه خواسته‌ها از اعتراض دست نخواهند کشید.

هپکو نخستین بار سال ۱۳۸۵ به بخش خصوصی واگذار شد و سه سال بعد در پی بحران ناشی از آن و اعتراض و اعتصاب کارگران از مالکان خصوصی خلع ید و به سازمان خصوصی‌سازی بازگردانده شد. خصوصی‌سازی دوم شرکت را در رکود بیشتری فرو برد.

در پی اعتصاب چند روزه کارگران هپکو در دی ۹۸ که به دستگیری ده‌ها تن از آن‌ها انجامید، هپکو به سازمان خصوصی‌سازی وزارت صمت عودت یافت. اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهوری در ۲۴ آذرماه سال ۹۸ مصوبه‌ واگذاری شرکت هپکو را ابلاغ کرد. اما وضعیت شرکت در ابهام ماند.

در این میان تولید شرکت به کمتر ۱۰ درصد رسیده و تقریباً متوقف شده است. نیمی از کارگران در مرخصی و در انتظار رونق تولید و بازگشت به کارند.

برای بزرگ شدن تصویر روی آن کلیک کنید

اعتصاب کارگران راه‌آهن

کارگران راه‌آهن در چندین نقطه ایران دست به اعتصاب زده‌اند. اعتراض مداوم کارگران راه‌آهن تاریخچه‌ای چند ساله دارد.

اعتراض کارگران راه‌آهن نیشابور، پنج‌شنبه ۲۳ مرداد ــ عکس: شبکه‌های اجتماعی

جمعه ۲۴ مرداد خبر اعتراض یک‌تنه کارگری در ایستگاه نقاب منتشر شد. بنا به گزارش‌های منتشرشده در کانال‌های تلگرامی مدافع حقوق کارگران، یکی از کارگران راه‌آهن شمال شرق برای گرفتن پاداش پایان خدمت پس از سه دهه کار، از شرکت شکایت کرده بود و در نهایت، یک دستگاه بیل مکانیکی را در ایستگاه نقاب توقیف کرد.

صبح پنج‌شنبه ۲۳ مرداد کارگران رسمی راه‌آهن خراسان دست از کار کشیدند. تعویق چندماهه دستمزدها، مشکلات بیمه و پرداخت نشدن پاداش‌های بازنشستگی بخشی از مشکلات آنها است.

کارگران شرکت «جوش‌گستر» راه‌آهن خراسان در برابر فرمانداری نیشابور تجمع کردند تا فریاد اعتراض‌شان را به گوش مسئولان محلی برسانند.

همزمان با آنها، کارگران رسمی تأسیسات ایستگاه راه‌آهن تهران دست به اعتراض زدند و در برابر اداره راه‌آهن تجمع برپا کردند.

این کارگران که وظیفه نگهداری از برق و تأسیسات ایستگاه تهران و طول خط آهن را برعهده دارند، نسبت به عدم پرداخت پاداش بازنشستگی همکاران بازنشسته‌شان، و نیز عدم پرداخت حقوق و مزایا معترض هستند.

آنها نیز به خصوصی‌سازی شرکت معترضند و در پلاکاردهایشان نوشته اند که شرکت آنها را به «بدبختی و فلاکت» کشانده است.

اعتراض کارگران راه‌آهن ایستگاه تهران، پنج‌شنبه ۲۳ مرداد ــ عکس: شبکه‌های اجتماعی

مشکلات کارگران راه‌آهن به تهران و خراسان محدود نمی‌شود. چهارشنبه کارگران راه‌آهن کرج در اعتصاب بودند.

 ۲۱ مرداد نیز سعید شاهی‌نژاد، رئیس شورای کارگری نگهداری منطقه زاگرس در نامه‌ای به مدیریت کل تأمین اجتماعی استان خوزستان نوشت:

«۱۰۰۰ نفر در منطقه زاگرس به علت بدهی به بیمه شعبه شهرستان اندیمشک با مشکل تمدید دفترچه روبه‌رو شده‌اند و متأسفانه در چند روز گذشته تعداد زیادی از خانواده‌های کارگران عزیز که به بیماری سرطان مبتلا هستند و در بیمارستان بستری و توان پرداخت هزینه بیمارستان را ندارند از ترخیص آنان جلوگیری شده است.»

