ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

کره شمالی: پرتاب موشک قاره‌پیما همزمان با برگزاری اجلاس سازمان همکاری‌های اقتصادی آسیا–پاسفیک

کره شمالی صبح جمعه ۱۸ نوامبر/ ۲۷ آبان یک موشک بالستیک قاره‌پیما شلیک کرد. مقامات ژاپنی اعلام کردند موشک پیونگ یانگ در ۲۰۰ کیلومتری (۱۳۰ مایلی) ژاپن فرود آمد و برد کافی برای رسیدن به خاک آمریکا را دارد.

این پرتاب که توسط مقامات کره جنوبی و ژاپنی گزارش شده است، یک روز پس از پرتاب موشک بالستیک میان‌برد توسط کره شمالی و هشدار پیونگ یانگ درباره «پاسخ نظامی شدیدتر» به ایالات متحده برای تقویت حضور امنیتی خود در منطقه انجام می‌شود.

یک مقام کاخ سفید گفت، کاملا هریس، معاون رئیس‌جمهوری آمریکا روز جمعه با رهبران ژاپن، کره جنوبی، کانادا، استرالیا و نیوزلند در حاشیه اجلاس سازمان همکاری‌های اقتصادی آسیا-اقیانوسیه (APEC) دیدار خواهد کرد. آزمایش‌های موشکی کره شمالی و پرتاب صبح جمعه نیز در دستور کار این نشست قرار دارد.

یاسوکازو هامادا، وزیر دفاع ژاپن روز جمعه به خبرنگاران گفت که موشک شلیک شده پیونگ یانگ قادر است تا ۱۵ هزار کیلومتر پرواز کند.

فومیو کیشیدا، نخست وزیر ژاپن، گفت گزارشی از خسارات احتمالی در دست نیست و با این حال به گفته او «آزمایش‌های مکرر موشکی کره شمالی قابل تحمل نیست».

یون سوک یول، رئیس جمهوری کره جنوبی پرتاب موشک قاره‌پیمای پیونگ یانگ را محکوم کرد و خواستار آمادگی دفاعی قوی‌تر و همکاری امنیتی تنگاتنگ‌تر با ایالات متحده و ژاپن شد.

هشتمین پرتاب موشک بالستیک قاره‌پیمای پیونگ یانگ

کره شمالی آخرین بار ۳ نوامبر سال جاری در اعتراض به رزمایش‌های نظامی مشترک آمریکا و کره جنوبی چندین موشک بالستیک قاره‌پیما به دریا شلیک کرد. بر اساس گزارش وزارت خارجه آمریکا، پرتاب روز جمعه هشتمین آزمایش موشک‌های قاره‌پیما در سال جاری توسط کره شمالی است. این موشک‌ها دوربردترین سلاح‌های کره شمالی‌اند و از توانایی حمل کلاهک هسته‌ای تا هر نقطه‌ای در قاره آمریکا برخوردارند.

روز گذشته کره شمالی در پاسخ به نشست سه جانبه رهبران آمریکا، ژاپن و کره جنوبی در کامبوج، یک موشک بالستیک کوتاه برد شلیک کرد. چو سون هوی، وزیر امور خارجه این کشور گفت که «رزمایش‌های نظامی برای تجاوز»، نه تنها پیونگ یانگ را مهار نمی‌کند، بلکه «تهدیدی جدی‌تر، و اجتناب‌ناپذیر» را متوجه آن‌ها خواهد کرد.

چو سون هوی در ادامه افزود:

«ایالات متحده به‌خوبی می‌داند که قمار می‌کند و مطمئناً از این بابت پشیمان خواهد شد.»  

 در نشست کامبوج رئیس جمهوری آمریکا بر تعهد خود برای تقویت بازدارندگی گسترده و دفاع از دو متحد آسیایی با «طیف کاملی از قابلیت‌ها، از جمله سلاح‌های هسته‌ای» تاکید کرد.

پیونگ یانگ در تلاش است تا با تشدید تنش‌های نظامی، همکاری بین‌المللی علیه خود را مختل کند. در همان حال نگرانی ها در مورد احتمال انجام آزمایش هسته‌ای کره شمالی برای اولین بار از سال ۲۰۱۷ تاکنون افزایش یافته است.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.