ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

آمریکا چهار نهاد و سه فرد را در ارتباط با ایران تحریم کرد

وزارت خزانه‌داری آمریکا چندین فرد و نهاد را در ایران و ترکیه به دلیل مشارکت در تهیه تجهیزات پهپادها و گسترش برنامه‌های تسلیحاتی جمهوری اسلامی تحریم کرده است.

دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه داری آمریکا با هماهنگی اداره تحقیقات فدرال (اف‌بی‌آی) سه‌شنبه یکم فروردین / ۲۱ مارس سه فرد ایرانی و ترکیه‌ای و همچنین سه شرکت ایرانی و یک شرکت مستقر در ترکیه را در فهرست تحریم‌های خود قرار داد.

به‌گفته وزارت خزانه‌داری آمریکا این شبکه تدارکاتی به نمایندگی از وزارت دفاع و لجستیک نیروهای مسلح جمهوری اسلامی بر چندین شرکت دخیل در توسعه پهپادها و موشک‌های بالستیک نظارت داشته و از جمله موتورهای اروپایی برای پهپادها را تهیه می‌کرده است.

برایان ‌ای. نلسون، معاون وزیر خزانه‌داری آمریکا در امور تروریسم و اطلاعات مالی، گفت «پهپادها و تسلیحات متعارف ایران برای نیروهای نیابتی‌اش همچنان امنیت منطقه‌ای و ثبات جهانی را تضعیف می‌کند» و «ایالات متحده به افشای شبکه‌های تدارکات خارجی که از مجموعه صنعت نظامی ایران پشتیبانی می‌کنند، ادامه خواهد داد».

مرکز تحقیقات علوم و فنون دفاعی که زیر نظر وزارت دفاع جمهوری اسلامی فعالیت می‌کند و اتحادیه اروپا پیش از این آن را تحریم کرده بود به‌عنوان نهادی که تدارکات و تحقیق و توسعه مرتبط با صنعت نظامی را انجام می‌دهد به‌همراه امان‌الله پایدار، مدیر تجاری و عامل تدارکاتی این مرکز در فهرست جدید تحریم‌های آمریکا قرار گرفتند.

امان‌الله پایدار همچنین شرکت مهندسی صنایع «فرازان» را برای دستیابی مرکز تحقیقات وزارت دفاع جمهوری اسلامی به تجهیزات دفاعی تأسیس و از این شرکت به‌منظور تهیه موتور توربین از اروپا برای پهپادها استفاده کرده است. شرکت «فرازان» نیز در فهرست تحریم‌های وزارت خزانه‌داری آمریکا قرار گرفت.

همچنین فردی به نام اصغر محمودی ساکن ایران، در تأمین اقلام الکترونیک دریایی به امان‌الله پایدار و مرکز تحقیقات علوم و فنون دفاعی کمک می‌کرده که او نیز تحریم شده است. اصغر محمودی مالک و اداره‌کننده شرکت «سلین تکنیک» از این شرکت برای تهیه دوربین‌های تصویربرداری حرارتی، سامانه‌های کامپیوتری و سایر تجهیزات و خدمات استفاده کرده و این شرکت هم تحریم شده است.

مورات بوکِی از شرکت ترکیه‌ای «اُزون اسپور» که در تهیه انواع کالاها با کاربردهای دفاعی، از جمله دستگاه‌های تشخیص مواد شیمیایی و بیولوژیکی و موتورهای اروپایی برای استفاده در پهپادها و موشک‌های زمین به هوا به امان‌الله  پایدار و شرکت «فرازان» کمک می‌کرده و شرکت دیگری به نام «اُزون هوانوردی» را برای تسهیل کار خود در ترکیه دایر کرده بود، خود و این شرکت‌اش در میان تحریم‌شدگان آمریکا قرار گرفتند.

بدین ترتیب کلیه اموال و دارایی‌های این افراد و شرکت‌ها و همچنین هرگونه معامله تجاری آن‌ها در ایالات متحده مسدود شد و هر شرکتی که با آن‌ها وارد معامله تجاری شود نیز ممکن است تحریم شود.

روز گذشته دوشنبه ۲۹ اسفند / ۲۰ مارس اتحادیه اروپا، بریتانیا و استرالیا نیز تحریم‌های تازه‌ای علیه جمهوری اسلامی اعلام کردند. اتحادیه اروپا در ششمین بسته تحریمی خود علیه جمهوری اسلامی در ارتباط با «نقض جدی حقوق بشر در ایران»، یک نهاد و ۸ مقام جمهوری اسلامی را تحریم کرد. همزمان بریتانیا هفت مقام مرتبط با سپاه و استرالیا هم ۱۴ فرد و ۱۴ نهاد مربوط به ایران را تحریم کردند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.