اعتصاب در فولاد جهان‌آراء خرمشهر

کارگران فولاد جهان‌آرا در خرمشهر پنج‌شنبه ۲۳ مرداد دست به اعتصاب زدند.

ویدئویی از این اعتراض‌ در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده که کارگران ماسک‌زده را در حال صحبت با یکی از مسئولان محلی نشان می‌دهد.

برای دیدن محتوای نقل شده از سایت دیگر، کوکی‌های آن سایت را بپذیرید

کوکی‌های سایت‌ دیگر برای دیدن محتوای آن سایت‌ حذف شود

مطالبه اصلی کارگران این شرکت افزایش دستمزدهایشان است.

شرکت فولاد جهان‌آرا اروند ۱۳۹۳ ثبت شد. این شرکت حوزه فعالیت‌های خود را طراحی، تجهیز، احداث و بهره‌برداری از کارخانجات تولید محصولات صنایع معدنی (فلزات)، فعالیت‌های متالوژی، راه‌سازی و عملیات ساختمانی و نیز صادرات و واردات تجهیزات و مصالح تعریف کرده است.

فاز اول کارخانه فولاد جهان‌آرا تکمیل شده و فاز دوم آن ۲۰ درصد پیشرفت داشته است. هشت هزار تن مستقیماً‌ در فاز اول کارخانه مشغول به کار هستند و سه هزار و ۵۰۰ نفر نیز به صورت غیرمستقیم. محصول اصلی این کارخانه ورق‌های عریض است.

مدیرعامل این کارخانه ایمان سلامتی است. بنا به اطلاعات مندرجه در روزنامه رسمی کشور، متعلق به قوه قضائیه، ایمان سلامتی رئیس هیأت مدیره در شرکت‌های برق جهان‌آراء اروند و راهکار توسعه فاخر و نیز مدیرعامل گروه توسعه اقتصادی تدبیر و همچنین عضو هیأت مدیره پژوهش صنعت پرند و فرصت آفرین فاخر بوده یا هنوز هست.

روز ۶۱: ادامه اعتصاب در نیشکر هفت‌تپه

کارگران مجتمع صنعتی نیشکر هفت‌تپه نیز کماکان به اعتراض‌های خود ادامه می‌دهند. اعتصاب آنها اکنون به روز شصت‌و‌یکم وارد شده است.

خواسته‌های کارگران معترض از این قرار است:

  • پرداخت فوری حقوق‌های معوقه و تمدید دفترچه بیمه
  • بازگشت به کار فوری برای همکاران اخراج‌شده
  • بازداشت فوری امید اسدبیگی، مدیرعامل متهم به فساد ارزی
  • خلع ید فوری کارفرما و بخش خصوصی از هفت‌تپه
  • بازگرداندن ثروت‌های اختلاس‌شده به کارگران
  • پایان کار مدیران بازنشسته

دور تازه اعتصاب از ۲۶ خرداد ۹۹ آغاز شده است.

نمایندگان کارگران معترض نیشکر هفت‌تپه ۲۲ مرداد در مجلس شورای اسلامی با نمایندگان کمیسیون اصل ۹۰ دیدار کردند. بر اساس گزارش این دیدار که در کانال‌ تلگرامی کارگران هفت‌تپه منتشر شده، نمایندگان وعده داده‌اند که ظرف یک هفته مطالباتی همچون تمدید دفترچه بیمه کارگران، پرداخت حقوق معوقه، بازگشت به کار کارگران اخراجی و خلع ید بخش خصوصی را پیگیری کنند و نتیجه آن را به اطلاع کارگران برسانند.

بنا به این گزارش، قرار شده تمدید دفترچه بیمه تا پایان سال انجام شود، حقوق معوقه تا چهارشنبه هفته آینده پرداخت شود و استانداری خوزستان نیز مشکل کارگران اخراجی را برطرف و شرایط بازگشت آنها را فراهم کند.

لغو خصوصی‌سازی اما مطالبه‌ای است که هنوز پاسخ مشخصی نگرفته است.

کارگران معترض هفت‌تپه گفته‌اند تا رسیدن به همه مطالبات از اعتراض دست نخواهند کشید و نسبت به تکرار «وعده‌های توخالی» هشدار داده‌اند.

