ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

اروپا بر سر کاهش ۵۵ درصدی تولید گاز‌های گلخانه‌ای تا ۲۰۳۰ توافق کرد

لهستان پس از آنکه بابت تغییر ساختار انرژی خود حمایت و پشتیبانی اتحادیه اروپا را جلب کرد، آخرین کشوری بود که متقاعد به امضای توافق شد.

اتحادیه اروپا جمعه توافق کرد که میزان تولید گازهای کربنی در ۲۷ کشور عضو این اتحادیه را تا پایان دهه ۲۰۲۰ میلادی بیش از ۵۰ درصد کاهش یابد.

پرچم‌های کشورهای عضو اتحادیه اروپا/ AFP PHOTO / SEBASTIEN BOZON

این توافق بخشی از تلاش‌های اتحادیه برای صفر کردن تولید دی اکسید کربن تا ۲۰۵۰ است.

طبق توافق اخیر ملت‌های اروپایی با معیار قرار دادن سطوح تولید گازهای گلخانه‌ای در ۱۹۹۰، بنا دارند آن میزان را تا ۲۰۳۰ حداقل ۵۵ درصد کاهش دهند. این توافق در پی بحث‌هایی حاصل شد که از پنج‌شنبه شب تا جمعه صبح به طول انجامید.

لهستان، مجارستان و جمهوری چک، سه کشور اروپایی که اقتصادشان به شدت به سوخت‌های کربنی وابسته است، علیه این تصمیم موضع گرفتند.

لهستان پس از آنکه بابت تغییر ساختار انرژی خود حمایت و پشتیبانی اتحادیه اروپا را جلب کرد، آخرین کشوری بود که متقاعد به امضای توافق شد.

در پی توافق اتحادیه اروپا، بریتانیا نیز اعلام کرد که حمایت مالی از پروژه‌های سوخت فسیلی در اقصا نقاط جهان را متوقف می‌کند.

بریتانیا در چهار سال گذشته حدود ۲۱ میلیارد پوند خرج توسعه سوخت فسیلی در جهان کرده است.

همزمان بریتانیا هدف داخلی خود را کاهش ۶۸ درصدی تولید گازهای گلخانه‌ای تا سال ۲۰۳۰ عنوان کرده است.

نشست زیست‌محیطی رهبران جهان شنبه ۱۲ دسامبر قرار است برگزار شود که انتظار می‌رود در آن همه کشورها با طرحی برای کاهش تولید گازهای گلخانه‌ای تا ۲۰۳۰ پا پیش بگذارند. بوریس‌ جانسون نخست‌وزیر بریتانیا، آنتونیو گوترش دبیر کل سازمان ملل و امانوئل مکرون رئیس‌جمهوری فرانسه میزبان این نشست هستند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.