نیروهای امنیتی به روستای زادگاه جواد حیدری، از کشتهشدگان قیام ژینا، یورش بردند
در آستانه سالگرد کشته شدن جواد حیدری در قزوین، به خانه بازماندگانش حمله کرده اند، دست به ضرب و شتم زده اند، و اینترنت روستای زادگاه او را قطع کرده اند.
«به خونهمون حمله کردند». این تکجملهای است که فاطمه حیدری، خواهر جواد حیدری، از کشتهشدگان قیام ژینا در قزوین عصر پنجشنبه ۳۰ شهریور در حساب توییتریاش نوشت.
پس از آن هم تصویری از مصدومیت و بدحالی اعضای دیگر خانواده گذاشت و نوشت:
این وضعیت خانوادهم هست در سالگرد برادرم که با گلولهی جنگی کشتنش. مامورای جمهوریاسلامی هنوز خانوادم رو گروگان گرفتن و اینترنت روستامون قطع شده و ارتباطم با خانوادم از دست رفته. نمیدونم دارن چه بلایی سر خانوادم میارن.
هنوز اطلاع بیشتری از این اتفاق در دست نیست و مشخص نیست در حمله نیروهای امنیتی به خانه خانواده حیدری چه رخ داده است. اما ویدئویی که فاطمه حیدری از یورش آنها گذاشته، شمار زیادی از مأموران امنیتی را نشان میدهد:
به نوشته فاطمه حیدری، «یکی از آشناهامون تونسته از روستامون فرار کنه و بهم زنگ زد و گفت اینترنت و باقی راههای ارتباطی رو قطع کردن و دارن یک فاجعه انسانی رقم میزنن.»
۲۹ شهریور هم فاطمه حیدری از «لشکرکشی نیروهای حکومتی به روستای رحمتآباد» در آستانه سالگرد برادرش خبر داده بود.
جواد حیدری ۳۱ شهریور ۱۴۰۱ در نزدیکی پارک ملت قزوین، خیابان حکمآباد هدف گلوله قرار گرفت و بعد از چند ساعت به دلیل شدت جراحات و عدم رسیدگی پزشکی جان باخت.
پس از اینکه پیکر جواد به خانوادهاش تحویل داده شد، او را در روستای رحمتآباد قزوین تحت تدابیر امنیتی به خاک سپردند. با وجود این مردم زیادی در مراسم خاکسپاری شرکت کرده بود و فاطمه حیدری، خواهر این جانباخته در مراسم خاکسپاری به نشانه اعتراض موهایش را برید.
خانه جواد حیدری بارها هدف یورش مأموران امنیتی قرار گرفت. اعضای خانواده او را نیز دستگیر کردند.
یک دلیل خصومت نهادهای امنیتی با خانواده حیدری این بود که پس از ۲۴ ساعت بیخبری از سرنوشت جواد و سپس یک روز تقلا در جهت یافتن حقیقت مرگ او، خانواده حتی هویت پلیس ضارب را مییابند، آنها موفق میشوند پیکر جواد را از محاصره نیروهای امنیتی آزاد کنند و مانع از آن شوند که همچون بسیاری از موارد مشابه، نیروهای امنیتی بدون رؤیت آثار جراحت، جنازه را به سرعت و در بیخبری دفن کنند.
برادران و پدر جواد پیکر او را به سردخانه بازمیگردانند تا عزیزشان روز بعد با حضور صدها تن در روستای زادگاهش «رحمتآباد بزرگ» دفن شود. در سالگرد ژینا، حکومت در هراس از تکرار اعتراضهای مردمی شمار زیادی از دادخواهان و کنشگران را دستگیر کرده است.
این خبر در صورت کسب اطلاعات بیشتر بهروزرسانی خواهد شد.
نظرها
نظری وجود ندارد.