برای بزرگ‌ترشدن تصویر روی آن کلیک کنید

ادامه اعتراض پرستاران مشهد

صبح پنج‌شنبه پرستاران در مشهد نیز به اعتراض خود در برابر استانداری خراسان رضوی ادامه دادند.

اعتراض پرستاران مشهد در برابر استانداری خراسان رضوی، پنجشنبه ۲۳ مرداد ــ عکس: شبکه‌های اجتماعی

پرستاران به تبعیض در پرداخت کارانه‌ها و عدم‌اجرای قوانین پرستاری معترضند.

پرستاران مشهد از مرداد سال گذشته مرتباً دست به اعتراض زده‌اند. آنها ۱۲ مرداد سال گذشته با قول مساعد مسئولان دانشگاه علوم پزشکی مشهد مبنی بر رسیدگی به مطالباتشان به تجمع خود پایان داده بودند.

پرستاران مشهد سپس بار دیگر چهارشنبه ۱۱ دی در تجمع خود به تعویق پرداخت ۱۵ ماه کارانه و عدم اجرای قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری اعتراض کردند.

با ظهور کرونا وضعیت برای این کارگران بهداشتی بدتر هم شد. چهارشنبه ۱۱تیر پرستاران مشهدی دوباره برای پیگیری مطالباتشان مقابل دادگستری شهر تجمع کردند.

مأموران انتظامی با باتوم و شوک الکتریکی به پرستاران حمله کردند و بنرها و پلاکاردهایشان را پاره کردند و تعدادی از آنها را دستگیر کردند.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • کارگر

    تیراندازی به سوی منزل پدری #محمد_خنیفر و آتش زدن منزل #يوسف_بهمنی ،‌ ۲ تن از نمایندگان #کارگران نیشکر #هفت_تپه ▪️اردوی کار: بر اساس گزارش های منتشره در شبکه های اجتماعی به سوی منزل پدری محمد خنیفر هجده گلوله شلیک شده اما او از ترور جان سالم به در برده و به خانواده اش آسیبی نرسیده است. همچنین خانه یوسف بهمنی از نمایندگان کارگران اعتصابی نیشکر هفت تپه را آتش زده اند. این حملات به انتقام جویی مافیای وابسته به اسد بیگی کارفرمای شرکت هفت تپه با همدستی نیروهای امنیتی و دادستانی منطقه که از رشوه بگیران وی بوده اند منتسب شده است. ▪️این خبر با این که امروز منتشر شده اما زمان دقیق این حملات ذکر نشده است. سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه هنوز در باره این خبر واکنشی نشان نداده است @ordoyekar

