ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

اعتراضات میانمار: شمار کشته‌شدگان از ۵۰۰ نفر فراتر رفت

اتحادیه کمک به زندانیان سیاسی میانمار اعلام کرد در جریان سرکوب اعتراضات مردمی در این کشور تاکنون ۵۱۰ غیرنظامی کشته‌ شده‌اند. این اتحادیه تاکید کرد آمار اصلی کشته‌شدگان ممکن است بسیار بیشتر از این تعداد باشد. اتحادیه کمک به زندانیان سیاسی میانمار پیش از این تعداد بازداشت‌شدگان را بیش از دو هزار نفر اعلام کرده بود.

ارتش میانمار اول فوریه مدعی تقلب در انتخابات هشتم نوامبر شد و با اقدام به کودتا قدرت را تصاحب کرد. همزمان نظامیان آنگ سان سوچی، رهبر حزب دموکراسی‌خواهان و برخی دیگر از اعضای حزب او را در انتخابات پیروز شده بودند، را بازداشت کردند. به‌دنبال این وقایع اعتراضات خیابانی آغاز شد.

شنبه گذشته با ۱۱۴ کشته، خونین‌ترین روز از زمان وقوع کودتای نظامی بود، نیروهای امنیتی روز یکشنبه نیز در مراسم خاکسپاری کشته‌شده‌ها به روی مردم آتش گشودند. درگیری‌ها شامگاه دوشنبه نیز ادامه یافت. به گزارش خبرگزاری رویترز، نیروهای امنیتی با سلاح‌های جنگی به روی معترضانی که یکی از خیابان‌های پایتخت را با کیسه شن سنگربندی کرده بودند آتش گشودند. احتمال می‌رود که نیروهای امنیتی در مقابله با معترضان از نارنجک جنگی استفاده کرده باشند.

برای دیدن محتوای نقل شده از سایت دیگر، کوکی‌های آن سایت را بپذیرید

کوکی‌های سایت‌ دیگر برای دیدن محتوای آن سایت‌ حذف شود

ساکنان جنوب داگون هم صبح سه‌شنبه ۳۰ مارس/ ۱۰ فروردین از تیراندازی در محلات جنوبی شهر خبر داده‌‌اند. از تعداد کشته‌شدگان اطلاعی در دست نیست. پلیس و رژیم کودتا در این‌باره سکوت کرده‌اند.

آنتونیو گوترش،دبیرکل سازمان ملل متحد از جامعه بین‌الملل خواست «حساسیت بیشتری» نسبت به وقایع میانمار داشته باشد. گوترش گفت «مطلقاً غیر قابل قبول است که خشونتی با این ابعاد علیه شهروندان میانمار اتفاق می‌افتد.

شورای امنیت سازمان ملل چهارشنبه یکم آوریل/۱۱ فروردین به درخواست بریتانیا پشت درهای بسته یک نشست اضطراری تشکیل می‌دهد. انتظار می‌رود که کریستین شرانر، فرستاده ویژه سازمان ملل در امور میانمار گزارشی از تازه‌ترین تحولات ارائه دهد.

ماه گذشته نیز شورای امنیت سازمان ملل یک نشست اضطراری غیر علنی درباره رویدادهای خونین میانمار تشکیل جلسه داده بود. فرستاده ویژه سازمان ملل در امور میانمار در نشست غیر علنی شورای امنیت گفته بود:

«چند نفر دیگر باید در میانمار کشته شوند تا ما اقدامی علیه خونتا انجام دهیم؟ این مساله مهم است که شورای امنیت اقدامی فوری، قاطع و منجسم در قبال نیروهای امنیتی میانماری انجام دهد و در کنار مردم این کشور قرار گیرد.»

کشورهایی همچون ایالات متحده، بریتانیا، آلمان و اتحادیه اروپا خشونت‌ها در میانمار را محکوم کرده‌اند. جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، از نظامیان میانمار خواست تا از آنچه «راه بی‌حاصل» اعمال خشونت علیه مردم خواند، برگردند.

در این میان معترضان برای بیان اعتراضشان علیه خونتا به روش‌های مدنی خلاقانه‌ای متوسل شده‌اند: آتش زدن زباله در خیابان‌ها. کمیته اعتصاب عمومی ملیت‌ها (GSCN)، یک گروه اصلی معترض، در نامه‌ای سرگشاده در فیس‌بوک از اقلیت‌های قومی خواسته است تا به کسانی که در برابر «ظلم و بی‌عدالتی» ارتش ایستاده‌اند، بپیوندند.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.