ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

جغرافیای بدن‌ها و رویای سیاسی ــ پادکست ایران آکادمیا درباره انقلاب ژینا با حضور ایمان گنجی

ایمان گنجی در این گفت‌و‌گو به مسأله‌های متفاوتی در خیزش اخیر می‌پردازد: جنگ بر سر زمان و مکان؛ مسأله‌ی اتحاد و رویاهای مختلف سیاسی برای آینده ایران؛ و مسأله رهبری و سازماندهی.

ایمان گنجی، دکترای فلسفه هنرهای اجرایی و پژوهشگر نظریه سیاسی، در پادکستی با سجاد سپهری از ایران آکادمیا به بررسی خیزش انقلابی مردم ایران می‌پردازد.

ایمان گنجی، نویسنده و مترجم آثار نویسندگانی همچون کارل مارکس، باروخ اسپینوزا، والتر بنیامین، ژیل دلوز، فلیکس گتاری، آنتونیو نگری و دیگران در این گفت‌و‌گو مسأله‌های متفاوتی در خیزش اخیر را به بحث می‌گذارد: جنگ بر سر زمان و مکان؛ مسأله‌ی اتحاد و رویاهای مختلف سیاسی برای آینده ایران؛ و مسأله رهبری و سازماندهی.

ویدئوی این پادکست را در لینک زیر ببینید:

برای دیدن محتوای نقل شده از سایت دیگر، کوکی‌های آن سایت را بپذیرید

کوکی‌های سایت‌ دیگر برای دیدن محتوای آن سایت‌ حذف شود

منبع این مطلب:‌ ایران آکادمیا

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • اصغر ایزدی

    پادکست آموزنده و با ایده های نو. بگمانم در بحث سازماندهی، درحالی که ایمان گنجی تلاش کرد که سازماندهی شبکه‌ای و افقی را تبیین کند، اشاره سجاد سپهری به ایده و موضوع "سانترالیسم دموکراتیک" باعث مخدوش شدن بحث شد. "سانترالیسم دموکراتیک" چه بلحاط ایده و چه بلحاظ تجربه، مبتنی بر نهادی شدن اقتدار و سلسله مراتب است، در نقد آن، مفهوم و ایده "دموکراسی سانترالیزه" پدید آمد که تا رسیدن به مفهوم و تجربه تازه ( در گره خوردگی با شبکه اینترنتی و مجازی) سازمانیابی (سازماندهی) شبکه‌ای و افقی ( دموکراسی مستقیم و مشارکتی) راه طولانی می بایست طی می‌شد. و البته هنوز در آغاز راه هستیم و مساله سازماندهی در جهان کنونی و برای یک دنیای دیگر هنوز پاسخ لازم را نگرفته است.