  • کارگر

    اطلاعیه جمعی از کارگران هفت تپه در باره تلاش برای ترور دوتن از نمایندگان کارگران این شرکت فوری #ترور ناموفق علیه نماینده کارگران هفت تپه هجده گلوله برای ترور نماینده کارگران #هفت_تپه به منزل او شلیک شده است! کارفرمای داعشی هفت تپه که سیستم سرکوب و اشغال و اختلاسش تمام هفت تپه و منطقه را نابود کرده در ادامه جنایت هایش دست به ترور محمد خنیفر، یکی از فعالین کارگری مستقل هفت تپه هم زده است. خوشبختانه در این اقدام جنایت کارانه به خنیفر و اعضای خانواده اش آسیبی نرسیده است. در هفته های اخیر و در روزهای شروع دادگاه های تهران علیه اختلاسگران وقتی محمد خنیفر، یکی از نمایندگان کارگران هفت تپه که از کار اخراج هم شده در دادگاه حضور پیدا کرد و تصویر او در رسانه ها هم منتشر شد، چند روز بعدش به منزل پدری او در شهر شوش هجده گلوله اسلحه شلیک شد. خوشبختانه در این حادثه تیرها به دیوار و پنجره های منزل اصابت کرده و صدمه جانی به بار نیاوره اما موجب وجشت و رعب بسیر در اعضای خانواده این کارگر و همسایه های ایشان شد. دستگاه امیتی و قضائی که از ماجرا مطلع است چشم هایش را بر این دست قضایا می بندد. علت این است که اطلاعات و نیز پلیس امنیت و همچنین دادستان و رئیس دادگستری شوش به طور کامل همدست اسدبیگی هستند. جعفری چگنی رئیس دادگستری شوش در یک فقره به همراه حسینی پویا دادستان استان فقط سه میلیارد تومان رشوه از اسدبیگی دریافت کرده است. ❗️وقتی کارگران مچ دزدها را میگیرند این کارگران هستند که برایشان پرونده سازی میشود. برای اسماعیل بخشی و محد خنیفر احکام سنگین حبس بریدند که در اثر فشار اعتصابات کارگران هفت تپه این احکام لغو شد اما کارفرمای بخش خصوصی در هفت تپه برای ایجاد ارعاب علیه نمایندگان کارگری و نهایتا به سکوت کشاندن کارگران علاوه بر اخراج و پرونده سازی دست به حذف فیزیکی نمایندگان کارگری و ترور هم میزند. ❗️ در اقدام جنایتکارانه دیگری، منزل فعال کارگری مستقل و یکی دیگر از نمایندگان کارگران هفت تپه یعنی یوسف بهمنی توسط عوامل کارفرما به آتش کشیده شد. کارگران عصبانی شدند و خوشبختانه تهدید علیه سایر نمایندگان کارگری اجرایی نشد و تنها ضامن متوقف شدن این اقدامات حمایت کارگران بوده است و نه پیگیری مقامات ذیربط! ❗️ رئیس دستگاه قضایی ادعا میکند که میخواهد دست فاسدان را قطع کند اما در مقابل ترور نمایندگان حق طلب کارگران هفت تپه کاری نمیکند بلکه برعکس اختلاسگران را آزاد میگذارد و حساب های بانکی ناشی از قاچاق آنها را هم آزاد میکند. دستگاه امنیتی و مقامات قضائی به چه شکلی باید ثابت کنند که تمام قد نه تنها حامی این اختلاسگران هستند بلکه مستقیما با آنها همدست هم هستند؟ اقدام به ترور نماینده کارگران هفت تپه و سو قصد به جان او و ایجاد ارعاب در خانواده اش محکوم است و کارگران هفت تپه با اعتراضات خود پاسخ این دهن کجی ها و جناات را خواهند داد. کارفرمای فاسد و اختلاسگر و داعشی هفت تپه بداند که این اقدامات او بدون پاسخ نخواهد ماند. ما پاسخ او و همدستان حکومتی اش را در خیابان و در تجمعات با صدای رسا خواهیم داد. ✅ ما متاسفانه چند هفته با تاخیر و از طریق یکی از ویدئو های تجمعات روزهای اخیر از این اقدام به ترور مطلع شدیم. ما کارگران هفت تپه در حمایت از تمام نمایندگان خود و همچنین در حمایت از آقای محمد خنیفر که این جنایت سازمان یافته علیه او به دست اسدبیگی-رستمی اتفاق افتاده و در اعتراض به این اقدام وحشیانه و همچنین در اعتراض به اقدام وحشیانه به آتش کشیدن منزل یوسف بهمنی از دیگران نمایندگان کارگران هفت تپه، در تجمعات روزهای آتی با شعارهای محکم و رسا فریاد خواهیم زد و اعلام حمایت خود و محکوم کردن این دست اقدامات داعشی ها در هفته های اخیر را به گوش تمام دنیا خواهیم رساند. جمعی از کارگران هفت تپه از بخش های مخنلف جمعه - ۲۴ مرداد ۱۳۹۹ انتشار : کانال مستقل کارگران هفت تپه

