ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

کرونا: بیشترین نرخ مرگ‌ومیر در هلند پس از جنگ جهانی دوم

دولت هلند برای مقابله با شیوع هرچه‌بیشتر کووید‌ـ‌۱۹، ارائه تست منفی برای ورود به این کشور را از هر نقطه جهان اجباری کرد.

نرخ مرگ‌و‌میر در هلند پس از جنگ جهانی دوم به بالاترین میزان خود رسید. علت آن همه‌گیری ویروس جدید کرونا است. همزمان دولت هلند برای مقابله با شیوع هرچه‌بیشتر کووید‌ـ‌۱۹، ارائه تست منفی برای ورود به این کشور را از هر نقطه جهان اجباری کرد.

روی پلاکارد نوشته: «سمپتوم‌های کرونا را دارید؟ تست بدهید»، اسخیدام، هلند ــ عکس: N. Rotteveel, Shutterstock

مرکز آمار ملی هلند (CBS) سه‌شنبه ۲۹ دسامبر / ۹ دی اعلام کرد که شمار مرگ‌و‌میر در سال جاری در هلند ۱۳ هزار مورد بیشتر از انتظارها برای یک سال عادی بود. بنا به گزارش این سازمان، «چنین افزایشی در شمار فوت‌شدگان از زمان جنگ جهانی دوم به این سو گزارش نشده است.»

بیش از ۷۷۰ هزار مبتلا به کرونا در کشور ۱۷ میلیونی هلند تشخیص داده شده‌اند. بنا به آمار رسمی، بیش از ۱۱ هزار تن نیز جان‌شان را به دلیل کووید‌ـ‌۱۹ از دست داده‌اند.

روند شیوع بیماری در هلند تا ۲۰ دسامبر صعودی بود و بالاخره در روزهای اخیر کاهش یافته است. هلند که ابتدا با «قرنطینه هوشمند» به مقابله با کرونا رفت و سپس اقتصادش را بازگشایی کرد، با شدت گرفتن روند انتقال بیماری و قرارگرفتن در فهرست بدترین کشورها از این نظر، از نوامبر مقررات سخت‌گیرانه‌تری به اجرا گذاشت. این مقررات از میانه دسامبر سخت‌گیرانه‌تر نیز شد.

بر اساس تازه‌ترین مقررات دولت هلند، تمام مسافران ورودی به این کشور از هر نقطه‌ای از جهان ــ حتی منطقه شنگن و اتحادیه اروپا ــ از سه‌شنبه ۲۰ دسامبر باید تست منفی کرونا ارائه دهند.

اخیراً نیز وجود ۱۱ مورد ابتلاء به ویروس جهش‌یافته کرونا که ابتدا در بریتانیا مشاهده شد، در هلند تشخیص داده شده است.

در همین زمینه:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.