ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

رضا شهابی، حسن سعیدی و کیوان مهتدی پس از دو سال حبس، آزاد شدند

شهابی، مهتدی و سعیدی از اردیبهشت ۱۴۰۱ در جریان سرکوب گسترده فعالان کارگری در زندان حبس شده بودند.

وکیل مدافع رضا شهابی، حسن سعیدی و کیوان مهتدی تایید کرد پرونده موکلانش مختومه و آنها از زندان آزاد شده‌اند.

حسین تاج به «شبکه شرق» گفت دو عضو سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران، و یک عضو کانون نویسندگان ایران که اردیبهشت ۱۴۰۱ بازداشت و زندانی شده بودند، «پس از پذیرش اعاده دادرسی» و «اعمال بخشنامه عفو ۱۴۰۱» از زندان آزاد شدند.

به گفته او دادستانی تهران پس از «کسب استعلامات لازم» با درخواست آزادی شهابی، سعیدی و مهتدی موافقت کرده است.

برای دیدن محتوای نقل شده از سایت دیگر، کوکی‌های آن سایت را بپذیرید

کوکی‌های سایت‌ دیگر برای دیدن محتوای آن سایت‌ حذف شود

ماموران امنیتی ۲۲ اردیبهشت رضا شهابی را بازداشت کردند. پیش از آن نیز در ۱۹ اردیبهشت کیوان مهتدی، نویسنده و مترجم و آنیشا اسداللهی، مترجم رسمی سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران به دست ماموران امنیتی بازداشت شده بودند. در ادامه بازداشت فعالان کارگری در سال ۱۴۰۱، ماموران امنیتی ۲۸ اردیبهشت حسن سعیدی، عضو سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی را بازداشت کردند.

دستگاه امنیتی در یک پرونده‌سازی، بازداشت‌شدگان را به دلیل دیدار با سیسل کوهلر و ژاک پاریس، دو عضو اتحادیه آموزش فرانسه که به ایران سفر کرده بودند، به «ارتباط با نیروی خارجی به قصد براندازی نظام» متهم کردند.

بر اساس این پرونده‌سازی رضا شهابی و حسن سعیدی به بیش از شش سال حبس محکوم شدند که پنج سال آن به عنوان اشد مجازات قابل اجرا بود. دادگاه انقلاب کیوان مهتدی را هم به شش سال حبس محکوم کرد.

دادگاه تجدیدنظر حکم دادگاه بدوی را تایید کرد اما به گفته حسین تاج، دیوان عالی قضایی محکومیت آنها را به سه سال و شش ماه کاهش داد.

سعیدی و شهابی در دوران حبس در زندان اوین از دسترسی به خدمات درمانی و اعزام به مراکز پزشکی خارج از زندان محروم شدند. مسئولان قضایی با درخواست مرخصی شهابی، مهتدی و سعیدی موافقت نکردند.

علاوه بر آنها داوود رضوی، یک عضو دیگر سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران نیز از مهر ۱۴۰۱ در زندان حبس شده است. او نیز به پنج سال زندان محکوم و درخواست اعاده دادرسی‌اش رد شده است.

دستگاه امنیتی جمهوری اسلامی در بهار ۱۴۰۱، پیش از قیام ژن، ژیان، ئازادی فعالان کارگری و به ویژه اعضای کانون‌های صنفی معلمان و سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران را هدف سرکوب قرار داد و شمار زیادی از اعضای آنها را بازداشت و به حبس محکوم کرد.

رسول بداقی از جمله اعضای کانون‌های صنفی است که از اردیبهشت ۱۴۰۱ در زندان حبس شده است. جعفر ابراهیمی از دیگر بازداشت‌شدگان در اردیبهشت ۱۴۰۱ بود که با پایان دوره محکومیت از زندان آزاد شد. محمد حبیبی نیز بهمن ۱۴۰۱ از زندان بیرون آمد.

اسکندر (سوران) لطفی، شعبان محمدی و مسعود نیکخواه سه عضو هیئت مدیره انجمن صنفی معلمان مریوان هم در پیوند با همین پرونده‌سازی بازداشت و به حبس محکوم شدند.

در همین زمینه

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.