  • مطالبات ده گانه کارگران پروژه‌ای پایپینگ پالایشگاه‌ها

    مطالبات ده گانه کارگران پروژه‌ای پایپینگ پالایشگاه‌ها در نامه‌ به مقامات کشور: حذف شرکت های پیمانکاری، افزایش دستمزد، سنوات، بیمه تکمیلی، تشکیل سندیکای کارگری ... جمعی از کارگران پروژه‌ای پایپینگ در نامه به مقامات کشور، خواستار توجه به مطالبات خود شدند؛ در این نامه که برای عالی‌ترین مقامات کشور و سران سه قوه ارسال شده، آمده است: به استحضار می‌رساند ما کارگران پروژه‌ای بخش اجرایی اکیپ مرتبط به پایپینگ و سیویل در پالایشگاه و پتروشیمی و نیروگاه‌های سراسر ایران باتوجه به شرایط سخت و دشوار بیکاری و تورم بی‌سابقه و خالی شدن سفره و یخچال کارگران و عدم توان خرید اقلام خوراکی پوشاک و تهیه کالاهای جهت جهیزیه و خرید خودرو و مسکن، خواستار حل و اجرایی شدن مسائل و موارد زیر هستیم تا بتوانیم بدون دغدغه‌ی نان، در خدمت سازندگی و اعتلای میهن عزیز اسلامی‌مان باشیم: ۱) الزام شرکت‌ها و پیمانکاران به پرداخت ماهیانه و بدون وقفه دستمزدها همراه با تمامی مزایای کار ۲) پرداخت حق بیمه با نوع شغل و محاسبه آن مطابق شغل کارگر و نه به عنوان کارگر ساده برای استادکاران‌ ماهر و فنی ۳) تغییر تایم کاری روزانه از ۱۰ ساعت به ۸ ساعت در طول روز به علت آلودگی آب و هوایی و آلاینده‌های صنعتی مناطق نفت خیز جنوب و پتروشیمی‌ها و نیروگاه‌ها در سطح کشور ۴) تشکیل هیأت نظارت‌کننده حقوقی از طرف وزارت نفت و وزارت کار و هیأت بازرسی. ۵)باتوجه به آلودگی مناطق صنعتی و بیماری‌های خطرناک در اکثر پروژه‌های نفت و گاز ۲۴ روز کار و ۶ روز مرخصی لحاظ می‌شود که واقعا طاقت‌فرساست و باتوجه به نیروی بیکار در کشور و قوانین کار اقماری الزام تمامی شرکت‌ها و پیمانکاران به رعایت قانون اقماری ۱۴روز کار و ۱۴روز استراحت. ۶) برکنارکردن پیمانکاران جزء که با ثبت شرکت و گرفتن کارهای بزرگ، از پرداخت مزایای کامل و حق و حقوق نیروها خودداری می‌کنند و سود میلیاردی که حق کامل مزایای نیروهاست را می‌بلعند و کلیه نیروها برای شرکت‌های مادر کارفرما باتمام مزایا و شرایط کارمندان مشغول بکار شوند. ۷) پرداخت سایر مزایا جداگانه از حقوق ازجمله؛ بدی آب و هوا، عیدی"سنوات "حق اولاد" بن کارگری و بیمه تکمیلی ۸)حذف بندهای غیرقانونی قرارداد تحمیلی مثل چنانچه کارگران کمتراز ۱۵ روز کار کردند منجر به اخراج کردنشان بدون حقوق می‌شود همچنین حذف این بند قرارداد غیرقانونی: درصورت اعتراض شفاهی و مسالمت‌آمیز به کم بودن دستمزد و مزایا و شرایط بد خوابگاه؛ نیرو به اجبار قبول می‌کند هیچگونه پولی دریافت نکند و اخراج و بلک‌ لیست بشود و مواردی که خارج از قوانین اداره کار هستند. ۹) اجازه تشکیل سندیکای قانونی کارگری و حضور نماینده سندیکا در مجلس برای گزارش مستقیم مشکلات کارگران به مسئولین محترم. ۱۰) ارائه تسهیلات ویژه بانکی و خرید مسکن و خودرو و تهیه اقلام جهیزیه فرزندان با کمترین بهره بانکی برای نیروهای اجرایی درپالایشگاه پتروشیمی و نیروگاه مطابق مشاغل لیست اکیپ مرتبط به پایپینگ.

