ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

نخستین گردهم‌آیی انتخاباتی ترامپ پس از ابتلا به کرونا در فلوریدا برگزار شد

ترامپ که در میان جمعیت عمدتاً بدون ماسک طرفدارانش سخنرانی می‌کرد، خطاب به آنها گفت که احساس قوی بودن می‌کند.

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا که خبر ابتلا به بیماری کووید-۱۹ او در هفته اول اکتبر در راس تمام اخبار بود، کارزار عمومی تبلیغات ریاست‌جمهوری را با یک گردهمایی بزرگ در فلوریدا از سر گرفت.

ترامپ در گرد‌هم‌آیی انتخاباتی فلوریدا، ۱۲ اکتبر ــ عکس: SAUL LOEB / AFP

ترامپ که  دوشنبه ۱۲ اکتبر درمیان جمعیت عمدتا بدون ماسک طرفدارانش در ایالت فلوریدا سخنرانی می‌کرد خطاب به جمعیت گفت که احساس قوی بودن می‌کند.

رئیس‌جمهوری ایالات متحده که به نظر سلامت می‌آمد، به تازگی از بیمارستان مرخص شده و این نخستین گردهمایی خارج از کاخ سفید در میان طرفدارانش پس از ابتلا به ویروس کرونا بود.

دونالد ترامپ در وصف حال خوب خود به طرفدارانش که او را تشویق می‌کردند گفت: « من خیلی احساس قوی بودن می‌کنم ... به میان جمعیت خواهم رفت؛ می‌روم و همه را خواهم بوسید. همه مردان و زنان زیبا را، همه را».

درحالی‌که حدود سه هفته به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا مانده، دونالد ترامپ و رقیبش جو بایدن از حزب دموکرات به تبلیغات انتخاباتی خود شدت بخشیده‌اند و به‌ویژه توجه خود را متمرکز ایالت‌های چرخشی و سرنوشت‌ساز کرده اند.  

نامزد جمهوری‌خواهان در انتخابات دوشنبه شب بار دیگر به رقیب خود تاخت و بایدن را به «حواس‌پرتی» و ناتوانی ذهنی برای ریاست‌جمهوری و بی‌توجهی به «قانون و نظم» متهم کرد. نامزد دموکرات‌ها و معاون اول سابق نیز نوک انتقادات خود از ترامپ را متوجه شکست دولت او در مقابله با همه‌گیری ویروس جدید کرونا کرد.

ایالات متحده در صدر بدترین کشورها از نظر شمار مبتلایان به ویروس کرونا و قربانیان آن قرار دارد.

آخرین نظرسنجی‌ها از پیشتازی جو بایدن در ۶ ایالت سرنوشت‌ساز و چرخشی (آریزونا، فلوریدا، میشیگان، کارولینای شمالی، ویسکانسین و پنسیلوانیا) خبر می‌دهند. 

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا شروع شده و در برخی ایالت‌ها تعدادی از آمریکایی‌ها رای داده اند. از ابتدای ماه سپتامبر کسانی‌ که می خواهند شخصا اما به صورت غیابی رای دهند، می‌توانند به حوزه‌های رای گیری مراجعه کنند. رای گیری پستی نیز آغاز شده است.

در حالیکه بیماری کووید-۱۹ آمریکا را فرا گرفته و بیش از ۲۱۴ هزار آمریکایی بر اثر این بیماری جان باخته‌اند عده زیادی از آمریکایی ها تصمیم گرفته اند به جای رفتن به حوزه‌های رای گیری در روز سوم نوامبر یا از طریق پستی رای داده و یا زودتر از موعد رای غیابی را به صندوق اندازند.

روز دوشنبه همزمان با آغاز رای‌گیری در ایالت جورجیا بسیاری به حوزه های رای گیری رفتند تا رای دهند. 

برای دیدن محتوای نقل شده از سایت دیگر، کوکی‌های آن سایت را بپذیرید

کوکی‌های سایت‌ دیگر برای دیدن محتوای آن سایت‌ حذف شود

تصاویر صف‌های طولانی در برابر حوزه‌های رای گیری درجورجیا رسانه های اجتماعی منعکس شد. بنابر گزارش‌ها در برخی مناطق مردم حتی تا ۱۰ ساعت در انتظار دادن رای در صف ایستاده بودند.

انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۰ آمریکا سه‌شنبه سوم نوامبر / ۱۳ آبان برگزار می‌شود. شهروندان آمریکا که ۱۸ سال تمام داشته باشند واجد شرایط رای دادن در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا هستند.

سال ۲۰۱۶ از حدود ۲۵۰ میلیون شهروند آمریکایی واجد شرایط  نزدیک به ۱۳۹ میلیون نفر در انتخابات ریاست جمهوری رای دادند.

در همین زمینه:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.