ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

اعمال محدودیت‌ها و رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مقابله با کرونا مؤثر هستند: ایران و بریتانیا

تعطیلی مشاغل سبب شد که در ۱۰ روز گذشته ۱۲۰ شهر ایران از وضعیت قرمز خارج شوند. در بریتانیا هم اعمال محدودیت‌های مشابه میزان ابتلا به کووید-۱۹ را ۳۰ درصد کاهش داد.

دو هفته بعد از تعطیلی مشاغل گروه دو و سه در سراسر کشور، علیرضا رئیسی، سخنگوی ستاد ملی کرونا از خروج ۱۲۰ شهر از وضعیت قرمز در ۱۰ روز گذشته خبر داد. در بریتانیا هم که برای مهار موج دوم همه‌گیری ویروس کرونا محدودیت‌های مشابهی اعمال شده بود تعداد مبتلایان ۳۰ درصد کاهش یافت.

ملاک تعداد جانباختگان نیست. آنچه که اهمیت دارد تعداد کسانی است که در وضعیت حاد بیماری قرار دارند (عکس: آرشیو)

علیرضا رئیسی، سخنگوی ستاد ملی کرونا شامگاه دوشنبه ۱۰ آذر در مصاحبه با شبکه خبر گفت:

«از ۱۶۰ شهری که قرمز بودند، ۱۲۰ شهر به وضعیت نارنجی و سه شهر به وضعیت زرد رسیده‌اند. همه ۴۳ شهری که در آبان قرمز بودند، هیچ کدام در این وضعیت نیستند.»

رئیسی در ادامه این مصاحبه یادآوری کرد:

«برای کاهش مبتلایان به کووید-۱۹ باید همچنان از تردد‌های غیر ضروری و دورهمی‌های خانوادگی جدا خودداری کرد تا همچنان شاهد سیر نزولی این بیماری در کشور باشیم.»

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت وضعیت قرمز در کشور نه بر اساس تعداد جانباختگان، بلکه بر مبنای تعداد کسانی که در بیمارستان‌ها بستری هستند اعلام می‌شود.  در ایران تاکنون بر اساس آمار رسمی وزارت بهداشت بیش از ۹۶۲ هزار نفر به کووید-۱۹ مبتلا شده‌اند. نزدیک به شش هزار نفر از مبتلایان در وضعیت حاد بیماری قرار دارند.

در بریتانیا

در بریتانیا بیش از یک میلیون ۶۲۹ هزار نفر به کووید-۱۹ مبتلا شده‌اند که از آن میان ۱۴۱۷ نفر در وضعیت حاد بیماری قرار دارند. به گزارش خبرگزاری آلمان امپریال کالج لندن اعلام کرد محدودیت‌های اجتماعی اعمال شده در نوامبر سال جاری در بریتانیا سبب شد که در این کشور تعداد مبتلایان به کووید-۱۹ حدود ۳۰ درصد کاهش یابد.

امپریال کالج این خبر را بر اساس داده‌های یک پژوهش در فاصله بین ۱۳ تا ۱۴ نوامبر بر حلقه‌ای از ۱۰۰ هزار نفر از داوطلبان، اعلام کرد.

بر این اساس در مناطقی که تا پیش از اعمال محدودیت‌ها میزان و خطر ابتلا به کووید-۱۹ بسیار بالا بوده، تعداد مبتلایان بعد از اعمال محدودیت‌ها کاهش یافته است.  

مت هانکوک وزیر بهداشت و درمان بریتانیا در مصاحبه با شبکه جهانی بی بی سی هشدار داد که آمارها نشان می‌دهند که کشور هنوز نمی‌تواند «پایش را از روی ترمز» بردارد.

سعید نمکی، وزیر بهداشت ایران هم روز گذشته هشدار داده بود که ممکن است با آغاز فصل سرما موج بعدی همه‌گیری ویروس کرونا به ویژه در استان‌های جنوبی ایران و مناطق پرتردد شهری فرابرسد، لذا تداوم تعطیلی مشاغل و رعایت پروتکل‌های بهداشتی و خودداری از برگزاری دورهمی‌های خانوادگی و مراسم ختم و عروسی همچنان الزامی است.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.