  • کارگر

    هفت بر هیچ به نفع هفت تپه! ✅ یک : جاسوسان کارفرما گفتند برویم سه راه ببندیم که فضای تجمعات را ملتهب کنند و فضای عمومی علیه کارگران اعتصابی را نزد همشهری ها تخریب کنند و نیز بهانه امنیتی ایجاد کنند؛ کارگران هفت تپه هشیار بودند و این توطئه را خنثی کردند. ✅ دو: وقتی توطئه شان برای بستن سه راه بر باد رفتند مثل گاو خشمگین( دور از جان گاو )، به اعتصابیون و نمایندگان کارگران حمله ور شدند و باز هم با برخورد کارگران مواجه شدند و دست از پا دراز تر و با بی حیثیتی تمام روزشان را تمام کردند. ✅ سه : مسعود خودفروخته این جاسوس اجانب ِ ضد کارگر و نوکر خانه زاد اسدبیگی های داعشی، تصمیم داشت علیه فعالین شایعه سازی کند که با واکنش قدرتمند و هشیارانه کارگران مواجه شد و طرحش افشا شد و باز هم رسواتر شد. ✅ چهار: مسعود خودفروش، میخواست برنامه ریزی کند تا با وعده و عید، عده ای بنر ضد فعالین درست کند و به تهران ببرند و بگویند این مطالبات که نمایندگان کارگری طرح میکند مطالبات کارگران هفت تپه نیست و اینها نماینده ما نیستند که این طرحش هم لو رفت و افشا شد. ✅ پنج: جاسوس هایی مثل رخشان بی آبرو این موش کور اطلاعات که با حضور در برخی تجمعات سعی کرد حرف هایی مثلا تند بزند اما در بزنگاه اقدامات ضد کارگری را توصیه کند با همدستی فریدون نیکوفرد این خودفروخته دستگاه رستمی و رابط دستگاه امنیتی، دست به ایجاد گروهی زده بوند که فقط عزیزان رسمی در آن عضو باشند که هم از سوی همکاران غیزتمند غیر نیشکری و هم فصلی با واکنش تند مواجه شد و باز هم بی آبرویی آن برای این موش کور اطلاعات ماند. جالب اینکه عزیزان رسمی نیز با این طرح تفرقه افکنانه برخورد کردند. کارگران هفت تپه همگی متحدند . علیه کارفرما و عاملش و پشت یکدیگر را خالی نخواهند کرد. ✅ شش: تصور داشتند که با پیش کشیدن بحث حقوق برای دو ماه اعتصاب را کمرنگ میکنند. اما ما مگر گداییم که حقوق خودمان را با تاخیر به خودمان بدهید بعد شکرگزار شما هم باشیم؟ عوضی ها دادن حقوق وظیفه شماست. وظیفه ما هم بیرون کردن شماست. این طرح تان هم تاثیری در کمرنگ کردن اعتصاب نداشت. ✅ هفت : ابله های جاسوس آمدند اعتصاب را منحرف کنند و توصیه کنند بهتر است به داخل شرکت بریم که با جواب دندان شکن همکاران مواجه شدند. خودفروش ها! کدام مدیریت؟ ما نه مدیریت اسدبیگی را قبول داریم نه خودش و نه مالکیتش را . خنگ های سست مغز! اسدبیگی و شما را داریم به سطل زباله پرتاب میکنیم. کارتان تمام است. مقابل فرمانداری خواهیم بود تا برای شکرت تعیین تکلیف کامل کنیم. ⭕️ هفت توطئه توسط کارگران هفت تپه در کمتر از دو روز خنثی شد! هفت هیچ به نفع هفت تپه! شیر است هفت تپه! هشیار است هفت تپه! هفت هیچ به نفع کارگران هفت تپه! در خیابان خواهیم ماند تا لغو فوری و بدون چون و چرای خصوصی سازی! متحد و یکصد تمام توطئه های کارفرما و جاسوسانش را خنثی میکنیم. دیدار ما مقابل فرمانداری! زنده باد هفت تپه پیام همکار

