ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

سی‌ونهمین جمعه اعتراضی زاهدان با راهپیمایی سکوت برگزار شد

در این روز جو زاهدان به‌شدت امنیتی گزارش شد و اینترنت نیز مختل بود. مولوی عبدالحمید، امام جمعه اهل سنت این شهر در نماز جمعه این هفته سخنرانی نکرد.

به گزارش شبکه‌های اجتماعی که خبرهای سیستان و بلوچستان را بازتاب می‌دهند، امروز جمعه ۹ تیرماه، سی‌ونهمین جمعه اعتراضی مردم زاهدان برگزار شد اما این‌بار به درخواست عبدالحمید اسماعیل‌زهی (مولوی عبدالحمید)، امام جمعه اهل سنت زاهدان به‌مناسبت عید قربان مسلمانان، راهپیمایی برگزار شد.

با این حال مردم شرکت‌کننده در این راهپیمایی پلاکاردهایی با خود حمل می‌کردند که در آن خواسته‌های سیاسی بیان شده بود. از جمله می‌توان به این شعارها اشاره کرد: «رفراندوم اولین انتخاباتی که در آن شرکت خواهیم کرد»؛ «خواست ما آزادی و برابری ملت‌ها در ایران»؛ «بلوچ، قشقایی، دوستان هم».

از سوی دیگر جو زاهدان در این روز به‌شدت امنیتی گزارش شد و نیروهای ضدشورش پیش از برگزاری راهپیمایی در خیابان‌های طباطبایی، خرمشهر و خیام حضور داشتند و فلکه شرکت نفت توسط مأموران امنیتی بسته شده بود.

برای دیدن محتوای نقل شده از سایت دیگر، کوکی‌های آن سایت را بپذیرید

کوکی‌های سایت‌ دیگر برای دیدن محتوای آن سایت‌ حذف شود

شبکه «نت‌بلاکس» که امنیت سایبری و حکومتی اینترنت در جهان را رصد می‌کند روز جمعه از اختلال شدید اینترنت در زاهدان خبر داد و آن را امری متداول در جمعه‌های اعتراضی زاهدان دانست.

نماز جمعه این هفته زاهدان را عبدالغنی بدری، معاون آموزشی دارالعلوم و امام جمعه موقت زاهدان اقامه کرد.

دفتر مولوی عبدالحمید در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که با توجه به این‌که او روز گذشته، پنج‌شنبه ۸ تیر در مراسم عید قربان زاهدان «به‌صورت مفصل به بیان مسایل مهم کشور» پرداخت، امروز تنها در نماز جمعه شرکت خواهد کرد ولی سخنرانی نخواهد کرد.

مولوی عبدالحمید روز گذشته در نماز عید قربان در زاهدان از قوه قضائیه جمهوری اسلامی انتقاد کرد و گفت «قوه قضائیه و قاضی باید بی‌طرف و مستقل باشند». او گفت در اعتراضات سراسری اخیر «دستگاه قضائی بی‌طرف نبود. وقتی مأموری را کشتند قاتل را مجازات کردند اما وقتی به معترضی ظلمی شد از او حمایت نکردند و خاطی مجازات نشد».

امام جمعه زاهدان همچنین گرفتن اعترافات اجباری از زندانیان را بی‌اعتبار خواند و خواهان مجازات عاملان جمعه خونین زاهدان در ۸ مهر سال گذشته شد؛ خواسته‌ای که با گذشت ۱۰ ماه از این واقعه خونین همچنان بی‌پاسخ مانده است. در جمعه خونین زاهدان با تیراندازی مأموران امنیتی به روی مردم معترض حدود ۱۰۰ نفر کشته و ۳۰۰ نفر مجروح شدند. دست‌کم ۱۰ نفر از کشته‌شدگان کودک بودند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.