ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

طالبان دو گردان انتحاری در ولایت‌های شمال شرقی افغانستان تشکیل دادند

طالبان دو گردان انتحاری تحت نام گردان‌های استشهادی «لشکر منصوری» در بدخشان و قندوز ایجاد کرده اند. هدف از تشکیل این گردان‌ها مقابله با حمله‌های احتمالی از سوی مخالفان طالبان اعلام شده است.

کابل ــ طالبان دو گردان انتحاری تحت نام گردان‌های «لشکر منصوری» در استان‌های شمال شرقی افغانستان، بدخشان و قندوز ایجاد کرده اند.

معزالدین احمدی سخنگوی مولوی امان الدین منصور، والی بدخشان تأسیس گردان انتحاری در این ولایت را برای «مبارزه در برابر هر نوع خطر احتمالی» دانست.

پیشتر در قندوز (کندز) نیز گردان مشابهی از «لشکر منصوری» تشکیل شده بود که کنترل فرودگاه قندوز را در دست دارد.

طالبان این واحدهای انتحاری را «استشهادی» می‌نامند؛ شیوه‌ای که مهاجم انتحاری مـواد منفجره را بر بدنش جاسازی می‌کند و دشمن خود را هدف قرار می‌دهد.

خبرگزاری دولتی باختر افغانستان گزارش داده که وظیفه‌ این واحد‌ها مقابله با هر نوع حمله احتمالی از سوی مخالفان طالبان‌ است.

فصیح الدین فطرت لوی درستیز [رئیس ستاد کل] قوای مسلح یک روز پیش از اعلام تأسیس گردان انتحاری در بدخشان در این شهر در سخنانی گفته بود که «هرکس در برابر نظام [طالبان] دست به شورش بزند، سرکوب خواهد شد».

واحد کماندویی «بدری» طالبان که امنیت فرودگاه کابل را تامین می‌کند، نیز انتحاری‌ست و شرط نخست عضویت در این واحد آماده بودن برای انجام عملیات انتحاری در جریان حملات‌ است.

واحدهای انتحاری طالبان با تجهیزات نظامیان امنیت ملی افغانستان مجهز شده اند که بیشتر جنگ افزار مدرن امریکایی دراختیار داشتند.

عملیات انتحاری در استان‌های شمال شرقی افغانستان، به ویژه در بدخشان، نسبت به سایر ولایت‌ها کمتر انجام شده است.

ایجاد واحدهای انتحاری طالبان در حالی‌ست که تصور می‌شد با بیرون شدن تمام نیروهای خارجی از افغانستان و قدرت گرفتن طالبان، حمله‌های انتحاری از بین می‌رود. اما ساخت این واحدهای انتحاری نشان می‌دهد که طالبان این سیاست جنگی مرگبار را تغییر نداده اند.

پس از تسلط طالبان در افغانستان خونین‌ترین حمله انتحاری در فرودگاه کابل انجام شد و نزدیک به سه‌صد تن را به کام مرگ فرستاد که «داعش» مسؤولیت آن را به عهده گرفت.

دربیست سال گذشته طالبان نیز صدها عملیات انتحاری را در افغانستان انجام داده اند و در کنار نظامیان پیشین افغانستان، هزاران فرد ملکی را نیز به کام مرگ فرستادند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.