ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

طرح شفافیت آرای نمایندگان هفته آینده بررسی می‌شود

سه‌شنبه هفته آینده، جلسه بررسی طرح اصلاح قانون نظارت مجلس شورای اسلامی بر رفتار نمایندگان با تمرکز بر طرح شفافیت آرا در کمیسیون تدوین آئین‌نامه داخلی مجلس برگزار خواهد شد.

سه‌شنبه هفته آینده، جلسه بررسی طرح اصلاح قانون نظارت مجلس شورای اسلامی بر رفتار نمایندگان با تمرکز بر طرح شفافیت آرا در کمیسیون تدوین آئین‌نامه داخلی مجلس برگزار خواهد شد.

نمایی از مجلس شورای اسلامی - عکس: آرشیو

به گزارش خبرگزاری مجلس (خانه ملت) کارگروه کمیسیون تدوین آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی سه‌شنبه ۲۹ مهر جلسه‌ای با حضور رئیس و دبیر کارگروه و برخی دیگر از مدعوین برای رسیدگی به گزارش کارگروه موضوع ماده ۱۴۲ قانون آئین نامه داخلی مجلس درباره طرح شفافیت آرای نمایندگان را برگزار خواهد کرد.

این کارگروه قرار است چهارشنبه ۳۰ مهرماه رسیدگی به گزارش موضوع ماده ۱۴۲ قانون آئین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی در مورد «طرح شفافیت آرای نمایندگان» را در ادامه بررسی کند.

پیش‌تر ابوالفضل ابوترابی، عضو کمیسیون امور داخلی و شوراهای مجلس، در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) به تاریخ ۱۷ مرداد از تغییرات جدید در اصلاح قانون نظارت بر رفتار نمایندگان گفته بود. طبق اظهارات ابوترابی در طرح اصلاح قانون نظارت بر رفتار نمایندگان پنج تغییر اساسی اعمال شده بود که یکی از این تغییرات، شفافیت آرای نمایندگان بود.

به گفته ابوترابی در این طرح برای شفافیت آرای نمایندگان، تعارض منافع کنار گذاشته خواهد شد:

«در حال حاضر در هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان هفت نماینده با رای صحن مجلس در هیات نظارت حضور می‌یابند که خود تعارض منافع است چراکه افرادی که قرار است بر رفتار نمایندگان نظارت کنند خود با رای نمایندگان به این هیئت راه یافته‌اند. این نظارت نمی‌تواند عادلانه باشد.»

این عضو کمیسیون امور داخلی و شوراها تاکید کرده بود بر اساس طرح جدید، حداکثر سه ماه پس از انتخاب هیئت رئیسه مجلس جدید، هیات نظارت بر رفتار نمایندگان شکل می‌گیرد که شامل رئیس کمیسیون قضایی مجلس به عنوان رئیس این هیات، یک نفر از حقوقدانان شورای نگهبان به عنوان دبیر و یک نفر هم از قضات دیوان عالی کشور با معرفی رئیس قوه قضاییه به عنوان نایب رئیس است.

طرح شفافیت آرای نمایندگان سال گذشته در جریان مجلس دهم نیز مورد بررسی قرار گرفت، اما به سرانجام نرسید.

در همین زمینه:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.