  • جمال

    امروز شنبه ۲۵ مرداد, پانزدهمین روز اعتصاب هماهنگ کارگران صنایع نفت، گاز و پتروشیمی می باشد. اهمیت استراتژیک صنعت نفت باید برای همگان روشن باشد. در ذیل مطالبات ده گانه کارگران پروژه‌ای پایپینگ پالایشگاه‌ها مطرح شده است. نتیجهء نهایی این اعتصاب ها هر چه باشد, همین گامهای اولیه تا همین جا نیز دست آورد بزرگی برای طبقهء کارگر ایران و رشد و تکامل جامعهء مدنی در ایران است. -------------- مطالبات ده گانه کارگران پروژه‌ای پایپینگ پالایشگاه‌ها در نامه‌ به مقامات کشور: حذف شرکت های پیمانکاری، افزایش دستمزد، سنوات، بیمه تکمیلی، تشکیل سندیکای کارگری ... ▪️اردوی کار: جمعی از کارگران پروژه‌ای پایپینگ در نامه به مقامات کشور، خواستار توجه به مطالبات خود شدند؛ در این نامه که برای عالی‌ترین مقامات کشور و سران سه قوه ارسال شده، آمده است: ▪️به استحضار می‌رساند ما کارگران پروژه‌ای بخش اجرایی اکیپ مرتبط به پایپینگ و سیویل در پالایشگاه و پتروشیمی و نیروگاه‌های سراسر ایران باتوجه به شرایط سخت و دشوار بیکاری و تورم بی‌سابقه و خالی شدن سفره و یخچال کارگران و عدم توان خرید اقلام خوراکی پوشاک و تهیه کالاهای جهت جهیزیه و خرید خودرو و مسکن، خواستار حل و اجرایی شدن مسائل و موارد زیر هستیم تا بتوانیم بدون دغدغه‌ی نان، در خدمت سازندگی و اعتلای میهن عزیز اسلامی‌مان باشیم: ۱) الزام شرکت‌ها و پیمانکاران به پرداخت ماهیانه و بدون وقفه دستمزدها همراه با تمامی مزایای کار ۲) پرداخت حق بیمه با نوع شغل و محاسبه آن مطابق شغل کارگر و نه به عنوان کارگر ساده برای استادکاران‌ ماهر و فنی ۳) تغییر تایم کاری روزانه از ۱۰ ساعت به ۸ ساعت در طول روز به علت آلودگی آب و هوایی و آلاینده‌های صنعتی مناطق نفت خیز جنوب و پتروشیمی‌ها و نیروگاه‌ها در سطح کشور ۴) تشکیل هیأت نظارت‌کننده حقوقی از طرف وزارت نفت و وزارت کار و هیأت بازرسی. ۵)باتوجه به آلودگی مناطق صنعتی و بیماری‌های خطرناک در اکثر پروژه‌های نفت و گاز ۲۴ روز کار و ۶ روز مرخصی لحاظ می‌شود که واقعا طاقت‌فرساست و باتوجه به نیروی بیکار در کشور و قوانین کار اقماری الزام تمامی شرکت‌ها و پیمانکاران به رعایت قانون اقماری ۱۴روز کار و ۱۴روز استراحت. ۶) برکنارکردن پیمانکاران جزء که با ثبت شرکت و گرفتن کارهای بزرگ، از پرداخت مزایای کامل و حق و حقوق نیروها خودداری می‌کنند و سود میلیاردی که حق کامل مزایای نیروهاست را می‌بلعند و کلیه نیروها برای شرکت‌های مادر کارفرما باتمام مزایا و شرایط کارمندان مشغول بکار شوند. ۷) پرداخت سایر مزایا جداگانه از حقوق ازجمله؛ بدی آب و هوا، عیدی"سنوات "حق اولاد" بن کارگری و بیمه تکمیلی ۸)حذف بندهای غیرقانونی قرارداد تحمیلی مثل چنانچه کارگران کمتراز ۱۵ روز کار کردند منجر به اخراج کردنشان بدون حقوق می‌شود همچنین حذف این بند قرارداد غیرقانونی: درصورت اعتراض شفاهی و مسالمت‌آمیز به کم بودن دستمزد و مزایا و شرایط بد خوابگاه؛ نیرو به اجبار قبول می‌کند هیچگونه پولی دریافت نکند و اخراج و بلک‌ لیست بشود و مواردی که خارج از قوانین اداره کار هستند. ۹) اجازه تشکیل سندیکای قانونی کارگری و حضور نماینده سندیکا در مجلس برای گزارش مستقیم مشکلات کارگران به مسئولین محترم. ۱۰) ارائه تسهیلات ویژه بانکی و خرید مسکن و خودرو و تهیه اقلام جهیزیه فرزندان با کمترین بهره بانکی برای نیروهای اجرایی درپالایشگاه پتروشیمی و نیروگاه مطابق مشاغل لیست اکیپ مرتبط به پایپینگ.

