ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

ریاست دانشگاه ییل ایالات متحده حمله به معترضان ایرانی را محکوم کرد

ریاست دانشگاه ییل، یکی از هشت دانشگاه معتبر مجموعه آیوی لیگ ایالات متحده، از اعتراضات سرتاسری ایران چنین حمایت کرد: «من در کنار تمام کسانی که شجاعانه به دنبال حفاظت از حقوق زنان و حقوق بشرهستند، ایستاده‌ام.»

پیتر سالووی رئیس دانشگاه ییل در پیامی سرکوب معترضان در ایران را محکوم کرد. 

در پیام رئیس دانشگاه ییل به جامعه آکادمیک این دانشگاه آمده است:

من اخبار ایران را از نزدیک دنبال کرده‌، وعمیقا از آنچه می‌بینم آزرده هستم. من سوگوار خانم مهسا امینی و دیگرانی هستم که جان‌شان را از دست دادند. من در کنار تمام کسانی که شجاعانه به دنبال حفاظت از حقوق زنان و حقوق بشرهستند، ایستاده‌ام.

پیتر سالووی رییس دانشگاه ییل از پژوهشگران سرشناس در زمینه هوش هیجانی است.

 دانشگاه ییل یکی از دانشگاه‌‌های مجموعه «آیوی لیگ» است. آیوی لیگ متشکل از ۸ دانشگاه معتبر و مهم است و انتشار این بیاینه از سوی ریاست دانشگاه ییل به عنوان عضوی از آیوی لیگ در نوع خود اقدامی کم‌سابقه است.

این نخستین بار است که یکی از روسای آیوی لیگ در مورد وقایع اخیر ایران واکنش نشان می‌دهد و چنین بیانیه‌ای می‌تواند راهگشا و مدلی برای دیگر دانشگاه‌‌ها در اقدامی مشابه باشد.

دانشگاه ییل یکی از دانشگاه‌‌های مجموعه «آیوی لیگ» است. ریاست این دانشگاه در بیانیه‌ای سرکوب معترضان در ایران را محکوم کرده است
دانشگاه ییل یکی از دانشگاه‌‌های مجموعه «آیوی لیگ» است. ریاست این دانشگاه در بیانیه‌ای سرکوب معترضان در ایران را محکوم کرده است

انتشار این بیانیه از سوی ریاست دانشگاه ییل در پاسخ به نامه حدود ۵۰۰ نفر از اعضای دانشگاه ییل صورت می‌گیرد. در این نامه از دانشگاه خواسته شده بود که خشونت دولتی علیه غیرنظامیان ایرانی را محکوم کند. 

در این نامه به ریاست دانشگاه ییل ضمن اشاره به حمله به مراکز آکادمیک و بیمارستان‌‌ها در سراسر ایران امضا کنندگان خواهان پایان دادن به قتل، شکنجه و زندانی کردن مردم ایران شده بودند.

نامه اساتید و دانشجویان دانشگاه ییل به ریاست دانشگاه هر چند امضای پژوهشگران و اسایتد برجسته دانشگاه ییل را دارد  اما از جانب گروهی از اعضای ایرانی- آمریکایی و ایرانی دانشگاه تقدیم ریاست دانشگاه شده که از جمله آنها می توان به عباس امانت، استاد تاریخ و اصغر رستگاراستاد علوم پزشکی دانشگاه ییل اشاره کرد.

انتشار این بیانیه در حالی صورت می‌گیرد که دانشجویان و اعضای هیات علمی به برنامه‌های متعددی از جمله برگزاری نشست، انتشار اخبار ، و مراسم اعلام همبستگی و سوگواری برای قربانیان وقایع اخیر ادامه می‌دهند.

هرچند که صدور بیانیه در محکومیت وقایعی که در دیگر کشورها می‌گذرد از سوی روسای دانشگاه‌‌ها معمولا اقدامی نادر است و با احتیاط صورت می‌گیرد اما اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها به ویژه در مورد خشونت و نقض حقوق بشر ساکت نمی‌مانند. از زمان کشته شدن مهسا امینی در ایران و وقایع پس از آن و سرکوب خونبار معترضان، علاوه بر بیانیه‌‌های دانشگاهیان در داخل  ایران، تا کنون چندین بیانیه به امضای گروه‌های مختلف دانشگاهی، اساتید فعلی و سابق و پژوهشگران بین المللی رسیده است.

در همین زمینه:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • فرهاد - فرهادیان

    ضمن استقبال از مواضع دانشگاه ییل باید گفت مهمترین اتفاقی که علاوه بر شنیدن پیام انقلاب ایران به دنیا رسیده است بی آبروئی حکومتی که بیش از 40 سال تمام درآمد کشور را صرف تروریسم جنگ افترا دروغ و نفرت پراکنی کرد می باشد حکومت اسلامی و دین اسلام شیعی دیگر در دنیا هیچ اعتباری ندارد زیرا جرم و جنایت طی 43 سال اخیر در تاریخ دنیا اگر نگوئیم بی سابقه باید گفت کم سابقه است اعدام دختر 11 ساله برای داشتن عقیده بیش از 2000 گورستان دسته جمعی و فشار به خانواده ها که عزیزانشان را بجای قبرستان در منازل خودشان دفن کنند دزدیدن و ناپدید سازی قهری و بی نام نشان دفن کردن مقتولین خاورانها دادخواهی ها قتلها و ... همه و همه نامی کثیف از این گروه آخوند و ملا و همدستان پاسدار آنها در تناریخ برای همیشه ثبت شده است تا دیگر نتوانند در تاریخ سر بلند کنند