ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

کرونا: کاهش ۵۰ درصدی کارمندان تهران تا پایان آبان

به دستور حسن روحانی مقرر شده محدودیت‌های شدیدی در ۴۳ شهرستان به مدت یک هفته اعمال شود اما تهران و شهرهای بزرگ شامل این محدودیت‌ها نیستند.

حسن روحانی در جلسه امروز ستاد ملی مبارزه با کرونا گفت که دولت برای کمک به تهیه و توزیع مایحتاج افراد در قرنطینه به کمک مساجد و بسیج مردمی نیازمند است. همزمان به دستور حسن روحانی مقرر شده محدودیت‌های شدیدی در ۴۳ شهرستان به مدت یک هفته اعمال شود. همچنین قرار است که از پنجم تا پایان آبان‌ماه حضور کارکنان دولت و دستگاه‌های اجرایی در تهران تا ۵۰ درصد کاهش پیدا کند. رکوردهای مبتلایان و جانباختگان کرونا از ابتدای پاییز بارها شکسته شده است و موجی از نگرانی و ناامیدی به همراه آورده.

ایران-تهران-کرونا-عکس: مجید خواهی مهر ۱۳۹۹ - ایسنا

به گزارش خبرگزاری «ایسنا»، به نقل از سخنگوی وزارت بهداشت، ۴۳ شهرستان بحرانی کشور به مدت یک هفته با محدودیت‌های شدید مواجه می‌شوند.

به گفته سیما سادات لاری این شهرستان‌ها که بیشترین آمار مبتلایان را نیز دارند عبارتند از:

آذرشهر، جلفا، چاراویماق، عجب شیر، مراغه و مرند از استان آذربایجان شرقی، شهرستان‌های پیرانشهر، ماکو و مهاباد از استان آذربایجان غربی، شهرستان‌های خوانسار، سمیرم، شاهین شهر و میمه، گلپایگان و نجف آباد از استان اصفهان و شهرستان‌های ایوان و دره شهر از استان ایلام، شهرستان‌های دماوند و ورامین از استان تهران، درگز از استان خراسان رضوی، مسجد سلیمان از استان خوزستان، خرمدره از استان زنجان، شاهرود از استان سمنان، استهبان از استان فارس، بانه و بیجار از استان کردستان، بافت، بردسیر، رفسنجان از استان کرمان، اسلام آباد غرب، پاوه و گیلان غرب از استان کرمانشاه، گچساران از استان کهگیلویه و بویراحمد، الیگودرز، پلدختر، دورود و کوهدشت از استان لرستان، دلیجان از استان مرکزی، تویسرکان، رزن و نهاوند از استان همدان، ابرکوه، خاتم و مهریز از استان یزد.

در فهرست شهرهای بحرانی نامی از شهرهای بزرگ از جمله اصفهان، ارومیه، مشهد و کرج نیامده است.

سخنگوی وزارت بهداشت گفته که گروه مشاغل دو، سه، و چهار در شهرستان‌های نامبرده مشمول محدودیت‌های خواهند شد.

گروه یک مشاغل که در این وضعیت می‌تواند به فعالیت خود ادامه دهد شامل مشاغل امدادی و درمانی، و مشاغلی که برای تامین مایحتاج و ارزاق مردم فعالیت دارند، و مشاغل حوزه خدمات اضطراری می‌شود.

وزارت بهداشت در تابستان امسال طی مصوبه‌ای مشاغل را به چهار گروه تقسیم کرده و تعیین کرد که گروه‌های مشاغل بر أساس وضعیت شهرها می‌توانند به کار خود ادامه دهند.

سیما سادات لاری همچنین از اعمال محدودیت‌هایی در تهران نیز خبر داد. او گفت به پیشنهاد وزارت بهداشت و ستاد ملی مبارزه با کرونا «از روز دوشنبه ۵ آبان تا پایان آبان ماه، حضور کارکنان دولت و دستگاه‌های اجرایی در تهران تا ۵۰ درصد کاهش پیدا می‌کند.»

افزایش ۸۲ درصدی جانباختگان کرونا از یک ماه پیش

آخرین آمار مبتلایان و جانباختگان کرونا که شنبه سوم آبان / ۲۴ اکتبر منتشر شد حاکی از فوت ۳۳۵ نفر ابتلای ۵ هزار و ۸۱۴ مبتلای جدید است. بر اساس آخرین آمارها تعداد مبتلایان روزانه کرونا نسبت به زمان مشابه در ماه گذشته رشد ۷۲ درصدی داشته است.

همچنین با ثبت رکورد ۳۳۷ مرگ روزانه، تعداد جانباختگان کرونا نیز نسبت به مدت مشابه در ماه قبل ۸۲ درصد رشد کرده است.

تعداد بیماران بدحال و بستری شده در بیمارستان‌ها نیز با رشد ماهانه ۲۵ درصد مواجه شده است.

از ابتدای پاییز آمارهای مبتلایان و جانباختگان کرونا به طور مرتب در حال رکوردزنی بوده است. در نیمی از روزهای مهرماه رکورد روزهای قبل شکسته شد. این در حالی است که کادر درمان با گذشت ۲۴۷ روز از اعلام رسمی ورود کرونا به ایران دچار خستگی و فرسودگی شده است.

