ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

قوه قضائیه جمهوری اسلامی جمشید شارمهد، زندانی سیاسی را به اعدام محکوم کرد

جمشید شارمهد در حالی به اعدام محکوم شده است که بازداشت او غیرقانونی بوده و از حق داشتن وکیل تعیینی محروم مانده است.

میزان، مرکز رسانه‌ای قوه قضائیه جمهوری اسلامی ایران سه‌شنبه دوم اسفند، خبر داد که جمشید شارمهد، رئیس گروه تندر معروف به «انجمن پادشاهی ایران» به اعدام محکوم شده است.

بر اساس گزارش قوه قضائیه، جمشید شارمهد، به اتهام «افساد فی‌الارض از طریق طراحی و هدایت اقدامات تروریستی» به اعدام محکوم شده است.

جمشید شارمهد، متولد ۱۳۳۴، شهروند دو تابعیتی ایرانی-آلمانی است که مرداد سال ۱۳۹۹ در جریان سفری به امارات متحده عربی در دبی توسط مأموران امنیتی جمهوری اسلامی ربوده و از طریق عمان به ایران منتقل شد.

خبرگزاری میزان ادعا کرده «بر اساس مستندات پرونده، جمشید شارمهد قصد انجام ۲۳ اقدام تروریستی داشته که موفق به انجام ۵ مورد آن شده است». این خبرگزاری افزوده «پس از بررسی کامل پرونده، مستندات و قرائن موجود و اخذ دفاعیات متهم و وکیل وی، بر اساس رأی دادگاه اقدامات جمشید شارمهد به طور گسترده موجب اخلال شدید در نظم عمومی و از مصادیق افساد فی‌الارض بوده و بزهکاری متهم محرز و مسلم تشخیص داده» شد.

جمشید شارمهد طی مراحل دادرسی از حق برخورداری از وکیل تعیینی محروم ماند و یکی از وکلای تسخیری مورد اعتماد قوه قضائیه وکالت او را به عهده داشت.

او از زمان بازداشت بیشتر دوران حبس خود را در سلول انفرادی سپری کرده است.

طی دوران بازداشت این شهروند دوتابعیتی، غزاله شارمهد، دخترش، بارها نسبت به وضعیت وخیم جسمی پدرش و در خطر بودن جان او هشدار داده و از مقام‌های آلمانی خواسته بود برای آزادی پدرش تلاش کنند.

وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی روز شنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۹، در بیانیه‌ای که از طریق رسانه‌های داخلی منتشر شد، اعلام کرد که جمشید شارمهد رئیس «گروه تندر» را دستگیر کرده است. به چگونگی این دستگیری و محل آن هیچ اشاره‌ای نشده بود.

سازمان حقوق بشری عفو بین‌الملل نحوه بازداشت جمشید شارمهد را «خودسرانه» و «ناپدیدسازی قهری» دانسته و خواستار آزادی فوری این شهروند دوتابعیتی ایرانی-آلمانی شده بود.

در همین زمینه:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.