ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

درگیری‌های مرگبار بین گروه‌های فلسطینی در اردوگاه‌ پناهندگی لبنان چندین کشته بر جای گذاشت

درگیری‌های خونین در اردوگاه عین الحلوه لبنان سابقه دارد و معمولاً میان اعضای سازمان فتح و گروه‌های اسلام‌گرا رخ می‌دهد. در درگیری‌های کنونی یک ژنرال سازمان فتح نیز کشته شد.

چند روزی است که اردوگاه‌ پناهندگی عین الحلوه واقع در نزدیکی بندر صیدا در جنوب لبنان شاهد درگیری‌های مسلحانه میان نیروهای سازمان فتح و گروه مسلح «جند الشام» است. در این درگیری‌ها دست‌کم ۱۰ نفر کشته و نزدیک به ۵۰ نفر زخمی شدند. یکی از کشته‌شدگان ابواشرف العرموشی، فرمانده امنیت ملی فلسطین از سازمان فتح است.

در پی این درگیری‌ها حدود ۶۰ درصد از ساکنان اردوگاه عین الحلوه خانه‌های خود را ترک کردند.

خشونت‌ها از شنبه گذشته ۷ مرداد / ۲۹ ژوئیه، زمانی آغاز شد که یک فرد مسلح ناشناس قصد کشتن محمود خلیل از اعضای یک گروه مسلح را داشت اما در عوض همراه او را به ضرب گلوله کشت.

این درگیری‌ها در روز یکشنبه با کشته شدن ژنرال ابواشرف العرموشی شدت گرفت و تا دوشنبه شب ۹ مرداد / ۳۱ ژوئیه ادامه یافت. ارتش لبنان روز دوشنبه مناطق اطراف اردوگاه عین‌ الحلوه را بست زیرا با وجود تلاش‌های لبنان و تشکیلات خودگردان فلسطین برای آتش‌بس، درگیری‌ها همچنان ادامه داشت.

۵۵ هزار آواره فلسطینی در این اردوگاه زندگی می‌کنند و در سال‌های اخیر آوارگان فراری از بحران سوریه نیز به آن‌ها افزوده شده‌اند. اردوگاه عین‌ الحلوه تاکنون بارها شاهد درگیری‌هایی از این دست بوده است.

نزدیک به دو ماه پیش هم درگیری مشابهی میان اعضای سازمان فتح و گروه‌های اسلام‌گرا در این اردوگاه رخ داد که در آن یک عضو سازمان فتح کشته شد.

اردوگاه عین الحلوه یکی از ۱۲ اردوگاهی است که در سال ۱۹۴۸، پس از ایجاد کشور اسرائیل برای آوارگان فلسطینی در لبنان ایجاد شد. پس از توافق‌نامه سال ۱۹۶۹ بین لبنان و سازمان آزادی‌بخش فلسطین، ارتش لبنان به‌طور کلی از ورود به اردوگاه‌ها خودداری کرده است. اما در پی درگیری‌های اخیر برخی از مقام‌های لبنانی خواستار کنترل ارتش بر این اردوگاه‌ها شده‌اند.

فلسطینی‌ها در لبنان حقوق کار و مالکیت محدودی دارند و بیش‌تر آن‌ها در فقر زندگی می‌کنند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.