مقامات ایران در حال حاضر از افزایش ابتلای خانوادگی خبر می‌دهند و از مردم خواسته اند که مسئله قرنطینه بیماران و رعایت پروتکل‌های بهداشتی را جدی بگیرند.

علیرضا زالی فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران در این باره گفت:

« شاید در پیک اول و دوم با این پدیده کمتر رو به رو بودیم، اما در حال حاضر در بسیاری از موارد پدر و مادر خانواده همراه با فرزندان به ما مراجعه می‌کنند و این نشان می‌دهد که اگر فردی دارای علائم است، باید خیلی جدی تر بحث ایزولاسیون را رعایت کند.»

قاسم جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت نیز با  اشاره به افزایش ابتلای خانوادگی خبر داد که اکنون «شاهد هستیم که موارد زیادی از اعضای خانواده همزمان در بیمارستان بستری هستند.»

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • پورشاسب

    این که هیچ پیشگیری در اون وجود ندارد من نمی بینم و اون ادارات هم هیچ فرقی ندارد با تمام ظرفیت کار کنند یا ۱ درصد ظرفیت کار مفیدی انجام نمیدن در مورد کارکنان آزاد و کارگران روز مزد و پیمانکاران کارکنان ساختمان سازی و.. حرفی نزده است این مزدور بیسواد

  • Faryad

    نیوزویک طی مصاحبه‌یی با سه پزشک ایرانی در داخل ایران آنها را با حروف اختصاری B و J و G معرفی می‌کرد نوشت: دکتر B: «کادر پزشکی در ایران بسیار فرسوده شده، تجهیزات پزشکی از دور خارج است و کمبود تجهیزات تخصصی ممکن است منجر به فروپاشی سیستم درمان در ایران شود». کمبود تجهیزات باعث شده که چهار بیمار به یک ونتیلاتور متصل باشند. دکتر J، پزشکی در شمال ایران گفت: بیمارستانها به اندازه کافی تخت، مواد، دارو و تجهیزات حفاظتی ندارند. این پزشک افزود همکارانش «تحت فشار شدید بیماری همه گیر؛ متلاشی می‌شوند حتی اگر در ماههای گذشته با موفقیت دو پیک مهم را از سر گذرانده باشند». دکتر B گفت: «رژیم در تلاش است تا مردم را مقصر این وضعیت معرفی کند، و هر گونه اعتراض به‌شدت سرکوب خواهد شد». صرف‌نظر از این، کادر پزشکی دست به اعتراضاتی زده‌اند ... و خواستار پرداخت حقوقشان هستند. دکتر B افزود: «در برابر ویروس کرونا، حکومت برخلاف منافع مردم، به‌دنبال منافع و حفظ و بقای خودش است!». دکتر G گفت: «حکومت در روزهای ابتدایی شیوع کرونا هیچ کمکی به کادر پزشکی نکرد و کارکنان پزشکی را برای تهیه تجهیزات حافظتی تنها گذاشت». وی افزود: « امکانات تقریباً صفر بود، به جز مواردی که از تلویزیون نشان داده شد؛ آنها فقط دروغ می‌گویند». دکتر G افزود: «بدون شک در این مورد، سیستم پزشکی ایران مضمحل شده است. کاهش تعداد مرگ و میرها به‌دلیل فداکاری کادر پزشکی و تجربه آنها است، نه حمایت حکومت». برخی از ناظران خارجی اظهار داشته‌اند که آمار واقعی کشته‌شدگان در ایران بسیار بیشتر است. دکتر B گفت، رژیم "آمار را دستکاری" کرده و مرگ و میرهای ناشی از COVID-۱۹ را به بیماریهای دیگر شامل بیماریهای تنفسی و قلبی نسبت می‌دهد. دکتر J حکومت را به حداکثر تلاش برای پنهان کردن حقیقت در هفت ماه گذشته" متهم کرد. وی گفت: «آمار واقعی مرگ و میر روزانه سراسری می‌تواند پنج برابر آمار رسمی باشد و آمار اعلام شده دروغ محض است». دکتر B گفت، مخالفینی که دستگیر و زندانی می‌شوند، در معرض خطر ابتلا به کرونا هستند. وی گفت: «گزارش‌شده است که بسیاری از زندانیان به ویروس کرونا آلوده شده‌اند.» این پزشکان بیش از آن که مسئولیت را به تحریم واشنگتن بدانند، تقصیر را متوجه حکومت دانستند. دکتر B گفت: «دولت می‌خواهد عدم صلاحیت خود را به تحریم‌ها نسبت دهد. این نوعی سرزنش مداوم دیگران است.» دکتر G به نیوزویک گفت: "مرگ یک اتفاق بزرگ در ایران است، بزرگتر از ازدواج یا تولد. اکنون در مکالمات بین خانواده‌ها صحبت حول مرگ و میر است!. در و دیوارهای شهرها را با اعلامیه‌های مرگ پوشانده‌اند!