ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

هشدار وزیر خارجه قطر درباره پیامدهای زیست‌محیطی و امنیتی حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران

وزیر خارجه قطر بر ضرورت حل اختلافات با ایران از طریق دیپلماسی تأکید کرد. او همچنین خواستار همکاری بیشتر بین کشورهای منطقه و جامعه بین‌المللی برای تضمین صلح و ثبات در خلیج فارس شد.

محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه قطر، در مصاحبه‌ای با تاکر کارلسون، مجری سابق فاکس نیوز، هشدار داد که هرگونه حمله نظامی به تأسیسات هسته‌ای ایران می‌تواند به یک فاجعه زیست‌محیطی و امنیتی در منطقه خلیج فارس منجر شود. وی تأکید کرد که آلودگی آب‌های منطقه ناشی از چنین حمله‌ای، زندگی میلیون‌ها نفر در کشورهای همسایه از جمله قطر، کویت و امارات را تحت تأثیر قرار خواهد داد. به گفته او، قطر که بخش عمده آب آشامیدنی خود را از طریق نمک‌زدایی تأمین می‌کند، در صورت آلودگی آب‌های خلیج فارس، با بحران جدی مواجه خواهد شد.

وزیر خارجه قطر همچنین به خطرات امنیتی ناشی از حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران اشاره کرد و گفت که چنین اقدامی می‌تواند به یک جنگ گسترده در منطقه منجر شود. وی افزود که کشورهای منطقه، از جمله قطر، نگران پیامدهای امنیتی این اقدام هستند، زیرا هرگونه درگیری در منطقه مستقیماً بر امنیت و منافع آن‌ها تأثیر خواهد گذاشت. آل ثانی تأکید کرد که قطر و دیگر کشورهای شورای همکاری خلیج فارس (GCC) به دنبال راه‌حل‌های دیپلماتیک برای حل اختلافات با ایران هستند و از هرگونه اقدام نظامی در این زمینه حمایت نمی‌کنند.

ضرورت تعامل دیپلماتیک و همکاری منطقه‌ای

آل ثانی در بخش دیگری از مصاحبه خود به روابط قطر با ایران پرداخت و توضیح داد که قطر به دلیل همسایگی با ایران و اشتراکات اقتصادی و امنیتی، ناگزیر به حفظ روابط کاری با این کشور است. او به میدان گازی مشترک قطر و ایران اشاره کرد که بزرگ‌ترین میدان گازی جهان است و گفت که همکاری دو کشور در مدیریت این میدان و مسائل امنیتی مانند قاچاق، ضروری است.

وزیر خارجه قطر همچنین به پیشرفت‌های اخیر در روابط ایران با کشورهای شورای همکاری خلیج فارس اشاره کرد و گفت که اختلافات گذشته در مورد مسائلی مانند سوریه و لبنان تا حد زیادی کاهش یافته است.

محمد بن عبدالرحمن آل ثانی در پاسخ به انتقادات ایالات متحده آمریکا از روابط نزدیک قطر با ایران، تأکید کرد که سیاست خارجی قطر مبتنی بر اصول «بدون دشمن» است و هدف آن ایجاد صلح و ثبات در منطقه است.

آل ثانی خاطرنشان کرد که قطر به دنبال حل مشکلات منطقه‌ای از طریق دیپلماسی است و از ایالات متحده انتظار دارد که به جای فشار بر کشورهای منطقه برای قطع روابط با ایران، از تلاش‌های دیپلماتیک حمایت کند.

وزیر خارجه قطر همچنین به برنامه هسته‌ای ایران اشاره کرد و گفت که قطر و دیگر کشورهای منطقه نگران پیامدهای امنیتی و زیست‌محیطی این برنامه هستند. وی تأکید کرد که ایران باید استانداردهای بین‌المللی را در برنامه هسته‌ای خود رعایت کند. 

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • پایان دهنده

    نابودگران : ظهور خالقین و خدایان

  • نقل قول سفارشی

    عربستان دوست خوبی برای ایران بود ی زمانی !