دادگاه تجدیدنظر حکم پنج سال و هشت ماه حبس تعزیری آنیشا اسداللهی را تایید کرد
آنیشا اسداللهی به «اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی» و «تبلیغ علیه نظام» متهم شده بود. مصداق اتهام دوم استوری اینستاگرام او علیه اعدامها بود. همسر آنیشا هم از اردیبهشت گذشته بدون مرخصی در زندان به سر میبرد و به شش سال زندان محکوماش کرده اند.
حکم بدوی حبس تعزیری آنیشا اسداللهی، معلم و مترجم رسمی سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه، عیناً تأیید شد.
به گزارش سندیکای شرکت واحد، دادگاه تجدیدنظر حکم صادرشده برای آنیشا اسداللهی به اتهامهای «اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی» و «تبلیغ علیه نظام» را که پنج سال و هشت ماه حبس تعزیری بود، عیناً تأیید کرد و برای اجرا به شعبه یک اجرای احکام زندان اوین ارسال کرد.
هنوز نامه معرفی این فعال حامی کارگران به زندان به او ابلاغ نشده است.
آنیشا اسداللهی پس از صدور بدوی حکم در حساب اینستاگرامیاش نوشت که قاضی ایمان افشاری، رئیس شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب، استوری او علیه اعدام محسن شکاری و مجیدرضا رهنورد را مصداق اتهام «تبلیغ علیه نظام» دانسته است.
این فعال حامی حقوق کارگران به همراه همسرش کیوان مهتدی، ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ در جریان بازداشت گسترده فعالان صنفی معلمان و کارگران بازداشت شدند. در ادامه، پرونده آنها به بازداشت دو فعال سندیکایی فرانسوی که جهت بازدید توریستی به ایران آمده بودند، منتسب شد.
آنیشا اسداللهی در زمان بازداشت بیش از سه ماه در سلول انفرادی بند ۲۰۹ زندان اوین که در اختیار وزارت اطلاعات است، سپری کرد. او در نهایت ۲۹ مرداد ماه سال گذشته با قرار وثیقه دو میلیارد تومانی بهصورت موقت تا پایان مراحل دادرسی از زندان آزاد شد.
کیوان مهتدی، همسر او همچنان در زندان به سر میبرد. او از زمان بازداشت آزاد نشده است. مهتدی پیشتر در شعبه ۲۹ دادگاه انقلاب تهران به اتهامهای «اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی» و «تبلیغ علیه نظام» به شش سال حبس تعزیری به محکوم شد. این حکم در دادگاه تجدید نظر عینا تایید و از سوی قاضی شعبه تاکید شد که مشمول «عفو» یا «تخفیف در مجازات» نخواهد شد.
علی اسداللهی، برادر آنیشا، شاعر و منشی کانون نویسندگان ایران نیز در تاریخ ۲۹ آبان بازداشت ۱۴۰۱ و پس از سه ماه، در تاریخ ۹ اسفند سال گذشته از زندان آزاد شد.
نظرها
نظری وجود ندارد.