ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

کیف‌های لوکس دیور و آرمانی:‌ چندهزار دلار پشت ویترین، چند ده دلار قیمت اصلی

کیفی که دیور در مغازه ۲۸۷۰ دلار می‌فروشد، برایش کمی بیشتر از ۵۷ دلار آب می‌خورد. به گفته‌ی دادستان‌های ایتالیایی، این سود عظیم تنها از طریق استثمار شدید کارگران در کارخانه‌های چینی تولیدکننده کیف‌ها ممکن است.

شرکت‌های تولیدکننده کالاهای لوکس دیور و آرمانی تحت تعقیب دادستان‌های ایتالیایی قرار گرفته‌اند.

بر اساس تحقیقات دادستان‌های ایتالیایی از شرکت‌های پیمانکار دیور و آرمانی مشخص شده است که صاحبان سرمایه این مارک‌های معروف با استثمار شدید کارگران جهت کاهش هر چه بیشتر هزینه‌ها، برای کیف‌های لوکس زیر ۱۰۰ دلار پرداخت می‌کنند و داخل مغازه‌هایشان کیف‌ها را چند هزار دلار می‌فروشند.

بر اساس مدارکی که «رویترز» به آنها دست یافته، دیور ــ بخشی از شرکت چندملیتی خوشه‌ای LVHM، بزرگترین تولیدکننده کالاهای لوکس جهان ــ به یک سازنده‌ی کیف‌ برای هر کیف ۵۷ دلار (بدون درنظر گرفتن هزینه‌ی ماده‌ی خام مثل چرم) پرداخت کرده و همان کیف را به عنوان کیف لوکس در مغازه‌هایش به قیمت دو هزار و ۷۸۰ دلار فروخته است.

دادستان‌های ایتالیایی در پرونده نوشته اند که دیور «تمهیدات مناسب برای بررسی شرایط کاری یا ظرفیت‌های فنی شرکت‌های پیمانکار اتخاذ نکرده است».

بر اساس تحقیقات، کارگران در شرکت تولیدکننده کیف برای دیور در همان محل کار می‌خوابند تا دائما و بدون وقفه کار تولید کیف ادامه یابد. کار در کارخانه روزهای تعطیل و شب‌ها ادامه داشته است.

به علاوه، مدیران کارخانه تجهیزات ایمن‌سازی کار را از دستگاه‌های چسب‌زنی و واکس‌زنی برداشته اند تا سرعت کار کارگران با این دستگاه‌ها را افزایش دهند.

این شرکت‌های تولیدکننده در تملک صاحبان چینی هستند.

آرمانی، دیگر مارک معروف کالاهای لوکس هم رویه‌ی مشابهی داشته است. بر اساس تحقیقات بازرس‌های ایتالیایی، آرمانی برای کیفی که در مغازه‌هایش یک هزار و ۹۰۰ دلار قیمت گذاشته، تنها ۹۹ دلار به سازنده می‌داده است.

دادستان‌ها نوشته‌اند که نقض قوانین کاری برای کاهش هزینه تولید، کاری است که تمام غول‌های دنیای کالاهای لوکس انجام می‌دهند تا سودشان را افزایش دهند. در سندهای دادگاه آمده:

این رویه‌ای استثنایی یا گاه‌به‌گاه نیست که تنها به یک مورد مشخص در روند تولید بازگردد، بلکه یک شیوه‌ی ساخت عمومیت‌یافته و تثبیت‌شده است.

کاهش هزینه تولید به واسطه‌ی استثمار کارگران به سود عظیمی برای صاحبان ابرشرکت‌های کالاهای لوکس راه برده است. برنارد آرنو، مدیرعامل اجرایی LVHM سومین فرد ثروتمند در سرتاسر جهان است و دخترش دلفین هم مدیرعامل اجرایی دیور، از ابرشرکت‌های زیرمجموعه‌ی LVHM است.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.