ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

تداوم نگهداری اسماعیل عبدی در بند قرنطینه زندان کچوئی کرج

اسماعیل عبدی، معلم زندانی، از زمانی که به زندان کچوئی منتقل شده در بند قرنطینه و بدون دسترسی مناسب به خدمات پزشکی و درمانی نگهداری می‌شود. گزارشی از آخرین وضعیت این فعال صنفی معلمان در زندان.

اسماعیل عبدی، فعال صنفی معلمان که در پی اعتراض به عدم پذیرش درخواست اعاده دادرسی دست به اعتصاب غذا زده و سپس از زندان مرکزی به زندان کچوئی منتقل شده بود، پس از گذشت بیش از یک ماه هم‌چنان در بند قرنطینه این زندان و در شرایط نامناسبی نگهداری می‌شود.

به گزارش هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، اسماعیل عبدی در حالی هم‌چنان در بند قرنطینه نگهداری می‌شود که بیش از یک ماه پیش پزشک زندان تشخیص داده بود که این فعال صنفی معلمان باید به منظور طی کردن مراحل درمانی به مرخصی اعزام شود، اما او از رسیدگی مناسب پزشکی و اعزام به مرخصی نیز محروم است. علاوه بر این موارد، بدون رعایت اصل تفکیک جرائم، در حال گذراندن دوران محکومیت خود است.

یک منبع آگاه در باره وضعیت اسماعیل عبدی به هرانا گفته است:

«اسماعیل عبدی همچنان برای فشار خون و بیماری ریه دارو مصرف می‌کند و از خدمات درمانی مکفی محروم است. علی‌رغم موافقت زندان کرج و دادگستری برای اعطای مرخصی درمانی، هنوز دادستانی تهران با این امر موافقت نکرده است.»

این زندانی سیاسی از معده درد شدید، ناراحتی ریوی، بی‌حسی مزمن در ناحیه دست‌ها و پاها، فشار خون بالا و درد زانو رنج می‌برد.

اسماعیل عبدی در تاریخ ۱۱ اردیبهشت‌ماه سال جاری در اعتراض به عدم پذیرش درخواست اعاده دادرسی خود و هم‌چنین صدور احکام امنیتی برای فعالان صنفی، دست به اعتصاب غذا زد. او در حالی که در ششمین روز از اعتصاب غذای به سر می‌برد، از زندان مرکزی کرج به زندان کچوئی این شهر منتقل شد و نهایتا در تاریخ ۲۴ اردیبهشت ماه به اعتصاب خود پایان داد.

پیش‌تر یک منبع از وضعیت این زندانی هرانا گفته بود:

«هیات نظارت عنوان کرده بود که در خوشبینانه ترین حالت، ارجاع پرونده اسماعیل عبدی به دیوان عالی کشور مستلزم سه سال زمان است؛ امری که اعتصاب غذای اسماعیل عبدی را در پی داشت. همچنین از روز چهارم اعتصاب، وی به مدت ۱۰ روز از حق برقراری تماس تلفنی و ملاقات با خانواده محروم بود و اعمال این محرومیت ها به دستور دادستانی صورت گرفته بود.»

اسماعیل عبدی در تاریخ ششم تیرماه ۱۳۹۴ زمانی که برای پیگیری علت ممنوع‌الخروج بودن خود به دادسرای اوین مراجعه کرده بود، پس از ساعت ها بازجویی بازداشت شد. او پس از گذشت ۶ ماه از بازداشت در اسفندماه همان سال توسط شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی صلواتی به اتهام «تبلیغ علیه نظام» و «اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی» به شش سال حبس که ۵ سال از آن قابل اجرا بود، محکوم شد.

این معلم زندانی هم‌چنین در تیر ماه سال ۱۳۹۰ با استناد به ماده ۵۰۰ (تبلیغ علیه نظام) و ۵۰۵ (ارتباط با دول متخاصم)، به ۱۰ سال حبس تعلیقی به مدت ۵ سال محکوم شده بود. اردیبهشت‌ماه ۹۹ حسین تاج، وکیل مدافع اسماعیل عبدی از ابلاغ مجدد حکم ۱۰ سال حبس تعلیقی برای موکل‌اش خبر داد.

اسماعیل عبدی در حالی که ماه‌های پایانی دوران محکومیت ۵ سال زندان خود به خاطر پرونده پیشین را سپری می‌کرد، سال ۹۹ با اجرای حکمی مواجه شد که در سال ۹۰ صادر و به حالت تعلیق در آمده بود.

اسماعیل عبدی که در تاریخ ۲۳ اسفندماه ۹۹ بدون هماهنگی قبلی از زندان اوین به زندان رجایی شهر کرج منتقل شده بود، شبانه به بهانه عدم صدور حکم انتقال توسط امین وزیری، دادیار ویژه ناظر بر زندانیان سیاسی به بازداشتگاه کلانتری کرج منتقل شد. صبح روز بعد با دست‌بند و پایند و در ماشین‌های انتقال زندانیان متهم به جرائم خشن به دادسرای کرج و نهایتا ساعت ۲۱:۳۰ همان روز به صورت موقت و تا زمان انتقال به زندان اوین بازگردانده شد؛ اما مجددا در تاریخ ۲۶ اسفندماه که به بهانه انتقال به زندان رجایی شهر کرج، از زندان اوین خارج شده بود، ابتدا به دادسرای کرج منتقل شده و شب را در بازداشتگاه یکی از کلانتری‌های کرج سپری کرده و نهایتا در تاریخ ۲۷ اسفند به زندان مرکزی کرج انتقال یافت.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.