کارگزاران دولتی ۲۱۰ میلیارد تومان «سود بازرگانی» کولبران در پاوه را ندادند
باید ۳۰۰ میلیارد تومان به حدود ۹۰۰۰ خانواری که مشمول دریافت «کارت کولبری» هستند، پرداخت میشد اما کارگزاران از واریز حق این خانوارها خودداری کردند.
دولت در سال ۱۳۹۷ مصوبهای را ابلاغ کرد که بر اساس آن باید ماهانه ۲٬۸ میلیون تومان به ساکنان روستاهای مرزی در پاوه تا نوسود که یکی از گذرگاههای خطرناک برای کولبران است، پرداخت شود. امام جمعه سنی پاوه فاش کرده است ۲٬۷ میلیارد تومان از این بودجه که حق خانوارهای ساکن روستاهای مرزی است از سوی کارگزاران تعیین شده پرداخت نشده است.
«آفتابنیوز» به نقل از «معتمدان محلی» در پاوه گزارش کرده است از زمان ابلاغ این مصوبه باید ۳۰۰ میلیارد تومان به حدود ۹۰۰۰ خانواری که مشمول دریافت «کارت کولبری» هستند، پرداخت میشد اما کارگزاران از واریز حق این خانوارها خودداری کردند و در بهترین حالت در چند مقطع تنها ۴۰ تا ۵۰ میلیارد تومان به حساب آنها واریز شد.
معاون برنامهریزی فرماندار پاوه بدون توضیح درباره سرنوشت این اعتبار که توزیع آن به کارگزاریهای مورد اعتماد دولت سپرده شده، گفت این مبلغ «میتوانست کمک هزینه قابل توجهای برای خانوادههای مرزنشین این شهرستان محسوب شود.»
این مقام مسئول ادعا کرده است به دلیل عدم استقبال ساکنان منطقه از تشکیل تعاونی، نهادهای دولتی حدود ۲۰ کارگزار منتخب را تعیین کردند تا هر یک از آنها نمایندگی چند خانوار را برای توزیع سود به عهده بگیرند.
این کارگزاریها اما به گفته ساکنان این منطقه «از حمایت مسئولان ذینفوذ برخوردارند» و به دلیل همین حمایتها از پرداخت سود بازرگانی مرزنشینان خودداری میکند.
ملا قادر قادری، امام جمعه پاوه هم به صورت تلویحی این موضوع را تایید کرد و گفت:
در اینجا در شهر کوچک پاوه ۲۱۰ میلیارد تومان گم شده و کسی پیگر آن نیست و گوش نمیدهند، پس شکی نیست آن کسانی که ۳ میلیارد دلار پول مردم را گرفتهاند افرادی هستند که کسی نمیتواند به آنان نزدیک شود.
در سالهای قبل نیز نمونههایی مشابه از سودجویی شخصیتهای حقیقی و حقوقی از کارت کولبری و سود بازرگانی که برای ساکنان مناطق مرزی در نظر گرفته شده است، رخ داده بود.
نظرها
نظری وجود ندارد.