چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند

ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

حماس همزمان با تشدید حملات اسرائیل طرح آتش‌بس پیشنهادی آمریکا را بررسی می‌کند

مصر نیز طرح میانجیگری دیگری ارائه داده که هنوز پاسخی از سوی حماس دریافت نکرده است. در این طرح، زمان‌بندی آزادی گروگان‌ها و مهلتی برای خروج کامل نیروهای اسرائیلی از غزه با تضمین آمریکا پیشنهاد شده است.

حماس روز شنبه ۲ فروردین/ ۲۲ مارس اعلام کرد که در حال بررسی طرح جدید آمریکا برای برقراری آتش‌بس در غزه است؛ طرحی که در بحبوحه تشدید حملات نظامی اسرائیل با هدف افزایش فشار بر این گروه برای آزادی گروگان‌های باقی‌مانده ارائه شده است.

بر اساس گزارش رویترز، استیو ویتکاف، فرستاده ویژه آمریکا، هفته گذشته طرحی موسوم به «پل» ارائه داده که هدف آن تمدید آتش‌بس تا ماه آوریل، پس از پایان ماه رمضان و عید پسح یهودیان است تا فرصتی برای مذاکرات درباره پایان دائمی جنگ فراهم شود.

چهار روز پس از پایان عملی آتش‌بس دو ماهه، وزیر دفاع اسرائیل اعلام کرد که حملات هوایی، زمینی و دریایی این کشور افزایش خواهد یافت و غیرنظامیان مجددا به جنوب غزه رانده خواهند شد. او تأکید کرد که اسرائیل عملیات را تا آزادی تمام گروگان‌ها و شکست کامل حماس ادامه خواهد داد.

در همین حال، منابع فلسطینی و اسرائیلی می‌گویند حماس توانسته با وجود خسارت‌های سنگین، همچنان کنترل اموردر باریکه غزه را در دست داشته باشد.

یک مقام فلسطینی به شرط ناشناس ماندن به رویترز گفت که مصر نیز طرح میانجیگری دیگری ارائه داده که هنوز پاسخی از سوی حماس دریافت نکرده است. منابع امنیتی مصر اعلام کردند که در این طرح، زمان‌بندی آزادی گروگان‌ها و مهلتی برای خروج کامل نیروهای اسرائیلی از غزه با تضمین آمریکا پیشنهاد شده است.

در چهار روز گذشته، بمباران‌های گسترده در سراسر غزه تلفات سنگینی بر جای گذاشته است.

آمریکا اعلام کرده که حماس مسئول خون‌های بر زمین ریخته در غزه است. دوروتی شیا، نماینده موقت آمریکا در سازمان ملل در نشست شورای امنیت این نهاد بین‌المللی، گفت: «حماس مسئول کامل ادامه جنگ در غزه و ازسرگیری خصومت‌هاست. اگر حماس طرح پل ارائه‌شده از سوی آمریکا را هفته گذشته می‌پذیرفت، هیچ یک از این مرگ‌ها رخ نمی‌داد.»

حملات هوایی اسرائیل روز سه‌شنبه بیش از ۴۰۰ فلسطینی را کشت که یکی از مرگبارترین روزهای جنگ ۱۷ ماهه محسوب می‌شود.

روز جمعه نیز ۱۳ نفر، از جمله ۶ کودک، در حملات هوایی اسرائیل به محله التفاح غزه کشته شدند. همچنین دو نفر دیگر در حملات تانک‌ها در نزدیکی خان‌یونس جان باختند.

در ادامه، ارتش اسرائیل اعلام کرد دو موشک از شمال غزه رهگیری کرده و همچنین یک موشک شلیک‌شده از یمن را هدف قرار داده است. شاخه نظامی حماس مسئولیت حملات را بر عهده گرفت و اعلام کرد این حملات در پاسخ به «کشتار غیرنظامیان» در غزه انجام شده است.

از سوی دیگر، آژانس امدادرسانی سازمان ملل (آنروا) هشدار داد ذخایر آرد فقط برای شش روز دیگر کفایت می‌کند و شرایط انسانی در غزه بار دیگر بحرانی شده است.

آنروا اعلام کرد: «این طولانی‌ترین دوره از زمان آغاز جنگ در اکتبر ۲۰۲۳ است که هیچ کمکی وارد غزه نشده و تمامی پیشرفت‌های دوره آتش‌بس از بین رفته است.»

قیمت سوخت و مواد غذایی نیز به شدت افزایش یافته و بسیاری از مردم ناچار به جیره‌بندی غذا شده‌اند.

جنگ با حمله حماس به شهرک‌های مرزی اسرائیل در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ آغاز شد که طی آن ۱۲۰۰ نفر کشته شدند. در مقابل، مقامات بهداشت غزه اعلام کردند که تاکنون بیش از ۴۹ هزار فلسطینی در این جنگ جان باخته‌اند و بخش زیادی از این منطقه به ویرانه تبدیل شده است.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.