ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

فاطمه مثنی با وجود شرایط نامساعد جسمی، جهت ادامه تحمل حبس به زندان اوین بازگردانده شد

بنا به گزارش هرانا، فاطمه مثنی، زندانی سیاسی که به‌دلیل پیگیری روند درمان در مرخصی به‌سر می‌برد، با وجود شرایط نامساعد جسمی و نامه عدم تحمل کیفر از سوی پزشک معالح، به زندان اوین بازگردانده شد.

فاطمه مثنی، زندانی سیاسی که پیش‌تر به‌دلیل وخامت حالت و خونریزی معده به مرخصی استعلاجی اعزام شده بود، دوشنبه ۱۵ فروردین‌ماه با پایان ایام مرخصی به زندان اوین بازگردانده شد.

بنا به گزارش هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، فاطمه مثنی اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ در حالی به مرخصی درمانی اعزام شد که پیش از آن به مدت طولانی از دریافت خدمات پزشکی و اعزام به بیمارستان محروم شده بود. این محرومیت از درمان در حالی بود که پزشک معالج او تحمل حبس با شرایط جسمی‌ای که این زندانی سیاسی داشت را ناممکن دانسته بود.

فاطمه مثنی در تاریخ ۲۹ مردادماه ۱۳۹۹ نیز بار دیگر در پی وخامت حال و بیهوشی از زندان اوین به بیمارستان طالقانی اعزام شده بود و در بیمارستان نیز به دستور امین وزیری، دادیار ویژه زندانیان سیاسی در زندان اوین با دست‌بند و پابند به تخت بیمارستان بسته شد. این زندانی سیاسی در تاریخ ۵ شهریور ۱۳۹۹ بدون رسیدگی پزشکی کافی و علی‌رغم مخالفت پزشک با دستور امین وزیری، دادیار ناظر بر زندان اوین به قرنطینه این زندان بازگردانده شد.

فاطمه مثنی در شرایطی به زندان بازگردانده شد که پزشک بیمارستان به دلیل حاضر نبودن پاسخ آزمایشات و عدم تکمیل مراحل درمان با اعزام او مخالف بود. این زندانی سیاسی ۱۷ شهریورماه سال گذشته نیز بار دیگر به دلیل وخامت حال عمومی‌اش به بیمارستان طالقانی تهران اعزام شد.

فاطمه مثنی از بیماری‌های کولیت روده و میگرن شدید عصبی رنج می‌برد.

فاطمه مثنی و همسرش حسن صادقی در تاریخ ۹ بهمن ماه سال ۹۱ در پی برگزاری مراسم ترحیم برای پدر آقای صادقی که از مخالفان حکومت جمهوری اسلامی ایران بود، به‌صورت خانوادگی به همراه دو فرزند خود بازداشت شدند و هم‌زمان درب منزل‌شان نیز پلمب شد. دختر آنها پس از گذشت سه روز و پسرشان نیز که زیر سن قانونی بود پس از حدود یک ماه و نیم بازداشت و بازجویی از زندان آزاد شدند.

حسن صادقی و فاطمه مثنی پس از گذشت یک سال بازداشت و بازجویی که حدود ۵ ماه از آن در سلول‌های انفرادی بند ۲۰۹ زندان اوین گذشت، آن زمان نهایتا با قرار وثیقه تا زمان برگزاری دادگاه از زندان آزاد شدند.

در نهایت فاطمه مثنی و حسن صادقی توسط شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی احمدزاده به اتهام «بغی و محاربه از طریق هواداری از سازمان مجاهدین خلق» هر کدام به ۱۵ سال حبس محکوم شدند و حکم مصادره اموال این خانواده از جمله محل کسب حسن صادقی و منزل شخصی آنها صادر شد.

فاطمه مثنی در تاریخ هشتم مهرماه سال ۹۴ جهت اجرای حکم حبس مجددا بازداشت و به بند زنان زندان اوین منتقل شد. در اسفندماه سال ۹۷ حکم مصادره محل کسب این زوج توسط ستاد اجرای فرمان امام به اجرا درآمد و اردیبهشت ۹۹ توسط ستاد اجرای فرمان امام مصادره شد.

فاطمه مثنی مادر دو فرزند است که اکنون همراه با مادربزرگ بیمارشان زندگی می‌کنند. ملاقات این زندانی با حسن صادقی، همسرش که در زندان رجایی‌شهر کرج محبوس است، منوط به موافقت امین وزیری، دادیار ناظر بر زندانیان شده، در صورتی که ملاقات سایر زندانیان زوج طبق روال عادی صورت می‌گیرد. محرومیت این دو زندانی سیاسی از ملاقات مستمر در حالی است که در قانون پیش‌بینی‌هایی برای ملاقات بین اعضای زندانی خانواده‌ها شده است، حتی اگر آنها در زندان‌های جداگانه تحمل حبس کنند.

فاطمه مثنی متولد ۵ خرداد ۱۳۴۶ است؛ او زمانی که تنها ۱۳ سال سن داشت، همراه با مادرش به مدت ۳ سال در زندان بود. اتهام آنها محاربه و بغی از طریق هواداری از سازمان مجاهدین خلق بود. سه برادر فاطمه مثنی همراه با همسر یکی از برادرانش در سال‌های دهه شصت اعدام شده‌اند.

حسن صادقی نیز پیش‌تر در سال ۱۳۶۰ و در سن ۱۶ سالگی بازداشت و پس از شش سال از زندان آزاد شده بود. او در حین بازداشت در آن سال‌ها مورد ضرب و شتم و شکنجه شدید قرار گرفته بود به ‌نحوی که قسمتی از سرش دچار فرو رفتگی و بروز مشکلات جسمی شد.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.