ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

مرگِ قضاتی که منادیِ مرگ بودند؛ می‌گویند حمله فقط چند ثانیه طول کشید

روزنامه ایران در گزارشی خبر داد که ضارب مقیسه و رازینی مرد جوانی بوده که ۱۰ سال سابقه کار در دادگستری داشته است. بر اساس این گزارش زمان حضور ضارب در شعبه ۳۹ تا خروج او از اتاقی که مقیسه و رازینی در آن حضور داشتند «۱۳ ثانیه» طول کشیده است.

مراسم تشییع علی رازینی و محمد مقیسه از امروز در معراج شهدای تهران آغاز شد. بنا بر گزارش خبرگزاری‌های داخلی ایران، تشییع جنازه آنها قرار است فردا دوشنبه در مقابل ساختمان دیوان عالی و سپس در قم برگزار شود.

یک روز بعد از کشته شدن این دو قاضی که چهره‌هایی شناخته‌شده در سرکوب فعالان سیاسی، دانشجویی و حقوق‌بشری بوده‌اند جزییات حادثه و انگیزه‌های احتمالی ضارب هنوز مشخص نیست.

روزنامه ایران در گزارشی به جزییات ترور محمد مقیسه و علی رازینی پرداخته است. بر اساس این گزارش زمان حضور ضارب در شعبه ۳۹ تا خروج او از اتاقی که مقیسه و رازینی در آن حضور داشتند «۱۳ ثانیه» طول کشیده است.

در این گزارش آماده است که فرد ضارب «آبدارچی ۳۱ ساله» ساعت ۱۰:۳۰ صبح شنبه ۲۹ دی به اتاقی در طبقه اول ساختمان، شعبه ۳۹ وارد شد که در این اتاق سه نفر شامل محمد مقیسه، قاضی دیوان عالی قضایی، علی رازینی، رئیس شعبه ۳۰ دیوان عالی و مامور حفاظت حضور داشتند.

روزنامه ایران گزارش داده است که ضارب از زیر لباسش اسلحه‌ای بیرون آورده و با شلیک شش گلوله مقیسه و رازینی را کشت و مامور حفاظت را از ناحیه کتف زخمی کرد. او سپس به طبقه سوم ساختمان فرار کرده است. حاضران در محل سپس صدای شلیک گلوله‌ای را از راهروی طبقه سوم شنیده‌اند. بنا بر این گزارش ضارب با شلیک گلوله به قلبش خودکشی کرده است.

مصطفی پورمحمدی وزیر دادگستری در دولت روحانی و عضو گروه چهارنفره «هیئت مرگ» که در کشتار زندانیان سیاسی چپ و مجاهد در دهه ۶۰ نقش داشته است، شنبه شب در گفتگوی ویژه برنامه خبری در تلویزیون ایران گفت که «ضارب استخدام دیوان عالی بوده و از مدت‌ها پیش درباره شعبی که به پرونده‌های امنیتی مجاهدین خلق رسیدگی می‌کردند تحقیق می‌کرده است.» 

روزنامه ایران سابقه کار مرد جوان در دادگستری را ۱۰ سال عنوان کرده است.

محمد مقیسه که با نام‌های ناصریان و رحمانی نیز شناخته می‌شود از بدنام‌ترین قضات دادگاه انقلاب بود. او در سال‌های اخیر حکم اعدام بسیاری از زندانیان را صادر کرد. او در سالهای نخست دهه شصت دادیار و ناظر زندان گوهردشت شد و بعد از آن هم به زندان رجایی‌شهر رفت. در محاکمه حمید نوری چندین شاهد و شاکی از مقیسه با نام مستعار ناصریان و رحمانی نام بردند و گفتند که او از جمله شکنجه‌گران و سرکوبگران بود که با آن رو در رو شدند.

علی رازینی نیز رئیس شعبه ۳۹ دیوان عالی قضایی بود. او پیشتر در سازمان قضایی نیروهای مسلح، دادگاه ویژه روحانیت و دیوان عدالت اداری نیز حضور داشت و خود اعتراف کرده بود در اعدام زندانیان سیاسی گروه‌های چپگرا و مجاهدین در دهه ۶۰ نقش داشت.

پورمحمدی در برنامه خبری شامگاه شنبه گفته است که ضارب بعد از کشتن مقیسه و رازینی به قصد کشتن یکی دیگر از قضات به طبقات بالاتر رفته بود اما موفق به این کار نشد.

عضو هیئت مرگ گفته است که به زعم او حتما مجاهدین خلق در کشتن مقیسه و رازینی دست داشته اند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.