  • جمال

    شصت و دومین روز اعتصاب کارگران هفت تپه را پشت سر می گذاریم. پس از دو ماه اعتصاب نگاهی کنیم به ارزیابی کارگران هفت تپه از این تجربهء خویش؛ با عنوان "هفت بر هیچ به نفع هفت تپه!" ---------------------- هفت بر هیچ به نفع هفت تپه! ✅ یک: جاسوسان کارفرما گفتند برویم سه راه ببندیم که فضای تجمعات را ملتهب کنند و فضای عمومی علیه کارگران اعتصابی را نزد همشهری ها تخریب کنند و نیز بهانه امنیتی ایجاد کنند؛ کارگران هفت تپه هشیار بودند و این توطئه را خنثی کردند. ✅ دو: وقتی توطئه شان برای بستن سه راه بر باد رفتند مثل گاو خشمگین( دور از جان گاو )، به اعتصابیون و نمایندگان کارگران حمله ور شدند و باز هم با برخورد کارگران مواجه شدند و دست از پا دراز تر و با بی حیثیتی تمام روزشان را تمام کردند. ✅ سه: مسعود خودفروخته این جاسوس اجانب ِ ضد کارگر و نوکر خانه زاد اسدبیگی های داعشی، تصمیم داشت علیه فعالین شایعه سازی کند که با واکنش قدرتمند و هشیارانه کارگران مواجه شد و طرحش افشا شد و باز هم رسواتر شد. ✅ چهار: مسعود خودفروش، میخواست برنامه ریزی کند تا با وعده و عید، عده ای بنر ضد فعالین درست کند و به تهران ببرند و بگویند این مطالبات که نمایندگان کارگری طرح میکند مطالبات کارگران هفت تپه نیست و اینها نماینده ما نیستند که این طرحش هم لو رفت و افشا شد. ✅ پنج: جاسوس هایی مثل *** بی آبرو این موش کور اطلاعات که با حضور در برخی تجمعات سعی کرد حرف هایی مثلا تند بزند اما در بزنگاه اقدامات ضد کارگری را توصیه کند با همدستی فریدون *** این خودفروخته دستگاه رستمی و رابط دستگاه امنیتی، دست به ایجاد گروهی زده بوند که فقط عزیزان رسمی در آن عضو باشند که هم از سوی همکاران غیرتمند غیر نیشکری و هم فصلی با واکنش تند مواجه شد و باز هم بی آبرویی آن برای این موش کور اطلاعات ماند. جالب اینکه عزیزان رسمی نیز با این طرح تفرقه افکنانه برخورد کردند. کارگران هفت تپه همگی متحدند . علیه کارفرما و عاملش و پشت یکدیگر را خالی نخواهند کرد. ✅ شش: تصور داشتند که با پیش کشیدن بحث حقوق برای دو ماه اعتصاب را کمرنگ میکنند. اما ما مگر گداییم که حقوق خودمان را با تاخیر به خودمان بدهید بعد شکرگزار شما هم باشیم؟ عوضی ها دادن حقوق وظیفه شماست. وظیفه ما هم بیرون کردن شماست. این طرح تان هم تاثیری در کمرنگ کردن اعتصاب نداشت. ✅ هفت: ابله های جاسوس آمدند اعتصاب را منحرف کنند و توصیه کنند بهتر است به داخل شرکت بریم که با جواب دندان شکن همکاران مواجه شدند. خودفروش ها! کدام مدیریت؟ ما نه مدیریت اسدبیگی را قبول داریم نه خودش و نه مالکیتش را . خنگ های سست مغز! اسدبیگی و شما را داریم به سطل زباله پرتاب میکنیم. کارتان تمام است. مقابل فرمانداری خواهیم بود تا برای شرکت تعیین تکلیف کامل کنیم. هفت توطئه توسط کارگران هفت تپه در کمتر از دو روز خنثی شد! هفت هیچ به نفع هفت تپه! شیر است هفت تپه! هشیار است هفت تپه! هفت هیچ به نفع کارگران هفت تپه! در تجمعات مقابل فرمانداری خواهیم ماند تا لغو فوری و بدون چون و چرای خصوصی سازی! متحد و یکصدا تمام توطئه های کارفرما و جاسوسانش را خنثی میکنیم. دیدار ما مقابل فرمانداری! زنده باد هفت تپه