ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

یونان برای جلوگیری از ورود پناهجویان، حصار مرزی‌اش را با ترکیه گسترش می‌دهد

یونان و ترکیه، رقبای تاریخی و در عین حال متحدان ناتو، بر سر طیفی از مسائل، از جمله مهاجرت و منابع انرژی با هم اختلاف دارند. حصار ۴۰ کیلومتری فعلی در مرز دو کشور، ۱۴۰ کیلومتر دیگر گسترش خواهد یافت.

وزیر حفاظت از شهروندان یونان سه‌شنبه ششم سپتامبر گفت که یونان قصد دارد یک حصار بتنی و سیم خاردار در امتداد مرز شمالی خود با ترکیه گسترش دهد تا از ورود مهاجران و پناهجویان به این کشور جلوگیری کند.

تاکیس تئودوریکاکوس در جریان بازدید از منطقه اوروس گفت که حصار ۴۰ کیلومتری کنونی، ۱۴۰ کیلومتر دیگر گسترش خواهد یافت.

این حصار که ابتدا در سال ۲۰۱۲ نصب شد، آخرین بار در سال ۲۰۲۱ گسترش یافت؛ یک سال پس از آن که ده ها هزار پناهجو سعی کردند از طریق مرز شمالی یونان به اتحادیه اروپا بروند. آن زمان ترکیه اعلام کرد دیگر مانع از انجام این کار آنها نخواهد شد.

یونان و ترکیه، رقبای تاریخی و در عین حال متحدان ناتو، در سال‌های اخیر  بر سر طیفی از مسائل، از جمله مهاجرت و منابع انرژی با هم اختلاف دارند.

یونان خط مقدم بحران مهاجرت اروپا در سال‌های ۲۰۱۵ و ۲۰۱۶ بود؛ زمانی که یک میلیون پناهجو که از جنگ و فقر در سوریه، عراق و افغانستان فرار کردند، عمدتاً از طریق ترکیه وارد این کشور شدند.

از آن زمان تعداد مهاجران ورودی به شدت کاهش یافته است، اما در ماه‌های اخیر، مقامات یونانی گفته‌اند که آن‌ها مانع ورود تعداد قابل توجهی از پناهجویانی شده‌اند که از ترکیه راهی شده بودند.

بر اساس اطلاعات پلیس یونان، در هفت ماه اول سال، مقامات ۷۴۸۴ پناهجو و مهاجر را دستگیر کرده‌اند که از این تعداد ۳۵۵۴ نفر در اوروس بودند.

تئودوریکاکوس گفت که اجرای این پروژه هدفش ارسال پیام روشنی است مبنی بر عزم یونان برای مقابله با «کسانی که برای خدمت به منافع پنهانشان در رنج های انسانی سرمایه‌گذاری می‌کنند» و «علیه کسانی که مهاجرت را به سلاحی برای باج‌گیری از اروپا تبدیل کرده‌اند».

این سخنان در میانه بحران سیاسی و تنش‌های لفظی میان ترکیه و یونان به صورت خاص آنکارا را هدف قرار داده است.

کشورهای اروپایی بارها از سیاست‌های ترکیه مبنی بر سوء‌استفاده از موضوع پناهجویان در گرفتن امتیاز‌های سیاسی و اقتصادی انتقاد کرده‌اند. در مقابل ترکیه هم می‌گوید، کشورهای اروپایی برای عقب نگاه داشتن امواج مهاجرت باید هزینه آن را به ترکیه بپردازد.

دولت محافظه‌کار یونان نیز که کارنامه‌ای تاریک در زمینه برخورد با پناهجویان دارد فعلا بر موضوع ترکیه متمرکز شده است و به بهانه تنش کنونی قصد دارد با استخدام ۲۵۰ مرزبان جدید و توسعه سیستم‌های عرصه را بر کسانی که از جنگ و فقر در کشورهایشان گریخته‌اند تنگ‌تر کند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.